• Incl.Excl.
    TAX
  • 0
    Sluiten

    Categories

    Filters
      Friday 29 July 2022

      Alles wat je moet weten over L’Oréal Professionnel

      L'Oréal - wie kent het merk niet? Voor ieder haartype heeft dit merk de verzorging die het nodig heeft. Met hun prachtige missie om alle artiesten in hun vak bij te staan om het beste in zichzelf naar boven te halen, zorgt het team van L'Oréal ervoor dat zij altijd blijven innoveren met de technologie en hun collecties. Hierdoor blijft hun assortiment vernieuwen voor betere resultaten. Voor ieder haartype is er wel een haarproduct, benieuwd naar die voor jou? Lees en ontdek alle ins en outs van L'Oréal Professionnel!

       

      Wat is L'Oréal Professionnel?

      Natuurlijk wil je weten wat nu precies L'Oréal Professionnel is en waar het voor staat. Het merk is internationaal en heeft sinds 1909 de ambitie om het beste en meest inspirerende kappersmerk te zijn. Ook komt het merk vaak voorbij bij modeshows! L'Oréal Professionnel is wereldwijd backstage bij meer dan 800 modeshows aanwezig. Met hun passie en onderzoeken geven ze haarstylisten de juiste producten die ze nodig hebben om de nieuwste trendy look te creëren. Niet alleen geven ze de juiste producten, maar zijn ze ook een inspiratiebron voor de kapperswereld. Dit allemaal om zo de juiste look te creëren bij allerlei verschillende haartypes. Dankzij de onderzoeken die het team van L'Oréal uitvoert, lopen ze voorop op het gebied van zowel presentatie als innovatie. Bij L’Oreal Professionnel vind je alles wat je nodig hebt. Ben je opzoek naar krullen, wild volume, glans of stevigheid? Look no further! Lees snel verder hoe L’Oréal Professionnel is ontstaan:

       

      Hoe is L'Oréal Professionnel ontstaan?

      Nu je weet wat het merk is, is het natuurlijk leuk om te weten hoe dit is ontstaan. Daarom een stukje geschiedenis over de Professionnel van L'Oréal! Het merk L'Oréal Professionnel is een feit sinds 1909. In deze tijd ontwikkelde Eugène Schueller een haarformule die de naam Auréale Schueller kreeg. Hij ontwikkelde zijn eigen producten en verkocht deze aan kapperszaken in Parijs. Jaren verder begon hij zijn eigen bedrijf genaamd ‘La Sociéte Française de Teintures inoffensives pour cheveux’. Innovatie en onderzoek zijn de hoofdactiviteiten van L'Oréal. Dit werd uiteindelijk ook de naam van het bedrijf. Nu is L’Oréal Professionnel een feit! Zelfs zo dat het merk is uitgegroeid tot één van de grootste cosmetica en beauty bedrijven van de wereld. Benieuwd welke productlijnen het bedrijf door de jaren heeft ontwikkeld? Dat lees je hier:

       

      Welke productlijnen van L'Oréal Professionnel zijn er?

      Natuurlijk zijn deze onmisbaar! De kwalitatieve haarproducten van L'Oréal. Voor ieder wat wils en ook voor jou thuis! Voor ieder haartype is een oplossing, of je nu onhandelbaar, gekleurd of beschadigd haar hebt. Het is er! Ontdek snel en bekijk welke lijn geschikt is voor jou!

       

      L'Oréal Professionnel Série Expert 

      Deze lijn bevat professionele haarverzorging waarmee je jouw haar de beste verzorging geeft! De lijn is opgedeeld in verschillende collecties - voor allerlei verschillende haartypes. Elke collectie bevat alles wat je nodig hebt, bijvoorbeeld een shampoo, conditioner, haarmasker of heerlijk serum. Hiermee zorg je ervoor dat je haar in topconditie komt!

       

      L'Oréal Professionnel Tecni.ART

      Met deze lijn zorg je ervoor dat jij thuis de perfecte looks kunt creëren. Maak je helemaal ready met deze Techni.ART! Van een strakke styling, volume look tot funky looks. Voor elke stijl en elke haartype biedt Tecni.ART een perfecte oplossing!

       

      L'Oréal Professionnel Infinium

      Ook biedt L'Oréal verschillende soorten haarlakken aan. Deze lijn bestaat uit 2 lijnen, Pure Infinium en Diamond Infinium. Beide lijnen zijn uitstekend! Maar welke past het beste bij jou? Click and find out!

