• Incl.Excl.
    BTW
  • 0
    Sluiten

    Categorieën

    Filters
      Vrijdag 26 September 2022

      Welke shampoo past het best bij mijn haartype?

      Één van de meest gestelde vragen aan onze experts: welke shampoo past het beste bij mijn haartype? Naast dat er veel verschillende haartypes zijn, zijn er ook veel verschillende shampoos. Maar weet je ook wat jouw haar écht nodig heeft? Zo hebben bijvoorbeeld pluizig haar, droog haar, krullen en futloos haar allemaal andere haarverzorging nodig. Dit lijstje met haartypes is nog veel langer en overal past een juiste shampoo bij. In deze blog leggen we uit wat de behoeftes zijn van jouw haartype en welke shampoos hierbij passen!

       

      Shampoos voor droog haar

      Droog haar kan meerdere oorzaken hebben. Zo kan het haar uitgedroogd zijn door de zon of een hittetool, of het heeft te weinig voeding gehad. Net als je huid soms ook snakt naar een crème, hebben je haren ook extra hydratatie nodig. Daarnaast kan het een gevolg zijn van een lage talgproductie, waar je weinig invloed op hebt. Een ‘verkeerde’ shampoo kan zelfs de oorzaak zijn van een te lage talgproductie. Als je last hebt van droog haar heeft je haar meer hydratatie, voeding en een vochtvasthoudend vermogen nodig. Probeer het wassen van je haren met heet water te vermijden, dit droogt namelijk je haren alleen nog maar meer uit. Veel water drinken kan ook helpen. En ook een hoofdmassage stimuleert de talgproductie!

       

      Wat heeft mijn droge haar nodig?

      • Hydraterende ingrediënten: natuurlijke oliën zoals arganolie, avocado olie en macadamia olie.
      • Vermijd alchohol, parabenen & siliconen, deze ingrediënten veroorzaken droogte en beschadiging.
      • Vitamines in de formule, bijvoorbeeld vitamine B3 en/of vitamine A.
      • Andere vochtvasthoudende stoffen, zoals: propyleenglycol, glycerine, panthenol en sorbitol.

       

      Shampoos die wij aanraden voor droog haar:  

       

      Shampoos voor beschadigd haar

      Je haar kan op verschillende manieren beschadigd zijn. Denk aan gespleten haarpunten, afgebroken haren, stroef/dof haar. Beschadigd haar kan door verschillende oorzaken komen, bijvoorbeeld door het gebruik van hitte tools of het blonderen van je haar. Als je last hebt van beschadigd haar ziet je haar er meestal ook dof en ongezond uit, en hier wil je natuurlijk van af. Laat als eerste je dode punten knippen, hierdoor zal het er al meteen een stuk gezonder uitzien. Het allerbelangrijkste is om haar heel goed te voeden met voedende ingrediënten die de conditie van je haar een boost geven. Bij beschadigd haar kun je het beste gaan voor een milde shampoo.

       

      Wat hebben mijn beschadigde haren nodig?

      • Een milde reiniging, zachte ingrediënten.
      • Vermijd sulfaten, parabenen en siliconen.
      • UV-filter, dit beschermt je haar tegen beschadiging van de zon.
      • Voedende oliën, zoals olijfolie, kokosolie, arganolie, amandelolie.
      • Vitamines, vetzuren en mineralen zullen je haar goed doen.
      • Aloë Vera, glycerol, panthenol of zijdeproteïnen herstellen beschadigd haar.
      • Vermijd minerale oliën.

       

      Shampoos die wij aanraden voor beschadigd haar: 

       

      Meer weten over beschadigd haar? Bekijk dan deze twee blogs: Hét stappenplan om beschadigde haren te herstellen ♡ en Beschadigd haar, waardoor kan dat komen?

       

      Shampoos voor hoofdroos

      Bij roos heb je last van kleine witte schilfers op de hoofdhuid. Normaal gesproken vernieuwen de huidcellen zich om de twee weken, bij roos gaat dit ongeveer twee keer zo snel. Het is heel verleidelijk om te gaan kriebelen, maar probeer dit juist niet te doen. Shampoo kan een oorzaak zijn van roos. En tegelijkertijd de oplossing. Om van roos af te komen kun je een speciale anti-roos shampoo aanschaffen. Om roos te voorkomen is een milde shampoo genoeg.

       

      Waar moet ik op letten bij shampoo tegen roos? 

