• Incl.Excl.
  BTW
 • GIFTS
  0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters

   CHI G2 Keramische & Titanium Stijltang - Auto Shut-off

   119,- 101,15

   CHI G2 Keramische & Titanium Stijltang - Auto Shut-off

   Productomschrijving

   CHI Stijltang G2 bevat keramische platen die voorzien zijn van titanium, waardoor de stijltang voor ieder type haar geschikt is. De vernieuwende technologie heeft vaste standen waardoor de temperatuur gemakkelijk in te stellen is. Deze nieuwste CHI G2 beschikt over de Automatische shut-off functie. Waarbij deze automatisch uitschakelt na een half uur. Ideaal! Vergeten je stijltang uit te doen, en je komt hierachter terwijl je in de auto zit onderweg naar je werk? Geen probleem! 

    

   Wat zijn de belangrijkste kenmerken van de CHI G2 Keramische & Titanium Stijltang? 

   Wij begrijpen dat je een snel overzicht wilt met alle belangrijke kenmerken van de Chi G2 Keramische & Titanium stijltang. Er zijn veel stijltangen op de markt en wellicht dat je deze even op een rijtje wilt hebben. 

   • Temperatuur instellen 
   • Auto Shut Off
   • 30 seconden opwarmtijd
   • 80 tot 220 graden
   • 3 verschillende temperatuurstanden
   • Geschikt voor ieder haartype
   • Ionische technologie
   • Keramische platen
   • Dual voltage
   • LCD display
   • 2 jaar garantie

    

   Hoe gebruik ik de CHI G2 Keramische & Titanium Stijltang?

   Bij het aanzetten van de CHI G2 Stijltang zal de temperatuur oplopen tot 180 graden. Dit gaat vrij vlot, de CHI G2 is namelijk opgewarmd in maar liefst 30 secondes! Als de CHI G2 eenmaal is opgewarm is de temperatuur in te stellen door middel van de + en – knop die zich bevindt op de display. De temperatuur zal verlagen of verhogen met stapjes van 5 graden.

   Voor het gebruik van de drie vaste temperatuurinstellingen zal de menuknop gebruikt moeten worden.

   • 180 graden - blauw display - dunne en fijne haren
   • 200 graden - groen display - normaal haren
   • 220 graden - rood display - dikke haren

   Als er na de laatste vaste stand, 220 graden rood, nog een keer op de menuknop gedrukt word  zal de temperatuur teruglopen naar 160 graden. Vanaf deze stand is de temperatuur ook weer naar wens in te stellen met stapjes van 5 graden.

    

   Welke warmtestand van de CHI G2 Keramische & Titanium Stijltang is geschikt voor mijn haartype?

   De CHI G2 Keramische & Titanium Stijltang is geschikt voor ieder haartype. De vraag is natuurlijk, welke temperatuur is geschikt voor jouw haren? Heb je fijn en dun haar, dan zit je goed met de instelling van 180 graden. Heb je normale lokken, dan zit je helemaal goed met een temperatuur van 200 graden. Heb je dikke haren, dan zit je goed met de instelling van 220 graden. Deze instellingen zijn zodanig ingesteld dat het wel effect heeft op je lokken maar dat het je lokken niet beschadigd. Echter raad ons team altijd aan om een heatprotect te gebruiken!

    

   Verminderd de CHI G2 Keramische & Titanium Stijltang haar ook pluizig haar?

   Dit is een hele goede vraag. Vooral als het weer vochtig is, is haar vaak geneigd te gaan pluizen/kroezen. Laat dat nou net iets zijn waar wij niet zo blij mee zijn! Het is dan ook ècht waar dat bij gebruik van de CHI g2 Keramische & Titanium Stijltang pluis verminderd! Dit heeft te maken met de keramische & titanium platen. Uiteraard als je echt beschadigde haren hebt, raden wij het gebruik van een stijltang af! Daarnaast raden wij altijd aan om een heat protectant te gebruiken. Desalniettemin, als jij je haren goed hebt beschermd voordat jij heerlijk fanatiek in de weer gaat met de fantastische CHI G2 Stijltang, dat je prachtige lokken veel minder gaan pluizen!

    

   Is het ook mogelijk om de temperatuur van de CHI G2 Keramische & Titanium Stijltang handmatig in te stellen?

   Hoewel het natuurlijk super handig en makkelijk is dat er 3 standaard instellingen op de CHI G2 Keramische & Titanium Stijltang zit, wil je wellicht je eigen temperatuur instellen. Het kan net zo zijn dat er tussen temperatuur is die fijner werkt voor je haren. Daar is natuurlijk ook aan gedacht, de temperatuur van de CHI G2 is handmatig in te stellen met stapjes van 5 graden.

    

   Is de CHI G2 keramische & Titanium Stijltang ook geschikt om mijn krullen te stijlen?

