Finishing Haarcreme

Finishing haarcreme : get the sparkle 

Filters

Finishing crème. Geen gewone crème. Geen crème crème. Finishing crème is de crème die je look helemaal afmaakt. Feestje, diner, borrel of een andere gelegenheid: het geeft je haar de perfecte boost om te shinen. Een extra glans laagje dat jou de perfecte look geeft om de avond mee door te komen. Het accentueert je mooie creatieve creatie. De nadruk ligt dus op het afwerken van je look. 

 

Wat maakt finishing haarcrème zo bijzonder?

Finishing haarcrème maakt de look af. Het zorgt ervoor dat je ondanks het gebruik van andere producten, je mooie natuurlijke glans weer terugkomt. Je kan het product dus na alle andere producten gebruiken. Het zorgt ervoor dat, bijvoorbeeld de haarlak die je als eerst hebt gebruikt, zijn werking behoudt maar dat je toch je natuurlijke glans benadrukt. 

 

Wat is het verschil tussen een crème voor styling en een finishing haarcrème? 

Een styling crème heeft weer een andere werking dan een finishing crème. Een styling crème heeft als uitgangspunt om het haar in het juiste model te brengen. Het heeft geen voeding in zich en het is puur om het haar in model te brengen. Finishing crème heeft een ander uitgangspunt, namelijk het verzorgen en voeden van het haar. Het geeft na het bewerken van het haar een extra boost. 

 

Hoe gebruik je een finishing haarcrème? 

Een finishing crème gebruik je aan het eind van je haarritueel. Je gebruikt eerst alle andere producten, bijvoorbeeld een mousse of haarlak en tot slot de finishing crème. Deze zorgt ervoor dat ondanks je mousse en je haarlak, je eigen glans terugkomt. Het is de crème die juist is voor de afwerking. Je kneedt je haar in de juiste vorm als het ware, wat accenten legt op de vormen van je haar. Ook voor stijl haar. Het accentueert je creatie. 

Ook na het stylen of föhnen geeft het je haar extra voeding. Als het haar gestyled wordt, dan raakt het meestal wel beschadigt. Het krijgt een wat doffere look. Om dit tegen te gaan is een finishing crème perfect om het mee af te maken. Het haalt je haar weer terug naar het heden en glanst weer volop. 

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box