      • Vermijd sulfaten, deze reinigen de hoofdhuid agressief en dit maakt de hoofdhuid nog geïrriteerder omdat alle goede oliën die je huid van nature zelf aanmaakt verwijderd worden.
      • Milde reiniging.
      • De stof zinkpyrithion of salicylzuur zorgen ervoor dat de aanmaak van huidcellen wordt vertraagd en heeft daarnaast een antibacteriële werking.
      • Voedende ingrediënten, zoals Aloë Vera, Piroctone Olamine & Vitamin E.
      • Natuurlijke oliën hydrateren de hoofdhuid.

       

      Shampoos die wij aanraden bij hoofdroos: 

       

      Meer weten over hoofdroos? Bekijk dan deze blog: 5 tips om roos tegen te gaan

       

      Shampoos voor lang haar

      Gezond, dik én lang haar - dan heb je geluk! Maar een goede shampoo voor lang haar is van belang om er langdurig van te kunnen genieten. Door genoeg vitamines en mineralen binnen te krijgen, zorg je ervoor dat er een gezondere en sterkere haar uit het haarzakje groeit. Met natuurlijke oliën behoud je de gezonde look van je lange haren.

       

      Wat heeft mijn lange haar nodig?

      • Biotine en vitamine B(8) zijn essentieel voor een gezonde haargroei.
      • MSM (Methylsulfonylmethaan) is een key ingrediënt voor de aanmaak van keratine. Keratine is nodig voor een goede conditie van het haar.
      • UV-filters, de zon is schadelijk voor het haar, net als bij je huid is het verstandig om (vooral bij je lange haren) je haar hiertegen te beschermen.
      • Aangezien je haar lang is, is je haar ook zwaarder. In combinatie met een hele vette zware shampoo kan je haar hierdoor heel sluik en slap gaan hangen. Ga dus voor een wat luchtigere shampoo.

       

      Shampoos die wij aanraden bij lang haar:

      • Mad About Lengths Shampoo - een sulfaatvrije reiniger met een gewichtloze, verzorgende formule die helpt bij het hydrateren en versterken van droge lengtes en punten, en helpt om de haarzakjes te activeren.
      • L'Oréal Serie Expert Pro Longer Shampoo - speciaal ontwikkeld voor mensen die lang haar hebben of willen hebben. Met deze shampoo worden de lengten van het haar versterkt waardoor de punten voller worden. 
      • Redken Extreme Length Shampoo- een echte aanrader. Deze shampoo bevat namelijk biotine om je haren ultiem te versterken om het langer te laten groeien.

       

      Shampoos voor kort haar

      Een kort kapsel is meestal sneller te verzorgen dan lang haar, maar toch blijft de verzorging zeker belangrijk. Kort haar is minder zwaar dan lang haar, waardoor het haar niet langs de hoofdhuid blijft hangen maar wat 'luchtiger' is of meer 'volume' heeft. Dit geeft de hoofdhuid wat meer lucht om te ademen, maar kort haar kan nog steeds vet worden. We raden altijd aan om een conditioner te gebruiken na een shampoo, maar we raden wel aan om de conditioner niet aan te brengen op de hoofdhuid. Bij erg kort haar is het daarom wat lastig om een conditioner te gebruiken. Als je de conditioner wilt overslaan, gebruik dan een milde shampoo met veel verzorgende ingrediënten. Als je wel een conditioner wilt gebruiken kun je een leave-in conditioner spray proberen. Spray de conditioner op je handen en werk met je handen over de puntjes van je haren. Hierdoor voorkom je dat de conditioner op de hoofdhuid komt. Was je haren met een shampoo die past bij jouw haartype. Wil je meer volume? Gebruik dan een shampoo voor futloos haar. Wil je minder pluis? Gebruik dan een shampoo voor droog haar.

       

      Welke kenmerken van een shampoo passen bij kort haar?

      • Kort haar is natuurlijk extra mooi als het glanst. Ga voor een shampoo met een goede olie - met arganolie ben je altijd good to go!
      • Als je veel stylingproducten gebruikt, raden we aan om je haren goed te reinigen. Hierbij kan een shampoo met sulfaten geen kwaad. 
      • Luchtig, zodat je haar makkelijk in model valt.

       

      Zoek jouw shampoo uit bij de andere shampoos! Wil je persoonlijk advies? Neem dan contact op met de klantenservice, onze experts helpen je graag!

