Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Schwarzkopf Chroma ID Granite Bonding Mask - 6-12

  19,45 14,59

  Schwarzkopf Chroma ID Granite Bonding Mask - 6-12

  Productomschrijving

  Schwarzkopf Chroma ID Bonding Color Mask Granite, het allereerste 100% toepasbare,semi-permanente mix- en tone kleursysteem! Geef je haren een prachtige kleur of geef ze een kleuropfrisser tussen de wasbeurten door. Ook krijgen je haren een onwijs flinke boost dankzij de technologieën die je haren herstellen! Een kleur en herstelde haren, dikke aanrader dus!

  Bekijk hier de handleiding van CHROMA ID.pdf

   

  Wat zijn de belangrijkste kenmerken van het Schwarzkopf Chroma ID Bonding Color Mask Granite?

  Een snel overzicht om te bepalen of de Chroma ID Bonding Color Mask Granite geschikt is voor je prachtige haren? 

  • Verzorgend masker
  • 100% toepasbaar, semi-permanente tinten
  • Verkrijgbaar in 14 kleuren
  • Versterkt de haarschubben
  • Bevat Keratine en Panthenol 

   

  Hoe werkt de Bonding Technology van Chroma ID Bonding Color Mask Granite precies?

  Dankzij alle ontwikkelingen in de afgelopen jaren is verven niet zo slecht meer als dat het was. Althans het heeft minder negatieve effecten op je haren. De Bonding Technology die de Chroma ID Bonding Color Mask bevat de Bonding Technologie die Schwarzkopf zelf ontwikkeld heeft. De structuur in je haarschacht wordt versterkt en hierdoor ervaar je minder haarbreuk. Heel simpel uitgelegd, er worden nieuwe haarbruggen gecreëerd waar deze ontbreken. Dit is dankzij Magnesium Citraat, wat een een rivalen ionisch molecuul is die dubbel geladen is. De pH-waarde wordt daarnaast weer in balans gebracht en je haarvezel wordt versterkt doordat de inwendige matrix in het haartje wordt versterkt. 

   

  Hoe werkt de Low Salt Technology precies van de Chroma ID Color Mask Granite?

  Genoeg technologieën die ook daadwerkelijk iets doen voor je haren. Laat dat maar over aan de knappe koppen van Schwarzkopf Professional. De Chroma ID Color Mask Granite bevat de Low Salt Technology. Dankzij deze technologie wordt de barrière verminderd van de pigmentpenetratie, oftewel de kleur komt makkelijker je haar binnen omdat er meer ruimte beschikbaar is. Intense, prachtige kleuren waar je gewoon simpel weg gelukkig van wordt.

   

  Welke voedende ingrediënten bevatten de Schwarzkopf Chroma ID Granite?

  Haren die gezonder zijn nadat ze een kleurtje hebben gekregen? Het kan! Het is realiteit met de nieuwe Chroma ID Granite! Schwarzkopf Chroma ID Bonding Mask Granite bevat voedende ingrediënten die je haren weer laten stralen en zijdezacht laten aanvoelen. Het Bonding Mask Granite bevat namelijk keratine panthenol. Dankzij deze twee worden de haarschubben goed gesloten, zodat de haarkwaliteit wordt verbetert en intens wordt verzorgt. Hieronder volgt meer informatie per ingrediënt, zodat je precies weet wat voor het effect het heeft op je prachtige haren.

  Keratine is een lichaamseigen proteïne die zorgt voor kracht en flexibiliteit. Keratine beschermt je haren niet alleen het hersteld je haren ook tot diep in de puntjes. Natuurlijke haren bestaan voor 95% uit keratine, en keratine breekt langzaam af door o.a. verve en het gebruik van hitte tools. Aanvullen van keratine is dan ook een goed idee. 

  Panthenol is een stof die valt onder alcohol, en is beter bekend als Pro-vitamine B5. Hoewel je het wellicht verwacht heeft Panthenol geen uitdrogende werking zoals ethanol. Integendeel zelfs, panthenol hydrateert intens en heeft oliënde eigenschappen. Pro-vitamine B5 bindt zich aan de haarschacht waardoor er een glanzend en zacht laagje om je haren komt. Daarnaast heeft het ook een hydraterende werking omdat het panthenol vocht vasthoudt. Statisch haar is ook verleden tijd!

   

  Is de Schwarzkopf Chroma ID Bonding Color Mask Granite geschikt voor mijn salon?

  Wellicht werk je al met de IGORA en de IGORA VIBRANCE, dan is dit de ideale oplossing die je kunt bieden aan je klanten voor een tussentijdse kleuropfrisser! De Chroma ID Bonding Color Mask Graphite is één van de kleuren die tot stand zijn gekomen door de meest verkochte IGORA en IGORA VIBRANCE.

   

  Waar kan ik mijn vraag stellen over het het Schwarzkopf Chroma ID Bonding Color Mask Granite?

  Ben je er niet helemaal uit of de Schwarzkopf Chroma ID Bonding Color Mask Granite iets is, of zit je te twijfelen tussen bepaalde kleuren van de Chroma ID? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met ons team. Wij helpen je graag, zodat je de juiste keuze maak voor jou en je haren! Liever een goed doordachte keuze dan een vlugge beslissing met spijt. Stuur je vraag naar [email protected] of bel ons geheel vrijblijvend tijdens kantooruren. 

   

  De Chroma ID Bonding Color Mask Graphite is verkrijgbaar in de volgende formaten:

  Schwarzkopf ID Bonding Color Mask Granite 250ml

  Schwarzkopf ID Bonding Color Mask Granite 500ml

  Reviews

  0 Vanaf 5Based on 0 reviews
  Schrijf je eigen review

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

  Aanbevolen

  Speciaal aanbevolen voor jou