• Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters

   Advies nodig?

   Wij zijn doordeweeks telefonisch bereikbaar van 09:00 tot 18:00uur.

   R-TWO

   Schwarzkopf Professional Bonacure R-TWO is speciaal gemaakt voor beschadigd tot extreem beschadigd haar. Dit kan zijn door verven, chemische behandelingen of het föhnen, stylen van je haar. Je kan de producten los of in duo's gebruiken. Voor het ultieme resultaat raden wij je aan om de producten in duo's te gebruiken, omdat de producten het beste Toon meer

   Merken

   Prijs

   -
   8 Producten

   Schwarzkopf Professional Bonacure R-TWO is speciaal gemaakt voor beschadigd tot extreem beschadigd haar. Dit kan zijn door verven, chemische behandelingen of het föhnen, stylen van je haar. Je kan de producten los of in duo's gebruiken. Voor het ultieme resultaat raden wij je aan om de producten in duo's te gebruiken, omdat de producten het beste in elkaar naar boven halen als je ze samen gebruikt. Zo zijn dit geweldige sets voor jouw beschadigde haren:

    

   Prepare + Rescue Set: Als jij je haar vaak verft maar geen extra verzorging toevoegt aan je haircare-routine, is deze set geweldig voor jou. Deze set beschermt en verzorgt het beschadigde haar tijdens en na het verven van je haar. Met de Restoring Essence wordt het haar beschermd voor dat je je haar verft. Nu kan je gerust je haar verven zonder te stressen over beschadigd haar. Als laatste finishing touch kun je de Rescuing Treatment gebruiken, dit product verzorgt het haar en geeft een intensieve versterking. Zo kun je genieten van je net geverfde haar en nu ook van gezond haar. 

    

   Prepare + Renew Set: Heb jij een snelle oplossing nodig voor tijdens het verven van je haar? Daarbij  kan deze set van pas komen. Door de Restoring Essence voor het verven van je haar aan te brengen wordt het haar goed beschermd tegen alle chemische stoffen. Na het verven kan je nu de Renewal Sealer gebruiken. Met dit leave-in serum wordt het haar gelijk verzorgd en versterkt.

    

   Reset + Rescue Set: Heb jij beschadigd haar door het te vaak verven of het te vaak gebruik maken van hitte tools? Dan is deze set misschien wel goed voor jou. Met deze set wordt het haar goed verzorgd en beschermt tegen toekomstige beschadigingen. De Resetting Shampoo zorgt ervoor dat het haar op een milde wijze goed wordt gereinigd. Na het gebruiken van de Shampoo kan je de Rescuing Treatment gebruiken, dit masker verzorgt het haar op een intense wijze.   

    

   Reset + Renew Set:Deze set is geweldig als jij je haren regelmatig styled met een hittetool of af en toe verft en blondeert. Zo zorgt de Resetting Shampoo ervoor dat het haar op een milde wijze gereinigd wordt. De Renewal Sealer is geweldig om de haarschubben te sluiten, zodat het haar niet verder gaat beschadigen. Ook zit hier een hittebeschermer in, perfect voor als je je haren weer gaat stylen! Kortom, deze set is geweldig om het haar te onderhouden en gezond te houden.

    

   Uit welke producten bestaat de Schwarzkopf Bonacure R-TWO lijn? 

   De lijn bestaat uit 4 producten:

   Resetting Shampoo: Met de shampoo wordt het haar schoongemaakt en verzorgt. Was het haar twee keer achter elkaar voor een ultiem resultaat. 

   Rescuing Treatment: Dit masker herstelt en verzorgt het haar na een chemische behandeling.

   Renewal Sealer: Een leave-in product dat het haar gelijk herstelt en versterkt, door onmiddellijk nieuwe haarverbindingen te creëren.

   Restoring Essence: Dit product is een instant haar essentie. Met dit product kun je het haar voorbereiden op chemische behandelingen. 

    

   Voor wie is de Schwarzkopf Bonacure R-TWO lijn geschikt? 

   De Schwarzkopf Bonacure R-TWO lijn is speciaal voor mensen met beschadigd of extreem beschadigd haar. Deze beschadigingen kunnen komen doordat je het haar blondeert, verft of in model brengt met hitte tools. 

    

   Wat doet de Double Bonding Technologie in de Schwarzkopf R-TWO lijn?

   De Bonding Technologie zorgt ervoor dat het haar hersteld en niet meer snel beschadigd. Door de Bonding Technologie wordt het haar:

   • Sterker
   • Elasticiteit
   • Glanzend
   • Vermogen om schade te weerstaan 

    

   Belangrijke kenmerken van de Schwarzkopf  R-TWO lijn 

   Met slechts een applicatie wordt het haar al gelijk verbeterd en hersteld. De resultaten zijn: 

   • Minder haarbreuk
   • Minder gespleten punten
   • Meer weerstand tegen herhaalde beschadigingen 
   • Transformerende resultaten
   • Verzorgend 
   • Herstellen het haar 
   • Beschermend 

    

   Belangrijke specificaties rondom de ingrediënten van de Schwarzkopf Bonacure R-TWO lijn zijn:

   • Geen siliconen in de producten 
   • Geen toegevoegde kleurstoffen 
   • Vrij van dierlijke ingrediënten 
   • Speciale bonding technologie 
   • Vrij van sulfaten

    

   Hoe werken de producten van de Schwarzkopf Bonacure R-TWO Lijn?

   De producten van de lijn worden gebruikt in duo's. Deze duo's zijn speciaal samengesteld zodat het haar nog sneller wordt hersteld en terug gaat naar de oorsprong van het haar. De sets hebben verschillende doelen om het haar te versterken of te herstellen, hieronder staan de doelen van de sets. Zo kan jij gelijk zien welke set je nodig hebt en welke het best werkt voor jouw haar zijn.  

    

   Prepare + Rescue Set: Verzorgt en beschermt intensief het haar tijdens chemische diensten en het verven van het haar. 

   Prepare + Renew Set: Creëert een beschermende laag na het aanbrengen van chemische behandelingen.  

   Reset + Rescue Set: Versterkt extreem beschadigd haar en beschermt tegen toekomstige beschadigingen. 

   Reset + Renew Set: Sluit de schubbenlaag van het haar af en beschermt tegen stressfactoren en herhalende beschadigingen.

    

   Ook zou je de producten apart kunnen gebruiken. De Resetting shampoo zorgt ervoor dat het haar herstelt en beschermd wordt tegen toekomstige schade. De Rescuing Treatment is een masker dat een paar minuten in het haar moet intrekken, met dit masker wordt het haar op een intensieve wijze hersteld en versterkt. De Renewal Sealer is een leave-in product die ook het haar versterkt en herstelt maar ook nieuwe haar verbindingen creëert. De Restoring Essence is een leave-in product dat je kunt aanbrengen op het haar voordat je begint aan chemische behandelingen of het stylen van je haar met hitte tools. Het product beschermt het haar tegen die beschadigingen.