• Incl.Excl.
  BTW
 • BLACK WEEK Tot 71% Korting
  0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters

   Advies nodig?

   Wij zijn doordeweeks telefonisch bereikbaar van 09:00 tot 18:00uur.

   Absolute Repair Molecular

   De L’Oreal Absolut Repair Molecular lijn is speciaal ontwikkeld om zeer beschadigd haar te herstellen. Beschadigd haar dat tot twee jaar terug is ontstaan door het gebruik van stylingstools, zon, chemische behandelingen of andere stressfactoren wordt weer hersteld dankzij de Moleculaire technologie van L’Oreal. De producten herstellen de molecu Toon meer

   Merken

   Producttype

   Haartype

   Prijs

   -
   5 Producten

   De L’Oreal Absolut Repair Molecular lijn is speciaal ontwikkeld om zeer beschadigd haar te herstellen. Beschadigd haar dat tot twee jaar terug is ontstaan door het gebruik van stylingstools, zon, chemische behandelingen of andere stressfactoren wordt weer hersteld dankzij de Moleculaire technologie van L’Oreal. De producten herstellen de moleculaire structuur en haarelasticiteit waardoor je haar weer sterker en gezonder wordt. Door de complete routine bestaande uit een pre-wash, shampoo, haarmasker en serum zul je zichtbar resultaat ervaren na slechts één toepassing. 

    

   Uit welke producten bestaat de L’Oreal Absolut Repair Molecular Lijn?

   De L’Oreal Absolut Repair Molecular lijn is een complete behandeling om extreem beschadigd haar te herstellen tot diep in de haarverzel. Voor optimaal resultaat en zichtbaar resultaat na slechts één gebruik raden we je aan om de complete routine toe te passen. Uiteraard kun je de producten uit de Absolute Repair Molecular Lijn ook los van elkaar gebruiken en combineren met je favoriete haarverzorgingsproducten. 

    

    

   Hoe werkt de Moleculaire Technologie van L'Oréal Professionnel?

   Bij beschadigd haar is de moleculaire structuur van het haar aangetast. Hierdoor wordt de haarelasticiteit aangetast, het haar verzwakt en beweegt het haar minder soepel waardoor het sneller afbreekt. De moleculaire structuur van het haar bestaat uit peptiden. De meeste peptiden zijn te groot waardoor het niet mogelijk is om deze opnieuw in het haar toe te voegen en haarschade onomkeerbaar is. Maar het professionele team van L’Oreal is er in geslaagd om een nieuwe technologie te ontwikkelen. L’Oréal Advanced Research breekt de peptiden af om de componenten zoals aminozuren en peptiden binders los van elkaar in de haarvezel te injecteren. Deze componenten helpen vervolgens de moleculaire structuur van haar te herstellen en herbouwen waardoor het haar weer sterker wordt. De elasticiteit en beweegbaarheid van het haar wordt bevorderd zodat jij weer kunt genieten van gezond haar dat er glanzend uitziet. 

    

   Voor wie is de L'Oréal Professionnel SE Absolut Repair Molecular Lijn geschikt?

   De producten uit de Absolut Repair Molecular lijn van L'Oréalzijn speciaal ontwikkeld om zeer beschadigd haar te herstellen. Dankzij de geavanceerde technologie kan beschadigd haar tot twee jaar terug hersteld worden. De verschillende producten zijn geschikt voor ieder haartype en voor iedereen die last heeft van beschadigd haar en hier graag vanaf wil. 

    

   Hoe gebruik je de L'Oréal Absolut Repair Molecular Routine om beschadigd haar te herstellen?

   De innovatieve producten uit de Absolute Repair Molecular lijn van L'Oréal Professionnel kunnen zelfs het meest beschadigde haar herstellen tot diep in de haarvezel. Na slechts één gebruik van de complete routine kun je zichtbaar resultaat ervaren. Hieronder leggen we je stap voor stap uit hoe je de producten uit de Absolut Repair Molecular het beste kunt gebruiken. We raden je aan om de complete routine te gebruiken bij zeer beschadigd haar. Op deze manier kan haarschade wat tot twee jaar terug is ontstaan compleet herstellen. Uiteraard is het ook mogelijk om de producten uit de lijn los te gebruiken en toe te voegen aan je huidinge haarverzorgingsroutine.

    

   Stap 1: Bereid je haar voor met de Absolut Repair Molecular Pre-Treatment

   Breng 15 tot 20 sprays van de behandeling aan op de lengte en punten van je haar. De hoeveelheid pompjes is afhankelijk van je haardikte. Laat de Pre-Treatment 1 tot 2 minuten inwerken en spoel niet uit. Vervolgens begin je met de verschillende stappen uit de Absolut Repair Molecular behandeling. 

    

   Stap 2: Reinig je haar met de Absolut Repair Molecular Shampoo

   Breng de shampoo aan op nat haar en laat het product goed schuimen. Spoel de shampoo zorgvuldig uit en herhaal dit proces indien nodig.

    

   Stap 3: Verzorg je haar met het Absolut Repair Molecular Rinse-off Serum

   Verdeel het haar in twee delen en breng 2 tot 3 pompjes van het haarserum aan op nat haar. Verdeel het haarserum gelijkmatig over de lengte en punten van je beschadigde haar. Heb je last van zeer droog of beschadigd haar? Breng het haarserum dan ook aan bij de wortels. Spoel het haarserum vervolgens goed uit. 

    

   Stap 4: Bescherm je haar met het Absolut Repair Molecular Leave-In Mask

   Als laatste breng je het haarmasker van Absolut Repair Molecular aan op handdoekdroog haar. Verdeel je haar in twee delen en breng per deel 1 pompje van het haarmasker aan over de lengte van je haar. Spoel het haarmasker niet uit zodat je haar optimaal beschermd wordt tegen negatieve invloeden van buitenaf. 

    

   Is de Serie Expert Absolut Repair Molecular Shampoo van L’Oreal Professionnel vrij van sulfaten?

   De herstellende shampoo van Absolut Repair Molecular is vrij van sulfaten. L'Oréal Professionnel slaagt er keer op keer in om professionele haarverzorgingsproducten te ontwikkelen met zo min mogelijk schadelijke stoffen. Ben je benieuwd naar hoe het zit met de andere ingrediënten in de shampoo of naar de ingrediënten van de andere producten uit de Absolut Repair Molecular Lijn? Dan raden we je aan om de uitgebreide productomschrijving van het desbetreffende product te lezen. Elk product heeft namelijk een unieke samenstelling en deze ingrediëntenlijst hebben we bij elk product voor je uitgelicht. 

    

   Waar kan ik mijn vraag stellen over de producten uit de L'Oréal Professionnel Serie Expert Absolut Repair Molecular?

   Heb je een vraag over de Absolut Repair Molecular Routine van L'Oréal of wil je meer weten over een specifiek product? Onze haarexperts zijn er om je verder te helpen. Stuur een uitgebreide mail met je vraag naar [email protected] en wij kijken graag met je mee. Is deze lijn toch niet helemaal wat je zoekt? Dan kun je een kijkje nemen op de hoofdpagina van L'Oréal Professionnel. L'Oréal heeft verschillende lijnen ontwikkeld voor de verschillende haartypes. Elk haartype is namelijk uniek en verdient een unieke en passende verzorgingsroutine.