• Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters

   Advies nodig?

   Wij zijn doordeweeks telefonisch bereikbaar van 09:00 tot 17:00 uur.

   Schwarzkopf Mad About Lenghts

   Schwarzkopf Mad About Lenghts -> Prachtige lange lokken, die moet je koesteren! Niet iedereen is het gezegd met prachtig lange haren. Het team van Schwarzkopf Professionel heeft samen koffie gedronken en nagedacht, en daar kwam het briljante idee. Een lijn speciaal ontwikkelen die aansluiten bij behoeftes van prachtig, lange haren! Schwarzkopf M Toon meer

   Merken

   Producttype

   Haartype

   Prijs

   -
   3 Producten

   Schwarzkopf Mad About Lenghts -> Prachtige lange lokken, die moet je koesteren! Niet iedereen is het gezegd met prachtig lange haren. Het team van Schwarzkopf Professionel heeft samen koffie gedronken en nagedacht, en daar kwam het briljante idee. Een lijn speciaal ontwikkelen die aansluiten bij behoeftes van prachtig, lange haren! Schwarzkopf Mad About Lenghts! Yes yes yes, niet alleen meer Mad About Curls. Wat ook zeer grandioze lijn is met steengoede haarproducten. 

   Schwarzkopf Mad About Lengths is een holistische haarverzorgingsroutine die je haren vanaf de wortels intens hydrateren met lichtgewichte formules. Lange haren die zwaar aanvoelen zullen verleden tijd zijn. Het is nu tijd voor briljante lange haren die soepel vallen, en enorm stralen van gezondheid. Hierdoor hoef je minder vaker een grote knipbeurt in te calculeren, en dat is wat je wilt! Je lange haren nog langer laten groeien door de juiste verzorging en natuurlijk de behoeftes van je haren bevredigen. 

    

    

    

   Wat is de filosofie van Schwarzkopf Mad About Lengths?

   Lang haar krijg je niet zomaar van de 1 op andere dag, daarvoor heb je geduld nodig. Waarom maak je de reis naar lange lokken dan niet eentje om van te genieten? Het proces is leuker uiteindelijk leuker dan de bestemming, de bestemming is daar opeens. Het proces is elke dag, dag in dag uit..dat is waar Schwarzkopf Mad About Lengths om de hoek komt kijken. Hallo dan!

   Niet meer dagen dat je haren langzaam lijkt te groeien, en dat je treurig wordt dat je lengtes droog en stijf worden..en dan hebben we het nog niet eens over haarbreuk en gespleten haarpunten. Dat maakt het proces naar lang haar gewoon niet leuk, waardeloos zelfs soms. Echter is dit de realiteit en dat gebeurt. Stijlen, vergeten knipbeurten of mechanische invloeden..

    

   Hoe werkt de technologie van Schwarzkopf Mad About Lengths?

   Bron: www.schwarzkopf-professional.nl

   Net zoals bij de lijn Schwarzkopf Mad About Curls bevat ook Schwarzkopf Mad About Lenghts het Aquarine Complex. Echter hebben ze niet stilgezeten bij Schwarzkopf en hebben ze de Aquarine Complex verbetert met Biotin en Length Maximisich Tech. Aah, klinkt heel tof maar wat doet het precies? Juist. Het zorgt er namelijk voor je haarzakjes geactiveerd worden en gespleten punten worden onmiddellijk verholpen! En dat is precies wat je wilt als je lange haren hebt, laten we eerlijk zijn. 

   Het Aquarine Complex hydreert en versterkt je lokken intens. Daarnaast zorgt het Aquarine Complex ervoor dat je haren een beschermend schild krijgt en beschermt is tegen breuk en hitte. Even ter informatie en om even met wat cijfertjes te gooien zodat jij weet hoe goed dit product werkt: ten opzichte van onbehandelde lokken die deze lijn niet gebruiken zorgen deze reeks van Schwarzkopf Mad About Lenghts ervoor dat er tot 96% minder haarbreuk zal zijn en 94% minder gespleten haarpunten! Hallo dan! Wat een toppers is het team ook van Schwarzkopf Professional!

   Uiteraard is het van belang dat je deze gehele lijn als holistisch regime te gebruiken om deze cijfertjes te ervaren. Continuïteit is een belangrijke factor hier. 

    

   In het kort samengevat:

   De Mad about Lengths producten combineren zacht reinigende recepten met het revolutionaire Aquarine-complex. Onze nieuwe formules met Aquarine Complex zijn geüpgrade met Biotine en de Length Maximising Technologie om haarzakjes te activeren en gespleten punten onmiddellijk te verhelpen

    

   Wat zijn de 5 geheimen van lang haar?

