• Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters

   Schwarzkopf Chroma ID Granite Bonding Mask - 6-12

   19,45 14,59

   Schwarzkopf Chroma ID Granite Bonding Mask - 6-12

   Productomschrijving

   Schwarzkopf Chroma ID Bonding Color Mask 6-12, het allereerste 100% toepasbare,semi-permanente mix- en tone kleursysteem! Dat niet alleen, naast het feit dat je er onwijs veel kleuren mee kan creëeren worden de haren tegelijk verzorgt en versterkt dankzij de Bonding Technology. Je kan de meeste natuurlijke blonde  kleur creëeren tot extreem rose, je opties zijn eindeloos! One size fits all is absoluut verleden tijd, het is nu  tijd dat jij, de ware artiest volledig op kan gaan in je waanzinnige creaties! 

   Chroma ID is gebaseerd op de best presterende tinten van de IGORA ROYAL en de IGORA VIBRANCE. Je kan dus makkelijk de overeenkomstige Chroma ID-tint selecteren voor elke duale, free hand, of volledige kleurservice.

    

   Wat zijn de belangrijkste kenmerken van het Schwarzkopf Chroma ID Bonding Color Mask?

   Ben je er niet zeker van of de Chroma ID Bonding Color Mask geschikt is voor jou? Kijk dan snel verder zodat je in een snelle overzicht kan zien of dit intressant voor je is of niet.

   • Verzorgend masker
   • 100% toepasbaar, semi-permanente tinten
   • Verkrijgbaar in 14 kleuren
   • Versterkt de haarschubben
   • Bevat Keratine en Panthenol 

    

   Hoe werkt de Bonding Technology van Schwarzkopf Chroma ID Bonding Color Mask precies?

   Dat haren verven slecht is dat weten we al jaren, echter is het de laatste jaren lang zo slecht niet meer als dat het was. Dankzij de Bonding Technology die de Chroma ID Bonding Color Mask bevat, worden haren zelfs verbeterd! En dat is eigenlijk een beetje de omgekeerde wereld, maar toch wel de realiteit! Hoe werkt de Bonding Technology nou eigenlijk? Dat vindt ons team een goede vraag en daarom hebben wij het helemaal voor je uitgezocht! De Bonding Technology die ontwikkeld is door Schwarzkopf Professional zelf zorgt ervoor dat de structuur in de haarschacht wordt versterkt, en er minder haarbreuk ontstaat. Er worden haarbruggen gecreëerd waar deze ontbreken in de haren. Hierdoor wordt de haarvezel van binnenuit versterkt. De Bonding Technologie bevat namelijk Magnesium Citraat, een bivalen ionisch molecuul dat dubbel geladen is. En deze kleine molecuul zorgt daar voor. Daarnaast zorgt de Bonding Technologie er ook voor dat de pH-waarde van de haren weer in balans komt en het versterkt de haarvezel door de inwendige matrix in het haartje te versterken. Hier is dus absoluut over nagedacht!

    

   Hoe werkt de Low Salt Technology precies van de Chroma ID Bonding Color mask?

   Low Salt Technology..wat is dat nu weer precies. Al die technologieën! Gelukkig is het geen marketingpraatje maar een doordachte technologie waar je hart sneller van gaat kloppen. De Low Salt Technology die het Chroma ID Bonding Color Mask bevat vermindert de barrière van de pigmentpenetratie, hierdoor is er meer ruimte beschikbaar voor kleurpigmenten. Oftewel de kleur in het haar wordt op deze manier gemaximaliseerd! Intense kleuren waar iedereen blij van wordt!

    

    

   Welke voedende ingrediënten bevatten het Schwarzkopf Chroma ID Bonding Color Mask?

   Chroma ID Bonding Color Mask voedt de haren, zelfs zodanig dat het er beter uitziet en aanvoelt dan voor een kleuring. Klinkt te mooi om waar te zijn, maar het is écht zo. Naast de Bonding Technology bevat Chroma ID ook voedende ingrediënten, en dat is keratine en panthenol. Deze ingrediënten zorgen ervoor dat de haarschubben goed sluiten zodat die haarkwaliteit verbetert en het verzorgt. 

   Keratine zorgt voor kracht en flexibiliteit. Keratine is een lichaamseigen proteïne, die je vindt in o.a. je haren, je nagels maar ook je huid. Het kan zacht zijn maar ook hard. Het beschermt en hersteld je haar, echter breekt keratine af door o.a. verven. Daarom is het toevoegen van keratine een goede zet. Natuurlijk haar bestaat namelijk voor 95% uit keratine. 

   Panthenol, beter bekend als Pro-vitamine B5 valt onder de alcohol. Echter is het niet een alcohol zoals wij dat kennen, ontsmettende ethanol.Panthenol heeft namelijk juist hydraterende en oliënde eigenschappen, het tegenovergestelde dus van ethanol. Panthenol bindt zich aan de haarschacht en hierdoor ontstaat er een glanzend, stralend laagje om je haren. Daarnaast gaat het ook statisch haar tegen. Als laatste houdt Panthenol vocht vast, oftewel het heeft een hydraterende werking! 

    

    

   Is de Schwarzkopf Chroma ID Bonding Color Mask geschikt voor mijn salon?

   De Schwarzkopf Chroma ID Bonding Color Mask is zeker geschikt voor in de salon. De Chroma ID Bonding Color Mask is ideaal als kleuropfrisser voor tussen de kleurbeurten door. Vooral omdat dit gebaseerd is op de meestverkochte kleuren van IGORA en IGORA VIBRANCE.

    

   Welke kleuren zijn er allemaal van het Schwarzkopf Chroma ID Bonding Color Mask?

   Hieronder vindt je het totale overzicht van alle kleuren van de Schwarzkopf Chroma ID Bonding Color Mask :)

   Schwarzkopf Chroma ID Bonding Color Mask 3-19

   Schwarzkopf Chroma ID Bonding Color Mask 4-6

   Schwarzkopf Chroma ID Bonding Color Mask 5-1

   Schwarzkopf Chroma ID Bonding Color Mask 6-12

   Schwarzkopf Chroma ID Bonding Color Mask 6-46

   Schwarzkopf Chroma ID Bonding Color Mask 6-88

   Schwarzkopf Chroma ID Bonding Color Mask 7-65

   Schwarzkopf Chroma ID Bonding Color Mask 7-77

   Schwarzkopf Chroma ID Bonding Color Mask 8-19

   Schwarzkopf Chroma ID Bonding Color Mask 8-46

   Schwarzkopf Chroma ID Bonding Color Mask 9,5-1

   Schwarzkopf Chroma ID Bonding Color Mask 9,5-4

   Schwarzkopf Chroma ID Bonding Color Mask 9,5-19

   Schwarzkopf Chroma ID Bonding Color Mask CLEAR

    

   Waar kan ik mijn vraag stellen over het het Schwarzkopf Chroma ID Bonding Color Mask?

   Ben je er niet helemaal uit of de Schwarzkopf Chroma ID Bonding Color Mask iets is, of zit je te twijfelen tussen Chroma ID en de IGORA? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met ons team. Wij helpen je graag, zodat je de juiste keuze maak voor jou en je haren! Beter goed geïnformeerd een keuze maken waar je nog jaren plezier van mag hebben, dan niet goed geïnformeerd een keuze maken wat achteraf gezien toch geen verstandige keuze is geweest. Stuur je vraag naar [email protected] of bel ons geheel vrijblijvend tijdens kantooruren. 

   haarverf
   Toon meer

   Reviews

   0 from 5Based on 0 reviews
   Schrijf je eigen review

   Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..