• Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters

   Verzenden & retourneren

   Bij Haarspullen.nl verzenden wij de pakketten met de vervoerder DHL, dit voor slechts €4,95 en zelfs geheel kosteloos als u boven de €35,- Haarspullen besteld. Wij leveren zeer snel, bij de producten staat de exacte levertijd vermeld, doorgaans is dit op werkdagen voor 23:30uur besteld de volgende dag in huis. Wij verzenden ook binnen naar Belgie en Duitsland voor slechts €4,95 en ook geheel kosteloos als u boven de €35,- besteld, levertijd is dan doorgaans 1-2 werkdagen.

   Wanneer je niet thuis bent als jouw bestelling wordt bezorgd, dan laat de postbode een bericht achter. Je kunt dan ofwel een nieuwe bezorg afspraak maken met DHL of DHL probeert de volgende werkdag of zaterdag nog een keer het pakket bij je te bezorgen. Indien je ook bij de tweede bezorging niet thuis bent, heb je twee weken de tijd om het pakket op te halen bij een afhaalpunt in de buurt van het leveradres. Na twee weken wordt het pakket teruggestuurd naar Haarspullen.nl.

   Afhalen bij Haarspullen Zwolle

   Het is mogelijk uw bestelling bij ons afhaalpunt aan de Ossenkamp 2N te Zwolle af te halen. Als u dit wenst kunt u deze optie selecteren tijdens het bestelproces. U ontvangt van ons een bevestiging per e-mail zodra uw bestelling klaarstaat bij Haarspullen Zwolle. Vervolgens kunt u de bestelling op werkdagen tussen 09.00 - 22.00 uur komen ophalen.

   Wat te doen bij een foutieve verwerking van de levering?

   Heb je een verkeerde levering ontvangen, of is er iets mis gegaan, neem dan contact op met onze klantenservice door te mailen naar: [email protected]. Onze medewerkers helpen je graag om de beste oplossing met je te bespreken.

   Wanneer kan ik een aankoop herroepen?

   U heeft het recht om binnen een termijn van 60 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 60 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed (of in het geval van levering in delen; het laatste goed of onderdeel van het goed) fysiek in bezit krijgt. Om het herroepingsrecht uit te oefenen moet u ons via een ondubbelzinnige verklaring (bv. schriftelijk per post of e-mail) op de hoogte stellen van uw beslissing de overeenkomst te herroepen. U kunt hiervoor gebruikmaken van ons Retourportaal voor herroeping, maar bent hiertoe niet verplicht. U dient zorg te dragen dat de producten die u wenst te herroepen in goede staat bij ons magazijn aankomen:

   Haarspullen.nl
   Ossenkamp 2N
   8024AE Zwolle

   Voor het terugsturen kunt u een voordeligere service van Haarspullen gebruiken via ons retourportaal:

   Retour Aanmaken>

   Voor het beoordelen van verbruiksartikelen (zoals shampoo, conditioners, waxen etc) is het niet nodig om ze (de verzegeling) te openen. Doet u dit toch, dan zijn deze producten niet meer te verkopen en is de waardevermindering 100%.

   Gevolgen van de herroeping

   Als u de overeenkomst herroept, ontvangt u alle betalingen die u tot op dat moment heeft gedaan, inclusief leveringskosten binnen 7 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van uw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Indien u de order weigert of niet af haalt van een afhaalpunt en u de volledig order wil annuleren, dan brengen wij €2,50 retourkosten in rekening. De retourkosten verrekenen we in de terugbetaling van het orderbedrag. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen u voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.

   NL L 304/84 Publicatieblad van de Europese Unie 22.11.2011
   U dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 60 dagen na de dag waarop u het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons heeft medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. U bent op tijd als u de goederen terugstuurt voordat de termijn van 60 dagen is verstreken. De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor uw rekening. U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

   Vragen of andere onduidelijkheden?

   Neem dan contact op met onze klantenservice via onderstaande contactgegevens. Wij helpen je graag verder!