   Geheim 1: Eindig je shampoo met een koele spoeling. Dit zorgt ervoor dat de haarschubben goed sluiten en resulteert in minder kroezen en meer glans.
    
   Geheim 2: Vermijd elastieken of ruwe haaraccessoires. Dit is natuurlijk een gemakkelijke manier om je kapsel te pimpen of lokken vast te zetten, maar aan haaraccessoires kunnen scherpe randjes zitten en haarbreuk veroorzaken. Trendy tip: gebruik een scrunchie of een headscarf.
    
   Geheim 3: Behandel je haar 1 keer per week. Dit zorgt voor verbetering in kambaarheid, handelbaarheid, zachtheid, veerkracht en glans!
    
   Geheim 4: Ga regelmatig naar de kapper, nu het weer kan! Je haar groeit ongeveer 1cm per maand. Dus als je eens in de 8 weken naar de kapper gaat (0,5 cm eraf kan soms al genoeg zijn) dan wordt je haar langer en blijft het mooi!
    
   Geheim 5: Wees voorzichtig bij het kammen van (nat) haar. Als haar nat is dan absorbeert het water, ongeveer 30% tot 40% van het eigen gewicht. Nat haar is hierdoor zwakker dan droog haar, waardoor kammen of borstelen de haarlengtes kunnen beschadigen.

    

   Welke Schwarzkopf Mad About Lengths matchen het beste met mijn haren?

   Lange haren zijn lange haren, echter zit er wel verschil in de behoeftes van lange haren. Wellicht dat jouw haren dagelijkse intense voeding nodig heeft, terwijl erbij een ander dat totaal niet nodig is. Hier heeft het team een heel overzichtelijk schema voor gemaakt. 

   Bron - www.schwarzkopf-professional.nl

   Zoals je hierboven in het prachtige schema ziet, zie je dat het holistisch regime onderverdeeld is in twee opties. Namelijk lichte verzorging en intense verzorging. Welke haarproducten het beste uit de lijn Mad About Lenghts bij jou passen? Dat ga je nu ontdekken, dus lees snel verder :)

    

   Welke haarproducten uit de Schwarzkopf Mad About Lenghts zijn geschikt voor een lichte verzorging?

   Voor een lichte verzorging van je prachtige lange haren zijn de volgende haarproducten uit de lijn van Schwarzkopf Mad About Lengths geschikt voor jou:

   Om je prachtig lange haren te reinigen begin je met de Schwarzkopf Mad About Lenghts Shampoo

   Daarna kan je de Mad About Lenghts embracing treatmenttoevoegen, om je haar intens te voeden.

   Vervolgens gebruik je de Schwarzkopf Mad About Lengths Split Ends Fix Spray om je lange haren te conditioneren.

    

    

   Welke haarproducten uit de Schwarzkopf Mad About Lenghts zijn geschikt voor een intensieve verzorging?

   Hebben je prachtige lange haren intensieve verzorging nodig? Dan is het volgende holistische regime ideaal voor jou en je lokken!

   Je begint je routine met de Schwarzkopf Mad About Lenghts Shampoo, je haren worden op milde wijze gereinigt. Hierdoor worden je haren ook niet onnodige beschadigd. Als je de Mad About Lenghts shampoo eenmaal hebt uitgespoeld ga je aan de slag met de Schwarzkopf Mad About Lengths Embracing Treatment. Ons team raad aan om dit specifiek in deze volgorde te doen en niet na de conditioner. Shampoos zetten namelijk je haarschubben open en conditioners sluiten deze weer. Als je het treatment gebruikt na de shampoo, dan kan deze helemaal in je haren komen. De conditioner sluit het af en zorgt ervoor dat het ook echt in je haren blijft zitten. Zo blijven je haren intens verzorgt en beschermt tot wel 10 dagen na het gebruik van het Schwarzkopf Mad About Lenghts Embracing Treatment. 

   Vervolgens ga je aan de slag met Schwarzkopf Mad About Lengths Split Ends Fix Spray. Als je deze twee-fasen leave-in in je haren hebt gespoten sluit jij je holistische regime af met de Schwarzkopf Mad About Lenghts Scalp Serum die biotin bevat. We weten natuurlijk allemaal wat biotin doet, juist je haren laten groeien! Whoop whoop! 

    

   Laat Schwarzkopf Mad About Lenghts mijn haren groeien?