       

      Shampoos voor futloos haar

      Dun, slap haar is vaak de oorzaak van futloos haar. Daarnaast kan beschadigd haar ook de oorzaak zijn. Om futloos haar tegen te gaan is het belangrijk om je haar zo goed mogelijk te versterken, hiervoor kun je producten met proteïne gebruiken. Ook door voldoende vitamines en mineralen binnen te krijgen versterk je het haar. Daarnaast raden we aan om producten te gebruiken die lekker licht zijn, dus geen zware shampoos of crèmes die het haar verzwaren maar volume gevende shampoos.

       

      Welke kenmerken van een shampoo passen bij futloos haar?

      • Voldoende vitamines en mineralen, het liefst vitamine B.
      • Vermijd sulfaten voor een milde reiniging en optimale hydratatie.
      • Lichtgewicht formules om je haren niet te verzwaren.
      • Gebruik hittebeschermers om je haren niet te beschadigen.
      • Proteïne voor sterker haar en om de haardichtheid te versterken.

       

      Shampoos die wij aanraden bij futloos haar:

      • L'Oréal Volumetry Shampoo- je haren krijgen de juiste voeding waardoor je nooit meer last hebt van slap haar. 
      • Redken Volume Injection Shampoo - geeft je haar zichtbaar meer lift, body en een zijdezachte finish door de body-boosting formule die is verrijkt met filloxane en verzachtende siliconen polymeren. De liftende shampoo maakt je haar zacht, beter handelbaar en glanzend.
      • Schwarzkopf Bonacure Collagen Volume Boost Shampoo - bevat Aminozuren en Light-Body-Complex die het haar verzorgen zonder het te verzwaren. Verzorgende polymeren worden toegevoegd om statische elektriciteit te voorkomen voor een betere beheersbaarheid van het haar.
      • TiGi Re-Energize Shampoo - reinigt het haar en zorgt dat het haar direct na het eerste gebruik zacht aanvoelt en er gezond uitziet. Het haar krijgt weer een gezonde textuur, zodat het mooier valt.
      • Biosilk Volumizing Therapy Shampoo- geeft het haar meer body en volume, het haar krijgt weer energie en ziet er gezond uit. Mede door de rijstproteïne.
      • Goldwell Ultra Volume Shampoo - vochtinbrengende shampoo die meer volume geeft. Is verrijkt met ultralichte geltextuur voor milde reiniging en versteviging.
      • Wella Invigo Volume Boost Bodifying Shampoo - speciaal voor fijn haar, geeft meer body en volume en laat je haren voller lijken.
      • Maria Nila Pure Volume - met Provitamine B5, speciaal om het haar extra volume en veerkracht te geven.
      • REF Weightless Volume Shampoo - reinigt het haar mild en geeft meer volume. Zowel verzorgend als revitaliserend, het haar wordt gelift en krijgt een volumeboost.

       

      Meer weten over futloos haar? Bekijk dan deze blog: Nooit meer futloos haar met Big Sexy Hair!

       

      Shampoos voor fijn/dun haar & haaruitval

      Dunner wordend haar of haaruitval, super vervelend. Toch kun je door de juiste producten te gebruiken je haar nog wel een boost geven. Probeer producten te gebruiken wat de haargroei stimuleert. Door je haar op je juiste manier te föhnen of stylen kan het er ook volumineuzer uitzien. Kijk hier alleen wel mee uit, je haar kan namelijk ook juist afbreken hierdoor. Probeer je haar ook niet te borstelen wanneer het nat is, hierdoor kan je haar ook alleen maar afbreken. Op je voeding letten doet wonderen voor je haar, denk hierbij aan voldoende vitamines en mineralen.

       

      Wat hebben mijn dunner wordende haren nodig?

      • Ketoconazol, cafeïne, Niacinamide, Procyanidine B2, Biotine en/of Koper peptiden zijn ingrediënten die de haargroei stimuleren.
      • Zorg ervoor dat je voldoende vitaminen en mineralen binnenkrijgt.
      • Vermijd hittetools, zoals föhns, stijl- en krultangen.
      • Douche niet te warm, dit verwijdert natuurlijke haaroliën.
      • Kies een natuurlijke haarborstel van zwijnenhaar, dit voorkomt dat je haren afbreken.
      • Vermijd crashdiëten, hierdoor krijg je minder voedingsstoffen binnen.
      • Draag geen strakke haarstijlen zoals een paardenstaart, knotje of vlecht.
      • Drink genoeg water.

       

      Shampoos die wij aanraden voor dunner wordend haar:

       

      Shampoos voor blond haar

      Door je haar te blonderen kun je je haar best wel beschadigen, om die beschadigingen zo beperkt mogelijk te houden is een goede verzorging voor je haar erg belangrijk. Daarnaast is kleurbehoud natuurlijk ook een must. De shampoo voor geblondeerd haar moet dus een herstellende functie hebben en kleur behouden of opfrissen. Daarnaast zijn er natuurlijk ook natuurlijke blondines, ook voor natuurlijk blond haar is er een speciale blonde haircare.Nu heeft Schwarzkopf een fantastische lijn voor alle soorten blondines ontwikkeld, genaamd BlondMe. 

       

      De BlondMe lijn heeft voor iedere blondine een shampoo. De gehele BlondMe lijn heeft een innovatieve Bonding Technologie. Deze technologie versterkt de blonde lokken van binnenuit en zorgt voor kleurbehoud.

       

       

      Daarnaast is er nog meer care voor natuurlijke blondines:

       

      Meer weten over zilvershampoo? Bekijk dan deze blog: Wat is de beste zilvershampoo?

       

      Shampoos voor gespleten haarpunten

      Probeer zo min mogelijk hitte tools te gebruiken, hierdoor breekt je haar namelijk alleen maar sneller af. Als je wel hitte gebruikt op je haar, zorg dan dat je een heatprotector gebruikt. Door af en toe eens een haarmasker te gebruiken of een serum aan te brengen in het haar gaat je haar er ook een stuk gezonder uitzien. Ook door regelmatig naar de kapper te gaan hou je je haar gezond. 

       

      Waar moet ik op letten bij een shampoo voor gespleten punten?

      • Vermijd schadelijke ingrediënten.
      • Ga voor een voedende shampoo.
      • Ga voor een shampoo die extra vitamines bevat.
      • Kies voor een extra verzorgende shampoo.

       

      Shampoos die wij aanraden voor gespleten haarpunten:

      • Olaplex Maintenance Shampoo No.4 - herstelt de interne structuur van het haar, waardoor het haar sterk wordt en de glans terugkrijgt.
      • REF Stockholm Hydrate Shampoo - voedt beschadigd en droog haar. De shampoo heeft zijdeproteïnen die diep in het haar dringen en ervoor zorgen dat het haar gehydrateerd wordt.
      • L'Oréal Pro Longer Shampoo - met Pro Longer hoef je niet meer te kiezen tussen gezond, dik of lang haar. De lengten van de haren worden versterkt en de punten worden voller.

       

      Shampoos voor vet haar

      Je kan last krijgen van vet haar wanneer je hoofdhuid te veel talg afscheidt. Het kan van heel veel verschillende factoren afhangen waarom de één vetter haar heeft dan de ander. Helaas is er geen magisch wondermiddeltje om van je vette haar af te komen, wel kom je met een goede shampoo die aansluit op vet haar een heel eind. Om vet haar tegen te gaan kun het beste gaan voor een shampoo zonder sulfaten en parabenen, anders wordt de hoofdhuid namelijk te hard gereinigd. En hierdoor gaat je huid alleen maar meer talg aanmaken. Dat is niet de bedoeling als je van vet haar probeert af te komen. Het is ook belangrijk om alle zware oliën, dikke crèmes en zware vetten te vermijden. Dit maakt het haar alleen maar nog vetter. Je kunt het best voor lichte, luchtige shampoo’s gaan.

       

      Shampoos die wij aanraden voor vet haar:

       

      Meer weten hoe je van vet haar af kunt komen? Lees dan deze blog: Zo krijg jij vet haar onder controle!

       

      Shampoos voor gevoelige hoofdhuid

      Heb jij last van een jeukende of brandende hoofdhuid? Grote kans dat je dan last hebt van een gevoelige hoofdhuid. Dit kan ontstaan door gebruik van een verkeerde shampoo of ongezond eten. Een shampoo kan namelijk stoffen bevatten waarmee je de beschermende zuurgraad kan beschadigen. Daarom hebben wij hieronder een aantal dingen gezet waar jij op moet letten bij het kopen van een shampoo met een gevoelige hoofdhuid: 

       

      Waar moet ik op letten bij een gevoelige hoofdhuid?

      • Vermijd alcohol en sulfaten, deze kunnen een gevoelige of allergische reactie geven op de huid.
      • Ga niet voor een te agressieve shampoo.
      • Kies voor een anti-roos shampoo of een shampoo speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid.
      • Parfum: dit is niet altijd schadelijk maar het kan wel gaan irriteren.

