Finish

Filters

Schwarzkopf OSiS+ Finish is de laatste stap in de OSiS+ lijn. Voor de finish kan je kiezen voor shine of fix.

De OSiS+ Style producten kort uitgelegd

De OSiS+ Style producten hebben 4 verschillende sterktes, dat zijn:

  • 1 Light Control
  • 2 Medium Control
  • 3 Strong Control
  • 4 Ultra Strong

 

OSiS+ Style Finish

Onder OSiS+Style Finish vallen de volgende producten:

OSiS+ Style Finish 1 Light Control

De Schwarzkopf OSiS+ Shine Sparkler Shine Spray geeft magisch glans en daarnaast verzorgt het je lokken ook. Schwarzkopf OSiS+ Magic is de perfecte anti frizz serum voor kroezende lokken. De Schwarzkopf OSiS+ Elastic Flexible Hold Spray is de ideale haarlak. Deze hairspray wordt niet keihard en je kan je lokken gedurende de dag blijven restylen. Naast het feit dat het ook beschermt tegen UV straling, kan je de haarlak aan het einde van de dag zo weer uit je lokken borstelen. 

OSiS+ Style Finish 2 Medium Control

De Schwarzkopf OSiS+ Freeze Pump is een ultra fijne en lichte mist voor een goede fixatie en sterke hold. Krullen of stijle lokken, het maakt niet uit. De Schwarzkopf OSiS+ Freeze Hairspray is een sterke haarlak die je lokken als het ware laten bevriezen. 

OSiS+ Style Finish 3 Strong Control

De Schwarzkopf OSiS+ Session Hairspray is een haarspray die tegen een stootje kan. Heb je echt een knettersterke haarlak nodig die je lokken de hele dag in bedwang houdt? Dan zit je goed met de Session Hairspray!

 

Service van Haarspullen.nl

Bij haarspullen.nl kun je in onze online shop Schwarzkopf OSiS+ Finish online kopen. Wij zorgen ervoor dat je order, die je plaatst vóór 23.00 uur, dezelfde werkdag aan jou wordt verzonden. Bij een bestelling vanaf € 35,- profiteer je van gratis verzending. Daarnaast bieden wij jou de service van achteraf betalen.  

Heb je een vraag over één van onze producten of onze service? Je kan van ons verwachten dat wij supersnel antwoord geven op al jou vragen via mail. Vaak ook buiten kantooruren. Daarnaast kun je ons ook telefonisch bereiken. Wil je meer informatie? Bekijk dan eens onze veelgestelde vragen. Wij wensen je veel plezier met het shoppen van Schwarzkopf OSiS+ Finish bij haarspullen.nl.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box