       

      L'Oréal Professionnel Majirel

      Dan de Majirel. Deze lijn biedt kwalitatieve haarverf aan zodat jij de mooiste creaties kunt creëren. Majirel is een permanente haarkleuring wat de lokken van jouw haren laat omtoveren tot een prachtige, glanzende, gekleurde haren. Ideaal om je uitgroei bij te werken, je haren een intense dekking te geven of diepe kleuren.

       

      L'Oréal Professionnel Inoa

      De verflijn die jouw haar niet uitdroogt! Dit komt door de ammoniak vrije haarverf. Met deze lijn hoef je geen zorgen te maken over uitgedroogde lokken. De keuze is reuze want je kunt kiezen uit vele kleuren. Ga jij voor blond, bruin, rood, colorful of toch koper? 

       

      L'Oréal Professionnel Dia

      Veel mensen voorzien hun haren met een kleurtje middels semi-permanente haarverf. Bij deze lijn wordt er geen gebruik gemaakt van ammonia. Dit is super fijn! Je creëert op een veilige manier een mooie kleur in je haar. Na enkele wasbeurten zal deze haarkleuring vervagen. L'Oréal Professionnel Dia is geschikt voor als je niet vast wilt zitten aan één haarkleur. Ben je toe aan een nieuwe haarkleur? Dan is deze perfect voor jou!

       

      L'Oréal Professionnel Source

      Met de Source-lijn ga je terug naar de bron van de natuurlijk schoonheid. De verzorgende lijn bevat natuurlijke formules op een natuurlijk basis. Dit betekent dat minstens 80% van het product van origine oorsprong is! De lijn bestaat uit fijne haarverzorging, en is erg fijn als je droog haar hebt. 

       

      L'Oréal Professionnel Mythic Oil
      Deze verzorgende lijn voedt en geeft een prachtige glans aan het haar. Bij deze lijn heb je keuzes uit vier producten. Je kunt bijvoorbeeld kiezen uit het masker wat je haar heerlijk glad maakt of voor de nourishing oil wat je haar verzacht tot in de punten. Heerlijk! 

       

      L'Oréal Professionnel Serioxyl

      Herkenbaar? Je hebt dunner wordend haar en steeds haaruitval? Mega vervelend! Een prachtige mooie volle bos met glanzende haren wil iedereen wel. Gelukkig is de oplossing hiervoor Serioxyl. De verzorgende ‘haircare’ lijn heeft twee haarserums wat de basis vormen van Serioxyl. Dit zijn de Denser Hair Serum en Thicker Hair Serum. De twee varianten kun je los of samen gebruiken. Daarnaast zorgen de serums ervoor dat het aantal haren vergroot, wat zorgt voor een dikker bos met haren! Verder is de lijn Serioxyl geschikt voor als je last hebt van haaruitval. 

       

      L'Oréal Professionnel Steampod

      De lijn met een enorm succesvol product! Namelijk de Steampod 3.0. Het wordt gebruikt door stylisten en vele andere beauty liefhebbers. Deze lijn heeft ook benodigdheden bij de steampod. Zo heb je serums en crèmes. Alle producten van L’Oreal Professionnel Steampod geven een ideale textuur en langdurige resultaten. 

       

      L'Oréal Professionnel Blond Studio

      Blondering is erg populair bij de vrouwen. Deze lijn van Blond Studio biedt je talloze mogelijkheden om je haar eenvoudig te blonderen. Want laten we eerlijk zijn, dit is niet altijd even makkelijk! Blond Studio is geschikt voor vrijwel alle ontkleuringstechnieken, voor zowel natuurlijk als gekleurd haar! Je vindt in deze lijn blondeerpoeders, blondeercrèmes, blondeerpasta’s én blondeerolie. Everything you need!

       

      L'Oréal Professionnel SmartBond

      Naast het blonderen wil je natuurlijk dat je haar beschermd blijft en verstevigd wordt. Daarom kun je deze lijn perfect gebruiken bij de ‘Blond Studio’. De lijn met een unieke systeem dat je haar beschermt en verstevigt tijdens ontkleuren en kleuren. Blonderen brengt veel schade met zich mee en door deze lijn blijven je haren beschermd. Het systeem bestaat uit 3 bestanddelen, de eerst 2 worden in de salon gebruikt en de 3e voor thuis. Heel erg handig en gemakkelijk! 

       

      L'Oréal Professionnel Homme 

      Ook als man wil je de juist care & styling hebben. Daar is deze lijn perfect voor! L’Oreal Professionnel Homme biedt producten aan die speciaal zijn gemaakt voor mannen. Je kunt hier alles vinden, zoals gel, clay, paste en nog veel meer. Voor welke look je wilt creëren is dit mogelijk.

      News & updates

      Recente artikelen

      By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this messageMore on cookies »