• Incl.Excl.
    TAX
  • 0
    Sluiten

    Categories

    Filters
      Thursday 27 January 2024

      Hoofdhuidverzorging in de winter

      De winterse kou brengt niet alleen gezelligheid met zich mee, maar ook uitdagingen voor je haar en hoofdhuid. De temperaturen dalen, en onze hoofdhuid heeft deze periode extra zorg nodig. De droge lucht en koude temperaturen kunnen ervoor zorgen dat je hoofdhuid droog, jeukend en gestrest aanvoelt. Schwarzkopf Professional Bonacure Scalp Care heeft de perfecte oplossing voor al jouw hoofdhuidproblemen. In deze blog ontdek je hoe je de winter kunt overleven met een gezonde hoofdhuid en stralend haar! 

       

      Een gezonde hoofdhuid begint met Bonacure Scalp Care 

      De hoofdhuid is waar haarverzorging begint. Helaas ervaren veel mensen in de winter vervelende hoofdhuidproblemen, zoals roos, stress, dunner wordend haar, of een droge en gevoelige hoofdhuid. Bonacure Scalp Care is de nieuwste lijn van Schwarzkopf Professional die ervoor zorgt dat jouw hoofdhuid de specifieke verzorging krijgt die het nodig heeft. Met drie doelgerichte lijnen voldoet Bonacure Scalp Care aan al jouw behoeften. 

       

      Anti-Dandruff: Zeg vaarwel tegen haar roos

      Heb je last van vervelende roos en wil je er zo snel mogelijk voorgoed vanaf? De Anti-Dandruff lijn van Bonacure Scalp Care is de ultieme oplossing. De Anti-Dandruff shampoo reinigt de hoofdhuid op een milde maar effectieve wijze. Het verwijdert zichtbare roosschilfers en laat je haar soepel en glanzend achter. Het Anti-Dandruff serum werkt ontstekingsremmend en helpt nieuwe schilfers te voorkomen. Gebruik voor optimale resultaten Bonacure Anti-Dandruff dagelijks gedurende 5-6 weken en geniet van een stralend roosvrij eindresultaat! 

       

      Root Activating: Voor kracht en dichtheid

      Heb je last van dunner wordend haar? De Bonacure Root Activating lijn activeert de haarwortels, stimuleert de bloedcirculatie en verzorgt het haar! Het vermindert haarverlies na 6 weken, versterkt het haar tot 40%, verbetert de haarkwaliteit en creëert een gevoel van volume. Combineer de shampoo en het serum met een stimulerende hoofdhuidmassage voor optimale resultaten! 

       

      Scalp Soothing: Speciaal voor de droge, geïrriteerde hoofdhuid

      In de winter wordt je hoofdhuid snel droog, gaat jeuken en geeft een geïrriteerd gevoel. Dit kan komen door de temperatuurverschillen van buiten en binnen. De Scalp Soothing lijn van Bonacure Scalp Care zorgt ervoor dat de hoofdhuid weer in balans komt, de juiste hydratatie krijgt en het trekkerige gevoel als sneeuw voor de zon verschijnt. 

       

      Verzorg jouw haar in de winter extra goed met deze bonus tips! 

      In de winter draait het allemaal nog meer om zorg en bescherming. Met Bonacure Scalp Care ben je gewapend met de perfecte tools om je hoofdhuid te verzorgen en te verwennen. We geven je graag extra tips om jouw haren nog meer te verwennen:

      • Gebruik wekelijks een voedend haarmasker: een voedend haarmasker helpt om de natuurlijke vochtbalans te herstellen en je haar gezond en glanzend te houden. Ben je op zoek naar het perfecte haarmasker voor in de wintermaanden? R-TWO Rescuing Treatment is letterlijk en figuurlijk jouw rescue voor extra verzorging! Het intensief herstellend masker geeft het haar meer kracht en langdurige kwaliteit en richt zich op de zwakke delen van het haar. 
      • De juiste verzorging: De winterse lucht kan je haarpunten uitdrogen en gespleten haarpunten veroorzaken. Breng regelmatig een beetje haarolie op de uiteinden om je haarpunten te voeden en te beschermen tegen de kou. Om het je gemakkelijk te maken hebben wij de perfecte haarolies voor jou: Schwarzkopf Oil Ultime. Voor elk haartype is er een specifieke olie, wat maakt dat het perfect aansluit op de behoeftes van je haar! Zijn je punten heel erg beschadigd door overmatig blonderen of bijvoorbeeld het gebruik van hitte tools? Dan is de R-TWO Renewal Sealer de perfecte tip! Dit is een direct versterkend, leave-in product dat het haar onmiddellijk herstelt en versterkt en nieuwe haarverbindingen creëert. Het product biedt ook nog eens hittebescherming tot 230 graden! Een hittebeschermer is essentieel bij regelmatig gebruik van stylingtools. We kunnen het niet genoeg benadrukken, maar het is echt belangrijk! Een hittebeschermend product vormt een beschermende barrière tegen de schadelijke effecten van warmte, waardoor je haar gezond en veerkrachtig blijft. Another tip: Kijk altijd tot hoeveel graden jouw product bescherming biedt. Is dit tot 80-100 graden? Dan biedt het enkel bescherming tegen de hitte van een föhn. Is het tot 210-230 graden? Dan biedt het product ook bescherming tegen de hitte van een krultang/stijltang. 
      • Last but not least: Niet te heet douchen! We snappen dat je het liefst onder een lekkere hete douche wil staan met dit koude weer. Vermijd echter te warm water bij het wassen van je haar, omdat dit de natuurlijke oliën kan verwijderen en de hoofdhuid nog meer kan uitdrogen. Gebruik lauwwarm water om je haren te wassen en af te spoelen. 

       

      News & updates

      Recente artikelen

      Please accept cookies to help us improve this website Is this OK? YesNoMore on cookies »