   Heb je prachtige krullen maar verlang je ook weleens naar een prachtig gestylde bos met haren? Dan zit je zeker goed met de CHI G2 Stijltang. De CHI G2 Stijltang krijgt zelfs de meest springerige krullen in toom! Ja, het is echt waar. De CHI G2 Stijltang is niet voor niets zooo populair! Je hebt ècht kwaliteit voor je geld :-)

   Bij krullen raden wij ook zeker het gebruik van een heat protectant aan, als je aan de slag gaat met de CHI G2 Stijltang. Wij raden er dan ook één aan met siliconen op waterbasis en zonder alcohol. Krullen zijn nogal droog van zichzelf, en siliconen op oliebasis en alcohol droog je prachtige krullen alleen maar meer uit. Meer tips voor krullen? Dan verwijzen wij je graag door naar de Krullen pagina.

    

   Welke Heat Protectant kan ik het beste gebruiken in combinatie met de CHI G2 Keramische & Titanium Stijltang?

   Hoewel de CHI G2 Keramische & Titanium Stijltang zo is ingesteld zodat je haren niet beschadigde raden, raadt ons team altijd aan om gebruik te maken van een heat protectant! Altijd! Helemaal als je dikke vriendjes bent met je CHI G2 Stijltang. Nu zijn er natuurlijk ontzettend veelhittebeschermers op de markt,  op deze manier is er voor ieder wat wils. Wil je gewoon een goede heat protectant die ècht je haren beschermt tijdens het stijlen van je prachtige haren? Dan raden wij absoluut de CHI 44 Iron Guard Sprayaan.  

    

   Kan ik de CHI G2 Keramische & Titanium Stijltang ook gebruiken in het buitenland?

   Als je een fervente gebruiker bent van de CHI G2 Stijltang, dan kun je eigenlijk niet zonder. Ook niet op vakantie, nee. Stedentrips zit hier ook bij gerekend. Geen zorgen, CHI's got your back! De CHI G2 Keramische & Titanium Stijltang is uitgerust met dual voltage. Oftewel, je kan je best friend genaamd CHI G2 overal mee naartoe nemen! 

    

   Zit er ook garantie op de CHI G2 Keramische & Titanium Stijltang? 

   Garantie is natuurlijk super fijn, ook al is het bij CHI bijna niet nodig. Het is namelijk een kwalitatief hoogstaand merk. Gelukkig hebben ze er wel garantie op gedaan, je weet natuurlijk nooit! De CHI G2 Keramische & Titanium Stijltang heeft maar liefst 2 jaar Europese garantie op het elektronische gedeelte (zolang de CHI tools geproduceerd en geleverd worden door onze fabrikant kunnen wij gebruik maken van deze regeling). 

    

   Waar kan ik èchte ervaringen vinden met de CHI G2 Keramische & Titanium Stijltang?

   Naast de reviews die hier links op de pagina te zien zijn, begrijpt ons team heel goed dat je ook wat uitgebreide reviews/ervaringen wilt lezen. Een CHI G2 is natuurlijk niet het goedkoopste wat er verkrijgbaar is. Daarom hebben wij wat mensen deze fantastische CHI G2 keramische & Titanium Stijltang laten testen. Deze lijst wordt regelmatig geüpdate :-)

   Kelly heeft voor ons de CHI G2 getest en laat haar eerlijke mening achter. Kelly is niet betaald voor deze review.

    

   Wat zijn de specificaties van de CHI G2 Keramische & Titanium Stijltang?

   Even wat basisinformatie over de CHI G2 Keramische & Titanium Stijltang. De lengte van het snoer is maar liefst 3 meter lang. De CHI G2 Keramische & Titanium Stijltang warmt op in 30 secondes. Aantal standen op de CHI G2 Stijltang is maar liefst 27! De lengte van de keramische platen op de G2 is 9.5 cm en de breedte van de keramische platen is 2.5 cm breed. 

    

   Is Haarspullen.nl een officiele dealer van de CHI G2 Keramische & Titanium Stijltang?

   De CHI G2 Keramische & Titanium Stijltang is één van de meest verkochte stijltangen, hier zien natuurlijk veel mensen een kans liggen. Helaas is er ook namaak op de markt verkrijgbaar. Wij van Haarspullen zijn officiele dealer van CHI, wat betekenend dat Haarspullen.nl ook officiele dealer is van de CHI G2 Keramische & Titanium Stijltang. 

    

   Waar kan ik mijn vraag stellen over de CHI G2 Keramische & Titanium Stijltang?

   Heb je een vraag over de CHI G2 Keramische & Titanium Stijltang omdat je er niet helemaal uitkomt. Of weet je niet zeker of de CHI G2 dè stijltang is die aansluit op je wensen? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met onze teamleden! Wij helpen je graag verder. Stuur je vraag naar [email protected] of geef ons een belletje tijdens kantooruren. 

   Toon meer

   Reviews

   5 from 5Based on 97 reviews
   Schrijf je eigen review
   5 from 5
   Compact, perfect om je haren mee te stellen
   Gepost door: D op 13 April 2021
   4 from 5
   Goede stijltang. Beter per stukjes haar doen om een mooie finish te krijgen.
   Gepost door: kathy_black op 15 Maart 2021
   Toon meer