• Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters

   Afhalen bij Haarspullen

   Welkom bij Haarspullen.nl, liefhebber van mooi haar!

    

   We hebben er altijd alles aan gedaan om jullie winkelervaring zo gemakkelijk mogelijk te maken en daarom hebben we in het verleden de geweldige service van het afhalen van pakketten aangeboden. We vonden het geweldig om jullie gezichten te zien als jullie langskwamen om jullie haarspulletjes te pakken!

    

   Maar houd je haarborstels vast, want we hebben een kleine update voor je! Helaas kunnen we geen pakketjes meer afhalen op onze fysieke locatie.  We weten het, we weten het, het is een domper, maar niet getreurd, we hebben een aantal leuke alternatieven voor je!

    

   Afhalen bij een PostNL Punt! Je kunt er nu voor kiezen om je bestellingen te laten bezorgen bij een super handig PostNL punt bij jou in de buurt, dus ook gewoon in Zwolle. Het is snel, makkelijk en je hebt je nieuwe haarproducten zo in huis!

    

   En hé, als je dat thuisgevoel wilt, dan staan wij achter je! Verzending naar je thuisadres is natuurlijk nog steeds mogelijk. Je kunt erop rekenen dat we je haarbenodigdheden bij je thuis bezorgen, met alle liefde en zorg die je verdient! 

    

   We willen jullie allemaal bedanken dat jullie deel uitmaken van onze haarliefhebbende community. Jullie steun en enthousiasme betekenen alles voor ons! 

    

   Mocht je vragen hebben of gewoon "hoi" willen zeggen, dan staat ons fantastische klantenserviceteam altijd voor je klaar. Neem gewoon contact met ons op via [email protected]!

   Dus, laten we de goede vibes en fantastische haardagen laten rollen! Bedankt dat je het beste deel van Haarspullen.nl bent.