       

      Shampoos die wij aanraden bij een gevoelige hoofdhuid:

       

      Shampoos voor krullend haar

      Bij krullend haar zie je vaak dat het snel pluizig wordt, daarom kun je het beste kiezen voor een shampoo die je haar niet uitdroogt. Krullen zijn namelijk van nature ook droger. Ben jij nog niet bekend met de Curly Hair methode? Lees dan snel onze blog om er meer over te weten te komen.

       

      Waar moet ik op letten bij het kopen van een shampoo bij krullend haar?

      • Vermijd schadelijke ingrediënten zoals: siliconen (op olie basis) die je haren afsluiten, sulfaten, parabenen, oliën die geen natuurlijke oorsprong hebben, schadelijke alcoholsoorten, schadelijke sulfaten en chemische parfum.
      • Shampoo met een milde reiniging.
      • Niet uitdrogende shampoo.

       

      Shampoos die wij aanraden bij krullen:

       

      Meer weten over krullen en krullen-producten voor je haren? Bekijk dan deze blog: De Curly Girl Methode - Van A tot Z. 

       

      Shampoos voor hoog poreus haar 

      Bij hoog poreus haar zie je vaak dat de haarschubben open staan. Dit kan heel veel verschillende oorzaken hebben, van te vaak het haar borstelen tot een verkeerde zuurgraad. Gevolgen hiervan kunnen zijn dat je haar niet lang gehydrateerd blijft en dat de kern van je haarstreng niet meer beschermd wordt. Je haar is al beschadigd en daar wil je natuurlijk iets aan doen, gelukkig kun je met de goede shampoo al heel veel oplossen. 

       

      Waar moet ik op letten bij het kopen van een shampoo tegen hoog poreus haar?

      • Vermijd sulfaten.
      • Ga voor een zeer milde reiniging.
      • Kies voor een shampoo die proteïne bevat.
      • Ga extra voorzichtig met je haar om, je haar is namelijk al beschadigt.

       

      Shampoos die wij aanraden bij hoog poreus haar:

       

      Meer weten over hoog poreus haar? Lees dan deze blog: Zo ga jij om het hoog poreuze krullen.

       

      Shampoos voor laag poreus haar

      Wat houdt laag poreus haar in? In het kort: Je hebt laag poreus haar als de haarschubben van je haren plat en gesloten op elkaar liggen. Dit betekent dat je haar als het ware afgesloten is, waardoor het haar moeilijk vocht en andere essentiële oliën opneemt. Daarentegen behoudt laag poreus haar wel heel goed vocht en essentiële oliën. Een aansluitende shampoo is heel belangrijk bij laag poreus haar. 

       

      Welke shampoo is het best voor laag poreus haar?

      • Luchtige shampoo’s.
      • Vermijd zware oliën, dikke crèmes en vette boters, dit zal namelijk niet je haar binnendringen en blijven liggen op je haar.
      • Aloe Vera, hydrolyzed proteïns en panthenol is goed voor laag poreus haar.
      • Zoek op de ingrediënten naar lichte oliën, zoals arganolie, druivenpitolie, jojoba olie, zonnebloemolie of amandelolie. 

       

      Shampoo die wij aanraden bij laag poreus haar:

      • KIS Green Curl Shampoo - je krullen krijgen een natuurlijke boost en versteviging, dankzij de heerlijke natuurlijke aroma's kun je optimaal genieten van de frisse geur. 

       

      Meer weten over laag poreus haar? Lees dan deze blog: Zo ga jij om het laag poreuze krullen.

       

      Shampoos voor geverfd haar

      Geverfd haar verdient een beetje extra verzorging. Haarverf is altijd schadelijk, dus het is belangrijk dat je je haar verzorgt met de juiste formules. Ook versterkt een shampoo voor gekleurd haar het kleurbehoud. Gelukkig heeft bijna ieder haarverzorgingsmerk wel een shampoo voor gekleurd haar. Er bestaan shampoos voor gekleurd haar die het haar de juiste verzorging geven. Maar er bestaan ook kleur opfrissers, deze shampoos zorgen ervoor dat de geverfde kleur even een boost krijgt. Bijvoorbeeld een zilvershampoo of een shampoo die bruin/donker haar koeler maakt. 

       

      Waar moet ik op letten bij het aanschaffen van een shampoo voor gekleurd haar?

