• Incl.Excl.
    BTW
  • 0
    Sluiten

    Categorieën

    Filters
      Vrijdag 20 Juli 2021

      Tips voor meisjeskapsels + 25 ideeën (Ultimate Guide)

      Er zijn zo veel leuke makkelijke haarstijlen voor kids. Het liefst stuur je je kind iedere dag naar school met een leuke invlecht. Om de moeders onder ons op weg te helpen hebben we een Ultimate Guide   om de creatie langdurig te laten zitten en hoe je golfjes in het haar maakt. Het is een kwestie van uitproberen en even oefenen, daarna heb je het zo onder de knie. Good luck ladies!



      Wat heb je nodig voor haren vlechten?

      - Borstel, het liefst natuurlijk een zachtere borstel zodat het kammen geen pijn doet bij je dochter. Een aanrader is de KASHOKI Smooth White Detangler Brush. Eigenlijk is deze borstel ideaal voor het hele gezin!

      - Spuitfles met water (optioneel) 

      - Elastiekjes. De elastiekjes van Invisibobble zijn super fijn en beschadigen het haar van je dochter niet. Je kunt natuurlijk ook een scrunchie gebruiken, dit zou je little one extra leuk vinden! 

      - Haarspeldjes (optioneel)



      Hoe kan ik een meisjes kapsel creëren waarbij de haren uit het gezicht blijven?

      De hele dag al dat haar in je gezicht is natuurlijk heel erg vervelend, je kleine is heerlijke aan het spelen en de hele tijd vallen de lokken in haar ogen. Super vervelend, en dan hebben we het nog niet eens over eten.

      Daarom is het handig om leuke kapsels bij je dochter te maken zodat haar haren uit haar gezicht zijn. Heb jij wat inspiratie nodig voor hele gemakkelijke kapsels bij je dochter? Neem dan snel een kijkje hieronder, hier hebben we namelijk een altijd super leuke kapsels onder elkaar gezet met uitleg.

      Bij dit kapsel neem je de voorste pluk van het haar en die vlecht je naar links of rechts. Dit ze je vervolgens vast met een elastiekje en zo gemakkelijk krijg je het kapsel van hierboven.

       

      Je pakt de voorste pluk en die die draai je een paar centimeter rond. Dit ze je vervolgens vast met een leuke strik of knipje. Om het gedraaide stuk iets losser te krijgen kun je het een beetje uit elkaar trekken.

       

      Bij dit kapsel pak je net zoals bij de look hiervoor de voorste pluk. Ook hier zo draai je die dan een paar centimeter rond, en zet je dat vervolgens vast met een leuke knip. Het verschil alleen met deze en de vorige is dat deze ietsjes strakker gedraaid is dan die hiervoor. Zo kun je zelf een beetje experimenteren met wat je leuk vind.



       

      Bij deze super leuke look neem je van de beide kanten van het haar de voorste plukken. Die draai je vervolgens rond naar achter en die zet je dan vast met een elastiekje. Je kan de plukken samen vastzetten in een staartje of los van elkaar, het is maar net wat je zelf leuk vind. 



       

      Bij deze look pak je een klein plukje van voor en die zet je vast met een elastiekje. Vervolgens neem je een deel van dat plukje en pak je een nieuw plukje en zet je dat ook weer vast met een elastiekje. Dit herhaal je net zolang totdat jij tevreden bent met het resultaat.

       

      Ook bij dit kapsel pak je weer de voorste pluk en die vlecht je in val links naar rechts of van rechts naar links. Dit kun je dan vastzetten met een leuke stik of knip. En zo creëer je dan super gemakkelijk deze hele leuke look!





      2.Welke looks kan je creëren met vlechten?

      Wil je je dochter blij maken met een leuke vlecht look? Een keer wat anders dan een standaard vlecht? Dat begrijpen wij natuurlijk. We hebben super leuke ideeën op een rijtje voor je gezet, zodat je een eenvoudige vlecht extra feestelijk kan maken! Hieronder hebben we een aantal eenvoudige kapsels met vlecht(jes) voor je op een rijtje gezet.

       

      Cute dubbele opvlecht:

      Verdeel het haar door tweeën (middenscheiding). Je gaat nu ‘opvlechten’ in plaats van ‘invlechten’. In plaats van dat je van beneden naar boven werkt, haal je de plukjes van boven naar beneden. Zo lijkt het alsof je vlecht op het haar ligt, dit staat net iets speelser dan een dubbele invlecht. 




      Classy opsteek:

      Dit is een super makkelijke manier van opsteken. Bij deze look haal je al het haar uit het gezicht, terwijl het haar tegelijkertijd los hangt. Kan handig zijn, als je dochter liever het haar los heeft. Je gebruikt het haar op de hoogte van de oren. Pak het haar van oor tot oor en begin vanaf het voorhoofd met een invlecht. Stop met vlechten wanneer je niet meer op het hoofd vlecht, maak een staart. En voilà!

       

      Volumineuze vlecht:

      Dit meisjeskapsel is super leuk voor een (kinder)feestje. Het voordeel van deze vlecht is dat hij makkelijk (ook tijdens intensief spelen) blijft zitten. Je maakt eerst een hoge paardenstaart. Vervolgens leg je er een gewone vlecht in en legt een mooi elastiekje onderaan de vlecht. Vervolgens pak je de stukjes vlecht, rechts en links en trekt deze een beetje uit. Op deze manier creëer je heel makkelijk volume in een normaal gesproken eenvoudige vlecht!

       

       

      3.Wat zijn eenvoudige en mooie feestelijke kinderkapsels?

