• Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters

   Advies nodig?

   Wij zijn doordeweeks telefonisch bereikbaar van 09:00 tot 18:00uur.

   Maria Nila Palett Structure Repair

   Maria Nila Palett Structure Repair is vooral geschikt voor beschadigd, droog of chemisch behandeld haar, die zijn kracht en werking uit de bodem van de zee haalt. Het Maria Nila Palett Structure Repair productenlijn bestaat voor 100% uit plantaardige stoffen, oftewel 100% vegan. Colour Guard Complex beschermt het haar en vermindert kleurverlies da Toon meer

   Merken

   Producttype

   Haartype

   Prijs

   -
   8 Producten

   Maria Nila Palett Structure Repair is vooral geschikt voor beschadigd, droog of chemisch behandeld haar, die zijn kracht en werking uit de bodem van de zee haalt. Het Maria Nila Palett Structure Repair productenlijn bestaat voor 100% uit plantaardige stoffen, oftewel 100% vegan. Colour Guard Complex beschermt het haar en vermindert kleurverlies dat in verband staat met wassen, warmte, styling, UV-stralen en contact met zuurstof. Dit masker is vrij van SLS, sulfaten en parabenen.

   De Structure Repair lijn bestaat uit eenShampoo, Conditioner, Masque en een Structure Repair Leave-In Cream.

    

   Voor wie is de Maria Nila Structure Repair geschikt?

   De Structure Repair is vooral geschikt voor lokken die beschadigd, droog of chemisch behandeld zijn. Ben je beste vrienden met je stijltang? Of heb je een intense liefdesrelatie met je krultang? Of vind jij je kleurspecialist het leukste mens op aarde, en spendeer je graag tijd met hem of haar door? Dan houden jouw lokken van de Structure Repair lijn. Wellicht dat ze er nu wel om schreeuwen, wees gerust het is namelijk nooit te laat om te een nieuwe regime te beginnen met de Maria Nila Structure Repair.

    

   Wat zijn de hoofdbestanddelen van Maria Nila Structure Repair?

   Maria Nila Structure Repair haalt zijn kracht en werking uit de bodem van de zee. Ze maken namelijk gebruik van algen in de producten uit de Structure Repair lijn. Het zorgt ervoor dat je lokken zacht worden, maar ook weer volledig herstellen wat resulteert in levendige lokken die volop glanzen van gezondheid.