Reuzel

Filters

Reuzel

Reuzel is het merk van Leen en Bertus. De oprichters van Schorem Barbiers in Rotterdam. Met meer dan vijftig jaar ervaring hebben Leen en Bertus nu zelf een pomade geformuleerd die voldoet aan hun strenge normen. Als 'old school barbers' groeven ze diep in de geschiedenis van de pomade om zo een pomade te kunnen formuleren waarvan zij vinden dat dit 's werelds beste pomade is. Ook internationaal wordt het merk veel geprezen! Niet voor niets wordt de pommade van Reuzel Hollands Finest Pomade genoemd!

 

Wat is Reuzel pomade precies?

Reuzel is een Nederlands woord en is gekozen met een knipoog naar het verleden toen pomade werd gemaakt van dierlijke vetten en geparfumeerd met appels. Het woord pomade komt eigenlijk van het Franse woord Pomme, met de betekenis "apple". Reuzel is hét haarmerk om kapsels glad en shiny te maken. Ben je opzoek naar een kwalitatief product die je lokken niet uitdroogt en niet knetterhard maken? Dan is Reuzel echt jouw merk! Dat de pommades ook nog eens grandioos reuken is natuurlijk helemaal mooi meegenomen.

 

Welke Reuzel Pomade is geschikt voor mijn haren?

Reuzel heeft niet één pomade, ze hebben maar liefst zes varianten. Welke is dan een match met jouw lokken? De Reuzel High Sheen Pomade heeft high shine en een medium hold. Tevens is dit ook de meest verkochte pomade ter wereld, een aardige allemansvriend dus. De Reuzel rood is op waterbasis. De Reuzel Grease Medium Hold Pomade is de variant die gebaseerd is op olie. De Reuzel Strong Hold High Sheen Pomade is je vriend als opzoek ben naar een pomade die een sterkere hold heeft. Uiteraard met veel glans, én omdat deze op waterbasis is zijn je lokken ook zo weer schoon. Wil je echt een sterke tijger? Dan eindig je bij Reuzel Grease Heavy Hold Pomade. Deze tijger geeft ook nog eens ontzettend veel glans. Hij is op oliebasis, dus bent wel ietsje langer bezig met uitwassen. Dat heb je er voorover toch?

Is dit allemaal iets té heftig voor de look die je wilt creëren, maar wil je wel Reuzel omdat het gewoon staat voor zijn kwaliteit? Ook daar hebben ze rekening mee gehouden. De Reuzel Fiber Pomade is een redelijk licht stylingsproduct met een flexibele hold. De Fiber Pomade definieert de haren en geeft het iets volume en textuur. Wel heb je de prachtige glans. De Reuzel Clay Matte Pomade zorgt daarentegen voor een matte finish. Oftewel voor ieder wat wils!

Heb je look waarbij je een föhn nodig hebt? Of wil je een goede basis leggen voordat je aan de slag gaat met één van bovenstaande pomades? Dan is de Reuzel Grooming Tonic een absolute must have! De Reuzel Hair Tonic is goed spul om je pomade mee te 'heractiveren'. 

 

Hoe verwijder ik Reuzel Pomade uit mijn haren?

Uiteraard hebben de mannen van Reuzel ook gedacht aan het feit dat de pomades ook weer uit je lokken gewassen moeten worden. Met de Reuzel Daily Set zit je goed voor shampoo én conditioner. Dit is uniek, aangezien wij de enige webshop zijn die dit als set aanbiedt! Heb je echter een pomade die op basis van olie is, vraagt dit wel om extra aandacht. Echte reuzel is namelijk niet zo makkelijk om uit je haren te halen, en dat weten de heren ook. Dat is precies waar de Scrub Shampoo om de hoek komt kijken. Deze briljante shampoo is echt een zwaar gewicht wanneer het gaat om het verwijderen van vette stylingsproducten. Deze shampoo bevat toverhazelaar en dat zorgt ervoor dat je geen droge huid meer hebt, tevens zorgt het ervoor dat je hoofdhuid gekalmeerd wordt en verzacht. Talgproductie wordt aanzienlijk minder, dus ideaal ook om vette haren tegen te gaan :)

 

Is er ook Reuzel die geschikt is voor mijn baard?

Leen en Bertus vonden het ook een briljant idee om iets te ontwikkelen voor de baard. Daar zijn wij het natuurlijk ontzettend mee eens! De Reuzel Beard Balm zorgt ervoor dat je baard én de huid eronder verzorgt wordt. Het bevordert ook nog eens dikkere haargroei, top spul dus! De Reuzel Beard Foam is een leave-in conditioner voor je baard die ervoor zorgt dat het mooi gehydrateerd blijft, terwijl jij je ding kan doen gedurende de dag. Mocht jij je baard echt zat zijn, want ja dat kán voorkomen.. Echt. Dan hebben de heren van Reuzel de Reuzel Shave Cream voor je ontworpen.

 

Waar kan ik mijn vraag stellen over de haarverzorging en baardverzorging van Reuzel?

Ben je na het lezen van bovenstaande informatie er nog niet helemaal uit wat je haren nou precies nodig hebben, of zit je onwijs te twijfelen tussen twee pommades. Geen probleem! Stuur je vraag naar ons team via de mail, bel ons op kantoor of kom gezellig langs in ons pand in Zwolle. Daar kunnen we je ook persoonlijk advies geven. 

Reuzel bestel je voordelig op Haarspullen.nl en heb je de volgende dag in huis!

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box