      • Een kleurbehoudende functie.
      • Natuurlijke oliën.
      • Vermijd alcohol en sulfaten, hierdoor vervaagt de kleur sneller en wordt het haar nog droger.
      • Make sure dat de shampoo echt gericht is op gekleurd haar.

       

      Shampoos die wij aanraden bij gekleurd haar:

       

      Shampoos voor rood haar

      Hoe verzorg je je rode lokken? Rode haren zijn meestal heel dik. Dit kan betekenen dat je rode lokken wat droger zijn. En droogte zorgt er weer voor dat je haar een stuk kwetsbaarder is. Dus de conclusie is: rood haar verdient wat extra verzorging. Dit betekent dat je het best op zoek kunt gaan naar een hydraterende, voedende shampoo die je haar doet oplichten. Tot slot is het misschien handig om te weten dat rood haar gevoeliger is voor zonlicht. Dus we raden zeker een shampoo met uv-filter aan.

       

      Shampoos die wij aanraden voor rood haar:

       

      Shampoos voor waves

      Bij golvend haar is het belangrijk dat je haar elastisch en veerkrachtig is. Zo komen de waves het meest tot hun recht. Dus belangrijk is een lichte, milde shampoo. Je wilt vooral niet dat het haar zwaar wordt door zware oliën. Dat zou er namelijk voor kunnen zorgen dat je golven volledig uitzakken. Check alle informatie over golvend haar in De Curly Girl Methode: Van A tot Z!

       

      Shampoos die wij aanraden voor waves:

       

      Shampoo voor dreadlocks

      Een goede shampoo voor je echte dreadlocks is super belangrijk! In dreadlocks kunnen veel overtollige oliën en vuil ontstaan. Daarom is het belangrijk om voor een shampoo te kiezen die niet teveel van je natuurlijke oliën weghaalt en niet teveel hydratatie ontdoet. Kies daarom voor een shampoo die genoeg hydratatie heeft en siliconen vrij is. Producten met siliconen zorgen ervoor dat je dreadlocks zwaarder worden.

       

      Waar moet ik op letten bij het aanschaffen van een shampoo voor dreadlocks?

      • Natuurlijke oliën.
      • Vermijd siliconen hierdoor kunnen je dreadlocks zwaarder aanvoelen en moeilijker te verzorgen.
      • Ga niet voor een te agressieve shampoo.

       

      Shampoos die wij aanraden voor dreadlocks:

      • Revlon Uniq One All In One Conditioning Shampoo - is geschikt voor alle haartypes en zorgt dat het haar grondig wordt gereinigd. De hoofdhuid wordt heerlijk zacht gemaakt en zal pluizig haar voorkomen.
      • Insight Rebalancing Sebum Control Shampoo - perfect voor dreadlocks! De shampoo zorgt ervoor dat je haar en hoofdhuid goed gereinigd wordt en brengt de hoofdhuid weer in evenwicht. Daarnaast neemt de shampoo de controle over de overtollige talgproductie. Je hoofdhuid wordt heerlijk gekalmeerd en verzacht.
      • L'Oréal SE Sensi Balance Shampoo - zorgt ervoor dat de vochtbalans verbetert wordt. Daarnaast zorgt de shampoo voor hydratatie zodat jeuk en geïrriteerde hoofdhuid verminderd wordt.
      • Reuzel Scrub Shampoo Shampooing Exfoliant - voor mannen met een vettig haarstructuur. De shampoo haalt hardnekkig vuil en vettigheid uit je haren.

       

      Shampoo voor kroeshaar

      Bij kroeshaar is het belangrijk dat je haar goed gehydrateerd is. Zo is kroeshaar juist gebaat bij veel olie en kan het snel uitdrogen wanneer je het te vaak wast, terwijl andere haarsoorten vaak de neiging hebben om snel vet te worden. Daarom is het belangrijk dat je een shampoo kiest die je haar niet uitdroogt.

       

      Shampoos die wij aanraden voor kroeshaar:

      • Ingrid

        Geplaatst op maandag 13 maart 2023 15:10

        Hallo Natascha,

        Je wil natuurlijk je krullen en je kleur zo mooi mogelijk houden. Je kan dan je routine een beetje mixen. Een shampoo voor je krullen met een masker om je kleur fris te houden. Of een shampoo voor gekleurd haar, en de verzorging voor je krullen. Kijk ook vooral naar waar je haar goed op reageert!

      Toon meer

      News & updates

      Recente artikelen

      Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »