• Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters

   Advies nodig?

   Wij zijn doordeweeks telefonisch bereikbaar van 09:00 tot 17:00 uur.

   Schwarzkopf Natural Styling

   Schwarzkopf Natural Styling is een professionele omvormingslijn die prachtige gepersonaliseerde krullen en golven vormt. De lijn bevat een geavanceerde hydrowave technologie die zorgt voor extra veerkrachtige, soepele krullen. Schwarzkopf Natural Styling is verrijkt met aloë vera, als toegevoegde hydratatie, omdat vochtbalans tijdens het omvormen Toon meer

   Merken

   Prijs

   -
   5 Producten

   Schwarzkopf Natural Styling is een professionele omvormingslijn die prachtige gepersonaliseerde krullen en golven vormt. De lijn bevat een geavanceerde hydrowave technologie die zorgt voor extra veerkrachtige, soepele krullen. Schwarzkopf Natural Styling is verrijkt met aloë vera, als toegevoegde hydratatie, omdat vochtbalans tijdens het omvormen super belangrijk is. 

    

   Wat zijn de belangrijke kenmerken van Schwarzkopf Natural Styling

   • Omvormingslijn 
   • Verrijkt met geavanceerde hydrowave technologie
   • 12 weken resultaat 
   • houdt het vochtgehalte in balans 
   • Voor normaal tot licht poreus haar 
   • perfect gedefinieerde krullen 
   • verzorgende formule 
   • Opfrissen van de aanzet en volledige haar 

    

   Voor wie is Schwarzkopf Natural Styling geschikt?

   De Schwarzkopf Natural Styling lijn bevat alle producten om gepersonaliseerde krullen te creëren, dus voor vrijwel iedere wens! De producten van Schwarzkopf Natural Styling zijn geschikt voor normaal tot licht poreus haar. 

    

   Wat is het resultaat van de producten in de Schwarzkopf Natural Styling lijn? 

   Schwarzkopf Natural Styling Hydrowave Glamourcreëert een wat intenser smooth krul resultaat. De Natural Styling Hydrowave Glamour kan gebruikt worden op normaal tot licht poreus haar. 

   Schwarzkopf Natural Styling Hydrowave Classic is speciaal ontwikkeld voor gezond, normaal tot licht poreus haar.   Met de Schwarzkopf Natural Styling Hydrowave Classic creëer je klassieke, gedefinieerde krullen. 

   Schwarzkopf Natural Styling Hydrowave Creative Gelis speciaal ontwikkeld voor het opfrissen van de permanente krul. De Schwarzkopf Natural Styling Hydrowave Creative Gel is te gebruiken op de aanzet, bij de uitgroei voor een extra volumineus effect.

   Schwarzkopf Natural Styling Hydrowave Neutraliser en Schwarzkopf Natural Styling Hydrowave Neutraliser+bieden de perfecte ondersteuning bij het omvormingsproces. De neutraliser verzorgt en hydrateert het haar, waardoor het resultaat er glanzender en gezonder uitziet. 

    

   Waar kan ik mijn vraag stellen over Schwarzkopf Natural Styling? 

   Heb je nog vragen over Schwarzkopf Natural Styling? Twijfel niet en neem gerust contact op met een van onze medewerkers! Als je je vraag mailt naar [email protected] krijg je zo snel mogelijk een reactie van ons. Tijdens kantoordagen zijn wij ook telefonisch bereikbaar en kun je een van onze experts persoonlijk om advies vragen : )