• Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters
   Vrijdag 4 November 2018

   L'Oreal Source Essentielle - de nieuwe 100% vegan lijn!

   L'Oreal Source Essentielle - L'Oreal komt eindelijk met een 100% vegan lijn! Naast het feit dat deze lijn een plaatje is om te zien, is het een vegan lijn die ook betaalbaar is. In de nieuwe 100% vegan lijn L'Oreal Source Essentielle wordt er ook nog eens gebruik gemaakt van 80% tot 100% natuurlijke producten. 

    

    

   Hoe zit het met de natuurlijke formules van L'Oreal Source Essentielle?

   Het is natuurlijk makkelijk om te gooien met natuurlijke ingrediënten en 100% vegan. Gelukkig is L'Oreal transparant over de ontwikkeling van de nieuwe lijn, en kunnen we teruglezen hoe de natuurlijke formules tot stand komen en vooral hoe het behouden wordt. In de L'Oreal Source Essentielle zit o.a. goudsbloem, lavendel, jasmijn, helichrysum en zelfs acacia bladeren! L'Oreal heeft deze bloemen en bladeren verwerkt in de shampoos en de oliën. Het is prachtig om gebruik te maken van de verse bloemen en bladeren, echter moet het niet zo zijn dat het de shampoo en de olie beïnvloed. We weten allemaal dat wat natuurlijk is op een gegeven moment vergaat. Hier hebben de knappe koppen van L'Oreal Professionel ook over nagedacht en hebben ze een speciaal process ontwikkeld zodat de bloemen en bladeren de formules niet aantasten en het een totale substantie blijft. Bij dit proces wordt er gebruik gemaakt van Gellan Gom, beter bekend als E418, dat is een natuurlijk polysaccharide, geproduceerd door de bacterie Pseudomonas elodea uit zetmeel. Hierdoor wordt alles netjes op z'n plek gehouden, en functioneert alles zoals het hoort. Ook na verloop van tijd. 

    

   Welke producten van L'Oreal Source Essentielle bestaan uit 80% natuurlijke ingrediënten?

   Als je opzoek bent naar een haarproduct die bestaat uit 100% natuurlijke producten, is het natuurlijk fijn om te weten welke uit minder dan 100% uit natuurlijke ingrediënten bestaat. Ook hier is het team van L'Oreal transparant in en staat dit heel duidelijk aangegeven op de individuele producten. Zo bestaan de milde Source Shampoo en de dagelijkse Source Shampoo uit 80% natuurlijke ingrediënten en de voedende Source Shampoo uit 96% natuurlijke ingrediënten. 

   De conditioner en de haarmasker bestaan voor 99% uit natuurlijke ingrediënten en zijn de oliën gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten. Later meer uitleg over de individuele producten van Source Essentielle!

    

   Is de L'Oreal Source Essentielle vrij van sulfaten, parabenen en siliconen. 

   Een geheel terecht vraag, hoe minder troep in je haarspullen hoe beter. De gehele lijn L'Oreal Source Essentielle is vrij van sulfaten, parabenen èn siliconen. En dat is natuurlijk hartstikke fijn en het is prachtig om te zien dat steeds meer merken meegaan in deze ontwikkeling. Hierdoor wordt het natuurlijk ook steeds betaalbaarder, wat ook niet verkeerd is.

    

   Bevat de L'Oreal Source Essentielle ook synthetische geur- en kleurstoffen?

   De complete lijn van L'Oreal Source Essentielle is vrij van sulfaten, parabenen en siliconen. Hoe zit dat precies met de geur en kleurstoffen? Vooral omdat 80% tot 100% natuurlijke ingrediënten bevat. Er wordt heel duidelijk aangegeven op de website van L'Oreal Professional dat L'Oreal Source Essentielle ook vrij zijn van synthetische geurstoffen en synthetische kleurstoffen. Hele goede ontwikkeling, Team L'Oreal!

    

   Werkt L'Oreal Source Essentielle ook mee aan duurzaamheid?

   Het maakt niet uit je hoe je het wendt of keert, het is van groot belang dat er ook gekeken wordt naar duurzaamheid. De consumerende maatschappij is natuurlijk niet bepaald bevordelijk voor het milieu, wat hebben ze bij L'Oreal Professionel er aangedaan om hun steentje bij te dragen? Ze hebben gedacht aan slimme verpakkingen! Als je alleen al naar het uiterlijk kijkt is het duidelijk dat het er anders dan anders uitziet, de verpakkingen zijn namelijk vierkant! Dat is echter niet zonder reden, doordat ze vierkant zijn zijn ze omgetoverd tot stapelbare verpakkingen. De vierkante verpakkingen zorgt ervoor dat je een maximale hoeveelheid product in een minimale hoeveelheid plastic kwijt kan. Het is duidelijk daar heel goed over is nagedacht. De stapelbare verpakkingen brengt opzich niks voor jou, maar wat dit wel met zich meebrengt is dat het voor transport veel beter is. Het neemt namelijk minimaal ruimte in beslag, hierdoor wordt er gedacht aan de uitstoot en dus duurzaam. 

    

    

   Waar kan ik mijn gratis refill halen voor de L'Oreal Source Essentielle?

