• Incl.Excl.
    BTW
  • 0
    Sluiten

    Categorieën

    Filters
      Donderdag 8 Oktober 2021

      Welke Fanola-lijn past het beste bij jouw haren?

      Vind jouw nieuwe hairbuddy van Fanola met deze Fanola guide! We know the struggle, je kunt geen shampoo vinden die bij je haar past en je hebt het gevoel dat er geen één shampoo bestaat die jouw haar onder controle heeft. Maar dat is vanaf vandaag voorbij! In deze ultimate guide vind je alles over de verschillende lijnen van Fanola en wat deze inhouden. We hopen met deze blog jou bij te staan in het shoppen van de perfecte producten voor jouw haar, zodat jij je lokken altijd onder controle hebt!

       

      Waar moet je op letten voordat je haarverzorging koopt?

      Een belangrijk ding is dat je de juiste haarverzorging koopt die bij jou haar past. Wij snappen als geen ander dat het soms  lastig is om te kiezen welke haarverzorging er nou bij jou haren past, welke ingrediënten zijn je haren bijvoorbeeld nodig? Fanola heeft veel verschillende lijnen, en voor elk haartype is er wel eentje. Kijk naar de behoeften van je haar, word je haar snel vet, heb je last van droog of breekt jou haar mega snel af? Hieronder vind je alle lijnen van fanola, en hier vind je ook precies voor welk haarsoort ze geschikt zijn en wat de ingrediënten doen voor je haar. Find yours!

       

      Fanola Neutralizing-range

      Geschikt voor meiden die last hebben van een ongewenste gloed in het haar:

      Fanola No Yellow - Bevat paarse pigmenten
      Deze variant wordt vaak gebruikt bij girls met blond haar die last hebben van een gele gloed in het haar. Deze lijn is bedoeld om de blond geverfde tint mooier en langer fris te houden en jouw blondie looks fleeky te houden!

      Fanola No Orange - Bevat blauwe pigmenten
      Deze No Orange producten zijn geschikt voor iedereen met donkerblond of bruin haar. Dankzij de blauwe tinten kunnen ongewenste koper of oranjetinten verdwijnen. Ideaal als jij helemaal klaar bent met die vervelende oranje ondertoon!

      Fanola No Red - Bevat groene pigmenten
      Deze lijn neutraliseert alle rode tinten. De producten zijn geschikt voor zowel natuurlijk als gekleurd bruin haar en bevatten verzorgende ingrediënten. Ideaal voor brunettes met een red glow! 

       

      Fanola Volume

      Geschikt voor meer volume, voor iedereen met fijn en futloos haar. De producten van deze lijn herstellen je haar vanaf de haarwortels en creëren zo mooi en veel volume. Geeft het haar meer body met deze producten en creëert de allermooiste volume. 

      Fanola Volumebevat Panthenol. Dit ingrediënt verbetert de elasticiteit, het vochtgehalte en de flexibiliteit van je haar.

      De Fanola Volume lijn bestaat uit de volgende producten:

       

      Fanola After Colour

      Geschikt voor gekleurd of chemisch behandeld haar. Deze lijn van Fanola is een kleurbeschermende lijn voor gekleurd of chemisch behandeld haar. Met deze lijn blijft je haarkleur langer mooi en springt het er nog mooier uit. Met deze producten zal je geverfde haar niet vervagen en kun jij er langer van genieten.

      Fanola After Colourbevat een aantal actieve en belangrijke ingrediënten. Als eerst Beta-Caroteen, dit is een belangrijk ingrediënt wat omgezet wordt in vitamine A. Dit is belangrijk bij de haargroei. Als jouw haar te weinig vitamine A bevat kan je haar droog of futloos worden. Ook bevat de shampoo Vitamine E. Deze vitamine helpt om schade aan het haar te verminderen en vocht vast te houden. Als laatste bevat de shampoo lijnzaadolie. Dit is rijk aan omega-3 vetzuren die de gezonde haargroei bevorderen.

      De Fanola After Colour lijn bestaat uit de volgende producten:

       

      Fanola Smooth

      Geschikt voor stijl haar, voor iedereen met pluizig haar. Deze lijn van Fanola is ideaal voor het temmen van jouw wilde lokken. Door de ingrediënten in deze producten worden je haren gehydrateerd en mooi zacht. Ook nemen deze producten kroeshaar weg en zorgen ze ervoor dat je haar makkelijker en mooier stijl wordt!

      Fanola Smooth heeft een aantal fijne ingrediënten die je haren zo zacht maken. Cotton oil is ideaal voor als je je haar wilt herstellen. De cotton oil maakt je haar zacht en fixt beschadigd haar. Ook bevatten de producten Cacaoboter, dit zorgt ervoor dat je haar zacht en gezond blijft.

      De Fanola Smooth lijn bestaat uit de volgende producten:

       

      Fanola Curly Shine

      Geschikt voor iedereen met natuurlijke krullen of slag in het haar. Deze lijn van Fanola laat jouw krullen herleven en geeft het de bescherming die krullen nodig hebben. Je haar krijgt een mooie glans en wordt niet meer droog door de hydraterende ingrediënten. De lijn is speciaal ontworpen voor de behoeften van krullend en golvend haar, en laat jouw haar er het allermooist uitkomen.

