• Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters

   Advies nodig?

   Wij zijn doordeweeks telefonisch bereikbaar van 09:00 tot 17:00 uur.

   Hair Repair

   Heb je last van droog en/of beschadigt haar? Dan is de Umberto Giannini Hair repair lijn perfect voor jou! Hair Repair is een eiwitrijke lijn die speciaal is ontworpen om beschadigd haar van binnenuit te herstellen met de kracht van natuurlijke eiwitten en oliën. De producten voeden beschadigt haar en voorkomen verdere breuk van gespleten haarpunt Toon meer

   Merken

   Producttype

   Haartype

   Prijs

   -
   4 Producten

   Heb je last van droog en/of beschadigt haar? Dan is de Umberto Giannini Hair repair lijn perfect voor jou! Hair Repair is een eiwitrijke lijn die speciaal is ontworpen om beschadigd haar van binnenuit te herstellen met de kracht van natuurlijke eiwitten en oliën. De producten voeden beschadigt haar en voorkomen verdere breuk van gespleten haarpunten. Kortom, deze lijn hersteld, voedt, versterkt en laat het haar er gezonder uitzien! 

    

   Voor welk haartype is de Umberto Giannini Hair repair lijn?

   Deze Umberto Giannini Hair repair lijn is voor iedereen met beschadigd en/of droog haar en voor iedereen die last heeft van gespleten haarpunten. Zeg je beschadigde haar gedag en geniet van een gezonde bos haar!

    

   Wat zijn de belangrijkste kenmerken van de Umberto Giannini Hair repair lijn?

   Wil je er snel achter komen of deze lijn geschikt is voor jouw haar? We hebben de belangrijkste kenmerken van de Umberto Giannini Hair repair lijn voor je op een rijtje gezet.

   • Voor beschadigd haar 
   • Laat het haar er gezonder uitzien
   • Voedt het haar 
   • Herstelt van binnenuit
   • Bevat natuurlijke eiwitten en oliën
   • Vegan en cruelty free

    

   Uit welke producten bestaat de Umberto Giannini Hair repair lijn?

   De Umberto Giannini Hair repair lijn bestaat uit de volgende producten:

    

   Welke producten van de Umberto Giannini Hair repair lijn, zijn vrij van sulfaten en parabenen?

   Lees jij altijd de ingrediëntenlijst om te checken of er geen sulfaten en parabenen in een bepaald product zitten? Vandaag mag je, je leesbril laten liggen! We hebben hieronder namelijk de producten uit de Hair Repair lijn gezet die vrij zijn van parabenen en sulfaten:

    

   Welke producten van de Umberto Giannini Hair repair lijn, zijn vrij van siliconen?

   Liever ook geen siliconen in je haarverzorgingsproducten? Hier vind je een super fijne conditioner van Umberto Giannini die helpt je beschadigde haar te herstellen, zonder siliconen!

    

   Waar kan ik vragen stellen over de Umberto Giannini Hair repair lijn?

   Heb je vragen over de Umberto Giannini Hair Repair lijn? Stel je vraag aan ons en wij helpen je bij het zoeken naar een antwoord! Neem contact met ons op door te bellen naar 038-4582584 of door je vraag te mailen naar [email protected]. Als je meer wil weten over het merk, lees dan verder op de Umberto Giannini pagina.