      Heeft je dochter binnenkort een kinderfeestje of een andere speciale gelegenheid dan is het natuurlijk leuk om net even iets extra´s aan haar haar te doen. Hieronder hebben we een aantal super toffe looks onder elkaar gezet voor een eenvoudig feestelijk kapsel





      Dit super leuke kapsel is een opvlecht. Je verdeelt het haar in een middenscheiding en je doet vervolgens hetzelfde als bij een invlecht. Alleen vlecht je bij een opvlecht van beneden naar boven waardoor de vlecht er als het ware op ligt. Heel simpel maar toch erg leuk!

       

       

      Dit kapsel is zo goed als hetzelfde als de look van hierboven met prachtig rood. Je maakt de kapsels dan ook op precies dezelfde manier. Alleen bij dit kapsel trek je de vlechten was losser waardoor je een vollere en meer casual look krijgt :) Easy does it! Zoals we al zeiden, het zijn vaak kleine veranderingen die voor een ander resultaat zorgen!

       

      Je pakt de voorste plukken van het haar en dit zet je vast met een elastiekje. In die staart maak je allemaal kleine vlechtjes. Vervolgens zet je dit geheel weer vast met een elastiekje, hier kun je nog een leuke strik of knip omheen doen.

       

      Hoe creëer ik eenvoudig mooie knotjes?

      Een kapsel met knotjes is de go to hairstyle voor kids. Het is eenvoudig en snel, maar tegelijkertijd ziet het er wel uit alsof er veel moeite in is gestoken. Je kunt knotjes kapsel makkelijk feestelijk maken met “frutsels”, Denk aan strikjes, scrunchies en haarknipjes. Je kunt ook lekker creatief zijn met verschillende soorten knotjes. Hieronder hebben we een aantal verschillende voorbeelden voor je neergezet:

       

       

      Hoe verander ik een paardenstaart in een hippe paardenstaart?

      Je kunt een simpele paardenstaart gemakkelijk transformeren in een meer feestelijke staart. We hebben hieronder een aantal tips & tricks voor je op een rijtje gezet: 

      • We noemen het maar even: haarfrutsels. Een kleurrijke scrunchie, of een leuke strik kan een staart en je dochtertje flink opbeuren. Dit is ook de meest simpele oplossing.

      • Laat je dochter slapen met ingevlochten haar. Dan heeft ze de volgende dag golvende krullen. En kan je een super leuke staart maken.

      • Wikkel een los plukje om het elastiek heen, zodat het elastiek verdwijnt. 

      • Vlechtjes: Je kunt bijvoorbeeld een klein stuk haar pakken uit de paardenstaart en hier een klein vlechtje van maken.

       

       

      Hoe kan ik makkelijk slag creëren in het haar van mijn dochter?

      Golvend/krullend haar staat natuurlijk super leuk bij je kindje. Alleen je wil natuurlijk niet in de weer met hitte tools bij het haar van je kind. Toch kun je gemakkelijk een slag creëren in het haar van je kind, maar hoe?

      Het antwoord hierop is simpel: Je dochter laten slapen met gevlochten haar. Je kunt verschillende soorten vlechten maken, ieder heeft een ander effect. Je kunt het effect zelf een beetje inschatten. Zo creëer je met een dikke vlecht natuurlijk grovere golven. En met een dunne vlecht creëer je strakkere golfjes. 

      Een tipje: invlechten of opvlechten werkt het best, zo neem je namelijk ook de bovenkant van het haar mee. Ook is het handig om het haar van je kind een beetje nat te maken. Dan komen de golven sterker naar voren en blijft het resultaat langer. Als je kindje dik haar heeft moet je wel even opletten hoe nat je het maakt. Als het haar te nat is, is het de volgende ochtend niet droog. Waardoor de krullen weer uit zullen zakken. 

       

      Hoe blijven de haren gedurende de dag het beste zitten?

      Het haar van je kind de hele dag laten blijven zitten lijkt soms bijna onmogelijk. Logisch, want ze spelen de hele dag. Producten gebruiken zoals wij zelf ook doen, lijkt misschien niet helemaal geschikt. Maar je kunt sommige producten, zoals de producten van Garnier gemakkelijk gebruiken. Producten kunnen ook super handig zijn tegen klitten en statisch haar. En een voordeel: je kunt het product delen met je kind!

      Garnier Fructis Hydra Aloe Air-Dry Cream

      Daarnaast kan je 1-3 druppels koudgeperste, ongeraffineerde en 100% biologische argan olie eraan toevoegen. Dit is voor extra verzorging van de haren, een mooie en eenvoudige manier om extra verzorging aan de haarroutine van de dochter toe te voegen.

      Om ook veilig de haren van de kids te wassen kan je de volgende shampoo en haarlotion set gebruiken: Attitude Watermelon Cocos Hair Set.

      Waarom is deze set veilig? Attitude is ooit begonnen met veilige schoonmaakmiddelen voor in huis, zodat as de baby haar of zijn handjes in de mond doet het niet schadelijk is op geen enkele wijze. Nu zijn ze uitgegroeid tot het merk voor het hele gezin met alleen maar veilige producten. Ze laten alles onafhankelijk testen door labs en ze werken daarnaast samen met dermatologen. Ze kijken namelijk ook naar natuurlijke ingrediënten die eventueel schadelijk kunnen zijn voor de allergevoeligste. 

      Hierdoor zijn al hun producten 100% veilig en kan je met en gerust hart gebruiken. 

       

        



      News & updates

      Recente artikelen

      Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »