• Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters

   Advies nodig?

   Wij zijn doordeweeks telefonisch bereikbaar van 09:00 tot 18:00uur.

   Hair Growth

   Altijd al last gehad van het probleem dat je haar tot een bepaalde lengte niet meer verder wilde groeien, dun haar, of haaruitval? Dan hebben wij nu de oplossing voor jou! De Hair Growth lijn van Lee Stafford stimuleert namelijk de haargroei. Daarnaast wordt het haar ook hersteld en beschermd waardoor je haarbreuk vermindert en voorkomt.    Uit Toon meer

   Merken

   Producttype

   Haartype

   Prijs

   -
   8 Producten

   Altijd al last gehad van het probleem dat je haar tot een bepaalde lengte niet meer verder wilde groeien, dun haar, of haaruitval? Dan hebben wij nu de oplossing voor jou! De Hair Growth lijn van Lee Stafford stimuleert namelijk de haargroei. Daarnaast wordt het haar ook hersteld en beschermd waardoor je haarbreuk vermindert en voorkomt. 

    

   Uit welke producten bestaat de Hair Growth lijn?

   Dit zijn de producten uit de Hair Growth lijn:

   Lee Stafford Hair Growth Shampoo - Deze shampoo stimuleert de haargroei. De shampoo is verrijkt met speciale ingrediënten zoals verse appel en citroen die je haar laat glanzen. De groene thee-extracten beschermen je haar tegen hitte en breuken. Wil jij zachter, gladder, gezonder, langer en voller haar? Dan is deze shampoo perfect voor jou! 

   Lee Stafford Hair Growth Conditioner - Stimuleert je haar om gezond lang te groeien. Deze voedende en hydraterende conditioner ontwart je haar waardoor het makkelijker doorkambaar wordt en laat je haar shinen! Ook zorgt deze conditioner voor een gezonde hoofdhuid. 

   Lee Stafford Hair Growth Treatment Mask - Zorgt ervoor dat je haar van binnenuit verbetert en versterkt. Dit masker kalmeert en hydrateert je hoofdhuid en het stimuleert de haargroei. Als je last van haaruitval of dun wordend haar is dit masker ook ideaal. Daarnaast geeft het body aan je haar en houd je lange lokken gezond! 

   Lee Stafford Hair Growth Scalp Serum - Dit serum zit vol met voedende ingrediënten die je haar stimuleert om te groeien en te versterken. Doordat je haar versterkt wordt verminder je ook de kans op breuken en heeft je haar de kans zijn maximale lengte te bereiken. Dat wilt toch iedereen! 

   Lee Stafford Hair Growth Protein Cream - Geeft je haar weer een kans om opnieuw te groeien. Je haar wordt van binnenuit versterkt en tegelijkertijd wordt je haar gehydrateerd. Daarnaast wordt je haar ook beschermt tegen hitte. Ook ruikt deze cream nog is echt heerlijk. 

   Lee Stafford Hair Growth Scalp Scrub - Zorgt ervoor dat de haarzakjes op je hoofdhuid ontstopt worden. Hierdoor krijgt je haar weer de kans om volop te groeien en gezond de maximale lengte te kunnen bereiken. Ondertussen wordt je haar ook gehydrateerd en worden vieze resten verwijdert die niet alleen verwijdert worden door je haar te wassen met shampoo. 

    

   Voor wie is de Hair Growth lijn geschikt?

   Deze lijn is speciaal voor meiden bij wie het haar maar niet langer wilt groeien, dun haar hebben of last hebben van haaruitval. Deze producten voeden en beschermen het haar van binnenuit. Hierdoor wordt het haar een stuk sterker en dus ook langer. Ook voor haar dat beschadigd is is dit de perfecte oplossing! Dus met deze lijn kun jij ook genieten van je lange volle bos haar!

    

   Zijn de producten van Hair Growth vegan en cruelty free?

   Lee Stafford probeert zoveel mogelijk om hun producten vegan te houden. Helaas lukt dit niet altijd omdat sommige producten bijvoorbeeld bijenwas bevatten. Daarom noemt Lee Stafford zichzelf ''Vegan Friendly''. Hiermee bedoelen ze dat ze er alles aan doen om de producten vegan te maken, maar dit jammer genoeg niet altijd lukt. Ben je echt opzoek naar een vegan product? Neem dan even een kijkje tussen de ingrediëntenlijst en je bent er meteen achter. Daarnaast zijn alle producten van Lee 100% Cruelty Free! Dit betekent dat geen een van de producten getest is op dieren. 

    

   Welke belangrijke ingrediënten zitten in de Hair Growth lijn?

   Lee Stafford kiest alleen maar ingrediënten van het allerbeste niveau, daarom zijn ze er ook zo trots op! Ze willen daarom dan graag ook zo open mogelijk erover zijn. Zo zitten er natuurlijk ook in de Hair Growth een paar fantastische ingrediënten zoals: Vitamine B5, Citroen Extract, Lupine-Installatie, Suikerriet Extract, Creatine, Appel Extract en Tarwe Eiwit. 

    

   Wat zijn de belangrijke kenmerken van de Hair Growth lijn?

   Om snel te kunnen zien of de hair Growth lijn ook echt iets voor jou is hebben wij even snel de belangrijke kenmerken hieronder op een rijtje gezet: 

   • Bevordert de groei van het haar 
   • Herstelt en vermindert breuk
   • Gezonde hoofdhuid
   • Hydrateert
   • Vegan Friendly
   • 100% Cruelty Free
   • Zacht en verzacht 

    

   Waar kan ik mijn vragen stellen over de Hair Growth lijn? 

   Heb jij nog een vraag over de producten van de Lee Stafford Hair Growth lijn? Of heb jij nog een vraag over een van de andere lijnen van Lee Stafford? Dat is geen probleem, wij helpen jou! Je kan ons namelijk altijd mailen via [email protected], hier proberen wij zo snel mogelijk antwoord te geven op jouw vraag. Wil je nou meteen antwoord hebben op je vraag? Dan kun je ons ook gewoon eventjes bellen, hier zijn wij te bereiken binnen de kantooruren.