   De Schwarzkopf Mad About Lengths is speciaal voor je lange haren ontwikkeld, maar laat het je lange haren nog langer worden? Goede vraag! Er wordt gebruikt gemaakt van biotin in de producten, en het is bewezen dat je haren langer worden van biotin. Echter zitten hier wel een paar haken en ogen aan, waarom? Het gaat er daarnaast om hoe jij met je haren omgaat. Stijl jij je lange haren bijvoorbeeld elke dag en verzorg jij je haren niet goed? Dan kunnen je haren wel sneller groeien, echter zul je hier weinig van merken. Door het stijlen, dode puntjes en het schuren over je kleding worden je haren gewoonweg niet beter van. Als je hier niet mee aan de slag gaat, en een juiste holistische regime gebruikt zullen je haren niet langer worden. 

   Doe je dit allemaal wel, en denk je overal aan dan kunnen je haren zeker langer worden. Hoeveel dat is, hangt natuurlijk van je eigen haren af. Als je daarnaast een goed en gezond eet met o.a. heel veel goede vetten dan worden je haren zeker langer. Hoe natuurlijker je eet, en hoe minder junkfood .. dan gaan je haren helemaal langer worden. 

   Zoals je leest is je haren langer laten groeien niet iets wat je zomaar even doet, uitzonderingen daargelaten. Maar het is zeker mogelijk. In het proces zul je ontdekken wat voor je werkt en wat niet. Schwarzkopf Mad About Lenghts is zeker iets wat je erbij zult helpen :)

    

   Worden mijn haren gezonder door gebruik van Schwarzkopf Mad About Lenghts?

   Je hebt prachtig lange haren, en die moeten gezond zijn of juist worden. Ons team weet uiteraard niet wat je nu voor holistisch regime je gebruikt, of dat je die überhaupt gebruikt. Wat wij wel weten is dat als jij je lange haren gaat wassen met de Schwarzkopf Mad About Lenghts dat je haren zeker gezonder worden, of gezond blijven. Dit komt door de technologieën die gebruikt worden in de haarproducten van Mad About Lenghts. Wil je precies weten wat deze technologie doen, dan raden wij aan om even omhoog te scrollen naar de vraag "Hoe werkt de technologie van Schwarzkopf Mad About Lenghts?"

    

   Kan ik Schwarzkopf Mad About Lengths combineren met hairvitamins?

   Als je bezig bent met je lange haren, en om deze nog langer te krijgen is de kans groot dat jij nu ook haarvitamines slikt. En de vraag of je dit kan combineren met de Schwarzkopf Mad About Lenghts lijn is dan ook niet zo vreemd. In de Mad About Lenghts lijn zitten ook biotin, wat zorgt dat je haren langer worden. Haarvitamines is dan juist een ideale combinatie met de Schwarzkopf Mad About Lenghts lijn, op deze manier ben je van binnen en van buiten bezig met je haren. 

   Slik je nog geen haarvitamines en wil je dit eigenlijk wel doen, of klinkt dit als een goed idee? Dan raadt ons team deIsza Beau Hairvitaminesaan. Dit zijn 100% vegan haarvitamines die Biotine, Vitamine E, Vitamine B6, Fliumzuur, Vitamine B12, Vitamine C, Niacine, Pantotheenzuur, Zink en Selenium bevatten. 

    

   Is Schwarzkopf Mad About Lengths sulfaat - en parabenen vrij?

   Het is in de afgelopen tijd veelvuldig besproken, sulfaten en parabenen. Uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat het schadelijk is en kan zijn in bepaalde hoeveelheden. Echter heb je agressieve varianten en milde varianten. De één heeft er geen last van en de ander wel. 

    

   Is Schwarzkopf Mad About Lengths cruelty free?

   In een steeds beter wordende wereld waar iedereen bewuster wordt van zijn of haar omgeving, is het prachtig om te zien dat mensen ook vragen durven te stellen. Helaas kunnen wij niet garanderen dat Schwarzkopf Mad About Lengths cruelty free is. Schwarzkopf valt onder Henkel Corporation en zij produceren in o.a. in China. In China is het bij de wet verplicht om te testen op dieren. Hoewel het goed kan zijn dat Schwarzkopf Mad About Lenghts daar niet geproduceerd is kunnen wij het niet uitsluiten. Wil je echt zeker zijn dat je een haarproducten hebt die cruelty free is dan raadt ons team één van de volgende merken aan: REF Stockholm, Maria Nila en Insight

    

   Waar kan ik mijn vraag stellen over Schwarzkopf Professional Mad About Lenghts?

   Wellicht dat je er niet helemaal uit bent of de Schwarzkopf Mad About Lengths geschikt is voor je haren, of dat je een andere vraag hebt over deze fantastische lijn? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met ons team! Wij staan je graag bij voor de juiste keuze, een juiste keuze zorgt er namelijk voor dat je jaren plezier hebt van je haarproducten. Steeds maar weer proberen, is niet alleen zonde van je geld het is gewoon frustrerend ;) Neem contact op met ons team via [email protected] of bel ons team tijdens kantooruren.

   Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »