Schwarzkopf Professional Osis+

Filters

Schwarzkopf Professional Osis+

OSiS+ producten zijn onderdeel van het bekende merk Schwarzkopf. Deze lijn bestaat uit stylingproducten, van start tot aan finish. Voor een absolute goede basis van je lokken zit je helemaal goed met de OSiS+ Prep producten. Wil je prachtige slag in je lokken creëren, dan raden we je aan om één van de producten uit de OSiS+ Style te kiezen, zoals de OSiS+ Curl Honey Wil je een beachy look creëren of een ander festival gerelateerd look? Dan zijn de OSiS+ Soft Glam producten je beste vriend, zoals de OSiS+ Glam Plumping Mouse. Wil je graag een volle bos creëren, dan raden wij absoluut de producten aan van OSiS+ Texture, zoals de OSiS+ Thrill Fibre Gum. Voor de finishing touch van je perfect gestylde lokken is de OSiS+ Magic Shine Serum een absolute must!

 

Welke producten van OSiS+ zijn er?

De producten van OSiS+ zijn onderverdeeld in 5 categorieën:

Schwarzkopf Professional OSiS+ Prep  - voorbereiding van je lokken

Schwarzkopf Professional SiS+ Style- creëren van je look

Schwarzkopf Professional OSiS+ Texture  - creëren van volume in je lokken 

Schwarzkopf Professional OSiS+ Finish - voor de finishing touch

Schwarzkopf Professional OSiS+ Soft Glam - voor het creëren van de ultieme natuurlijke (festival) look

 

Wat is Schwarzkopf Professional OSiS+ BOHO REBEL gepigmenteerde droogshampoo

Schwarzkopf Professional OSiS+ heeft iets nieuws, en het is binnenkort verkrijgbaar! Namelijk gepigmenteerde droogshampoos! Yes, eindelijk een droogshampoo die géén witte waas achterlaat! Door het gebruik van gekleurde tarwezetmeel, verdwijnt de witte waas als sneeuw voor de zon. Hier hebben we met z'n allen onwijs lang opgewacht, en het is goed om te zien dat het team van Schwarzkopf Professional dit heeft opgepikt!

 

Hoe werkt de veelverkochte Schwarzkopf Professional OSiS+ Flatliner Flattening Iron Serum?

Schwarzkopf Professional OSiS+ Flatliner Flattening Iron Serum is een ontzettend veel verkocht haarproduct. Dat is natuurlijk niet zo vreemd, aangezien deze Serum ervoor zorgt dat je lokken stijler dan stijl worden. Dat niet alleen, de OSiS+ Flatliner zorgt ervoor dat je lokken beschermd worden tegen hitte tot wel 200 graden. Wil je inspiratie, dan ziet je hier goed. Hier vindt je een video die in samenwerking is gemaakt met Elodie van Elodieinparis.com. 

 

Service van Haarspullen.nl

Bij haarspullen.nl kun je in onze online shop OSiS+ online kopen. Wij zorgen ervoor dat je order, die je plaatst vóór 23.00 uur, dezelfde werkdag aan jou wordt verzonden. Bij een bestelling vanaf € 35,- profiteer je van gratis verzending. Daarnaast bieden wij jou de service van achteraf betalen.  

Heb je een vraag over één van onze producten of onze service? Je kan van ons verwachten dat wij supersnel antwoord geven op al jou vragen via mail. Vaak ook buiten kantooruren. Daarnaast kun je ons ook telefonisch bereiken. Wil je meer informatie? Bekijk dan eens onze veelgestelde vragen. Wij wensen je veel plezier met het shoppen van OSiS+ bij haarspullen.nl.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box