      Fanola Curly Shineheeft een aantal ingrediënten die je krullen weer laten herleven. Zijdeproteïnenzijn proteïnen die het haar helpen versterken. Dit is goed voor beschadigde of broze krullen. Het vult de openingen tussen de haarschubben op. Zo zijn je lokken beter beschermd tegen het afbreken. Nog een belangrijk ingrediënt in deze lijn is Tarwe-eiwit. Tarwe-eiwitten zijn fijn voor krullen omdat deze vocht in het haar aantrekken en vasthouden. Krullend haar wordt namelijk snel droog. Daarom is het belangrijk om het vochtgehalte goed op peil te houden. 

      De Fanola Curly Shine lijn bestaat uit de volgende producten:

       

      Fanola Sensi Care

      Geschikt voor een gevoelige hoofdhuid. De Sensi Care lijn bestaat uit één product: Sensitive Scalp Shampoo. Deze zorgt ervoor dat je hoofdhuid gekalmeerd wordt. Het is geschikt voor de gevoelige huid of als je last hebt van veel irritatie. 

      Fanola Sensi Care heeft 2 actieve ingrediënten: Panthenol en Aloë Vera. Panthenol zorgt ervoor dat de elasticiteit van je haar verbeterd wordt. Ook wordt je haar hier flexibeler van. Aloë Vera werkt eigenlijk als een soort conditioner. Het maakt je haar glad en glanzend. Het herstelt dode huidcellen en vermindert roos. 

      De Fanola Sensi Care lijn bestaat uit het volgende product:

       

      Fanola Energy

      Geschikt voor zwak en dun haar. Deze lijn bestaat uit één product: de Fanola Energizing Shampoo. Deze gaat haaruitval tegen en stimuleert je hoofdhuid. Ideaal om je haar sterker te maken!

      Fanola Energy bestaat onder andere uit Oligo-elementen. Dit zijn onderdelen die je haar helpen om zichzelf te herstellen. Rozemarijn Extracten in de shampoo verbetert de bloedcirculatie in de hoofdhuid en bevordert de haargroei. De shampoo bevat ook Tarwe-eiwitten, die vocht in je haar aantrekt en op peil houdt, waardoor je haar meer body krijgt. Daarnaast gaat Brandnetelextracten haaruitval tegen en zorgt ervoor dat je haar weer mooi terug groeit. Als laatste bevat de shampoo Gehydrolyseerde soja-eiwit. Dit versterkt en herstelt de haarvezel, en geeft je haar veel kracht. Veel verschillende ingrediënten dus, die allemaal stuk voor stuk goed zijn voor jou mooie haar!

      De Fanola Energy Lijn bestaat uit de volgende producten:

       

      Fanola Rebalance

      Geschikt voor iedereen die last heeft van vettig haar. De Rebalance lijn van Fanola bestaat uit één product: Fanola Sebum Regulating Rebalance Shampoo. Deze shampoo heeft een balancerende werking om je hoofdhuid te zuiveren. Deze shampoo is ideaal voor degene met actieve talgklieren die last hebben van extra vet haar. De shampoo verwijdert namelijk overtollig talg en laat je haar weer glanzen.

      Fanola Rebalance bevat Tarwe-eiwitten. Dit ingrediënt dringt elke haarstreng binnen en versterkt en hydrateert het haar. 

      De Fanola Rebalance lijn bestaat uit de volgende producten:

       

      Fanola Purity

      Ideaal voor mensen die last hebben van roos. De Purity lijn bestaat uit één product: de Purifying Anti-Roos Shampoo. De shampoo is ideaal voor degene die last hebben van roos in het haar. Roos is een huidaandoening waar veel mensen last van hebben. Als je hoofdhuid te veel talg produceert, wordt je haar snel vettig. Dit kan weer zorgen voor het ontstaan een schimmel die roos veroorzaakt. De Purity lijn helpt ervoor te zorgen dat je hoofdhuid niet teveel talg produceert en roos hierdoor voorkomen wordt.

      Fanola Purity bevat een aantal actieve ingrediënten. Eén daarvan is Piroctone Olamine. Dit is een roos bestrijdend ingrediënt dat de schimmel die roos veroorzaakt doodt. Het helpt ook tegen de jeuk op je hoofdhuid. Rozemarijnextract zorgt ervoor dat de haargroei gestimuleerd wordt. Ook bevat de shampoo Tijm, wat bestaat uit veel herstellende eigenschappen voor je haar.

      De Fanola Purity lijn bestaat uit de volgende producten:

       

      Fanola Nourishing

      Geschikt voor droog of beschadigd haar. De Nourishing producten van Fanola zijn geschikt voor girls met droog of beschadigd haar, omdat deze producten het haar ultiem herstellen, beschermen en voeden. Je haar wordt zachter en glanzender. De producten bevatten mega veel goede eigenschappen en ingrediënten en zijn daarom ideaal voor jou!

      De Fanola Nourishing bevat onder andere melkeiwitten. Dit zijn de meest voedingsrijke eiwitten, die hydratatie en elasticiteit van het haar verbeteren. Lijnzaadolie in deze producten zorgt ervoor dat de haargroei bevordert wordt. Ook bevat de lijn Mango-olie. Dit bevat vetzuren en andere vitamines die milieuschade tegengaan. Arganolie verzorgt de zachtheid en glans in deze producten. Ook bevatten deze producten keratine, wat je haar glad strijkt en glad maakt. Aloëvera is een ingrediënt in deze producten die dode huidcellen op je hoofd herstellen. Als laatste bevat deze lijn nog zijdeproteïnen en Tarwe-eiwitten, die je haar beschermen tegen breuken en het vochtgehalte op peil houden. 

      De Fanola Nourishing lijn bestaat uit de volgende producten:

       Credits picture: @sangyaychen 

      News & updates

      Recente artikelen

      Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »