Schwarzkopf Professional Igora

Filters

Schwarzkopf Professional IGORA, oftewel welkom in de wereld van kleur. 1960 was een baanbrekend jaar voor Schwarzkopf Professional. IGORA ROYAL werd toen geïntroduceerd. Vandaag de dag heeft IGORA meer dan 120 kleuren. Bij Schwarzkopf zijn ze innovatief en dat is te zien. Zeg je IGORA ROYAL dan zeg je intense, échte kleur in high definition met compromisloze dekking en onovertroffen kleurbehoud. Oftewel prachtige, gekleurde lokken met een kleur zo intens daar wordt je intens gelukkig van.

IGORA staat garant voor 100% perfecte dekking van witte lokken en op dik en resistente haren. Het maakt niet uit hoe moeilijk de omstandigheden zijn, met IGORA zal je maximale intensiteit en zeer heldere en scherpe kleurrichtingen krijgen. Oftewel écht kleur.  IGORA biedt daarnaast ook kleurbehoud en een prachtige, kleurlevendigheid. Ook gelijkmatige verspreiding van kleur is niet geheel onbelangrijk, zodat je één geheel creëert. Door de High Definition Technologie zul je stralende haren hebben na een kleuring, of dit nu volledig is of een andere creatie zoals balayage. 


Hoe werkt de IGORA ROYAL Technologie precies?

Bron: Schwarzkopf-professional.nl

De High Definition Technologie die in IGORA ROYAL zit maakt gebruikt van een high definition kleurpigment voor de helderste kleurrichting, intensiteit en maximale dekking. De aanwezige lipiden versterken de penetratie van het pigment in de haarschacht, hierdoor ontstaat er een echte High Definition look in het haar. Ook zorgen de lipiden ervoor dat het haaroppervlak weer sluit zodat er een duurzame kleurbehoud ontstaat. Je zult dus geen openstaande haarschubben hebben die ervoor zorgen dat de kleur snel verdwijnt én de kwaliteit van je haren snel achteruit laat gaan. 

 

Hoe is de IGORA lijn onderverdeeld? 

Bron: Schwarzkopf-professional.nl

Igora heeft verschillende productlijnen, van gehele dekking tot creatieve creaties. Hieronder vindt je ons aanbod van IGORA.

Schwarzkopf Professional IGORA ROYAL - permanente haarverf in high definition 
Schwarzkopf Professional IGORA Color10 - voor uitgroei
Schwarzkopf Professional IGORA Vibrance - tone-op-tone kleuringen
Schwarzkopf Professional IGORA Expert Mousse - opfrissende kleurmousse
Schwarzkopf Professional IGORA Vario Blond - oplichten van haren

 

Heb ik ook een developer nodig als ik IGORA gebruik?

Zonder Developers heb je natuurlijk weinig aan de IGORA kleuringen. Schwarzkopf Professional heeft twee developers op de markt gebracht. De eerste is de algemene Developer en dat is de Schwarzkopf Professional IGORA Royal Oil Developer. Voor de IGORA Vibrance is er een speciale Developer ontwikkeld door het team van Schwarzkopf Professional, en dat is de Schwarzkopf Professional IGORA Vibrance Developer. Waterstofperoxide is eigenlijk zuurstof water. Het zorgt voor activitatie als je het mengt met de crème die gebruikt voor het verven van haren. Waterstofperoxide zorgt voor een oxiderende werking, dit zorgt ervoor dat je haren de kleur opneemt. Dit is ook de reden waarom je altijd een plastic bakje of glazen schaaltje moet gebruiken en nooit een metalen bakje!

 

Waar kan ik mijn vraag stellen over de Schwarzkopf Igora Haarverf?

Kom je er nog niet helemaal uit of de Schwarzkopf Igora Haarverf geschikt is, of aansluit bij de wensen die jij eist? Wees gerust, ons team is er om je verder te helpen! Stuur je vraag naar ons via [email protected] of bel ons team tijdens kantooruren. Als je goed geïnformeerd ben kan je de juiste keuze maken waar je nog jaren van gaat profiteren. En dat is precies wat je wilt. Ontdek of de Schwarzkopf Igora Haarverf iets voor jou is of juist niet :)

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box