   De duurzaamheid houdt niet op bij de verpakkingen, nee zeker niet! Ze gaan verder dan dat, en dit is natuurlijk super interessant voor jou! Je kan namelijk tot maar liefst 3x aan toe een refill halen van je shampoo! Wow! Wat een briljant idee van Team L'Oreal! Maar echt, je krijgt dus eigenlijk 4 voor de prijs van één. Maar wat is het idee achter het 3x refilllen? Hiermee is na 3 keer het gewicht gelijk aan een hele fles in plastic bespaard, oftewel 30% minder plastic verbruikt! Waar jij je gratis refill kan halen? Kijk onderaan deze paginanaar een dichtbijzijnde salon in jou buurt!

   Join the L’Oréal Professionnel Green Revolution!

    

   Welke L'Oreal Source Essentielle is geschikt voor mijn haar?

   Er zijn maar liefst drie shampoos ontwikkeld voor de L'Oreal Source Essentielle.

   L'Oreal Source Essentielle Daily Shampoo

   L'Oreal Source Essentielle Delicate Shampoo

   L'Oreal Source Essentielle Nourishing Shampoo

    

   L'Oreal Source Essentielle Daily Shampoo

   De L'Oreal Source Daily Shampoo bevat gedroogde Acacia bladeren, hydraterende ingrediënten gewonnen uit Aloë Vera sap en ingrediënten die gehaald zijn  uit kokosnoot, tarwe & mais. De Source Daily Shampoo zorgt ervoor dat je lokken meer body en veerkracht krijgen. De Daily Shampoo is geschikt voor de normale hoofdhuid. 

    

   L'Oreal Source Essentielle Delicate Shampoo

   De L'Oreal Source Essentielle Delicate Shampoo bevat o.a. Kamille en Goudsbloem. De Delicate Shampoo is een milde reiniging die uitermate geschikt voor de gevoelige hoofdhuid. De Delicate Shampoo zorgt ervoor dat je lokken makkelijk te ontwarren zijn en je zult minder klitten ervaren. 

    

   L'Oreal Source Essentielle Nourishing Shampoo

   De L'Oreal Source Essentielle Nourishing Shampoo bevat o.a. gedroogde Jasmijnbloemen en Sesam Olie. Daarnaast bevat de Nourishing Shampoo ook plantaardige ingrediënten afkomstig uit kokos, graan en maïs. Deze Nourishing Shampoo is geschikt voor droog of pluizige haren. Daarnaast reinigt en zuivert het je hoofdhuid. De Nourishing Shampoo is een dagelijkse haarverzorging die je droge haren voedt en glans toevoegt.

    

    

   Welke conditioners heeft L'Oreal Source Essentielle in hun lijn opgenomen?

   Hoewel L'Oreal Source Essentielle drie verschillende shampoos op de markt heeft gebracht, hebben ze maar één conditioner op de markt gebracht, namelijk de L'Oreal Source Essentielle Daily Detangler Cream. Deze dagelijkse conditioner is voor normaal haar of fijn haar. De L'Oreal Source Essentielle Cream bestaat voor maar liefst 99% uit natuurlijke ingrediënten. De dagelijkse conditioner zorgt voor een hydraterende verzorging dankzij het hydraterende ingrediënt uit Aloë Vera sap, voedende olie uit zonnebloem zaad. afgaan zaden en kokosnoot. 

    

   Welke producten van L'Oreal Source Essentielle kan ik gebruiken voor mijn gekleurde/ontkleurde haren?

   Haren die geregeld geverfd worden hebben extra verzorging nodig. Daar is natuurlijk over nagedacht door de knappe koppen op de HQ van L'oreal! Ze hebben een heerlijk voedend masker op de markt gebracht, namelijk de L'Oreal Source Nourishing Balm. De L'Oreal Source Essentielle Radiance Balm en de L'Oreal Source Essentielle Radiance Oil zorgen niet alleen voor een geweldige glans in je lokken, het zorgt daarnaast ook voor kleurbehoud. Dat is natuurlijk een must bij gekleurde haren! 

    

   Welk product van de L'Oreal Source Essentielle lijn is geschikt voor mijn droge haar?

   Als laatste in de rij van deze prachtige nieuwe lijn is de L'Oreal Source Nourishing Oil. Deze voedende olie is uitermate geschikt voor droog haar. De Nourishing oil heeft zijn voedende werking te danken aan o.a. voedende Olie uit zonnebloem zaad en kokosnoot. Wil jij ook dat je droge lokken weer zacht en soepel wordt? Dan is deze voedende booster Nourishing Oil een absolute musthave!

    

   Zijn de producten van L'Oreal Source Essentielle 100% vegan oftewel Cruelty Free?

   Alle producten uit de L'Oreal Source Essentiele lijn zijn 100% vegan oftewel crualty free. De formules die worden gebruikt zijn minstens 80% van natuurlijke oorsprong. Er is geen enkel product of bijproduct van dierlijke oorsprong. Je kan met een gerust hart alle producten bestellen ;)

    

   Ons team is hartstikke fan!

    

   News & updates

   Recente artikelen