• Incl.Excl.
  BTW
 • BLACK WEEK Tot 71% Korting
  0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters

   Verzenden & retourneren

   Bij Haarspullen.nl verzenden wij de pakketten met de betrouwbare vervoerder PostNL, dit voor slechts €4,95 en zelfs geheel kosteloos als je boven de €35,- Haarspullen besteld. Wij leveren zeer snel, bij de producten staat de exacte levertijd vermeld. Over het algemeen geldt: indien je op werkdagen vóór 23:00 uur bestelt, wordt het pakket de volgende dag al bezorgd. Ook als je buiten Nederland woont, kun je bij ons shoppen. Wij verzenden namelijk ook naar België tegen een tarief van slechts €4,95. En net als binnen Nederland, geniet jij van gratis verzending bij bestellingen van €35,- of meer. De levertijd voor deze verzendingen bedraagt doorgaans 1-2 werkdagen.

   In het geval dat je niet thuis bent op het moment van bezorging, hoef je je geen zorgen te maken. Onze postbode laat een bericht achter, zodat je op de hoogte bent van de bezorg poging. Jij krijgt dan de mogelijkheid om een nieuwe bezorg afspraak te maken met PostNL. Indien gewenst, zal PostNL het pakket de volgende werkdag of zelfs op zaterdag nogmaals proberen te bezorgen.

    

   Wat te doen bij een foutieve verwerking van de levering?

   Indien je een verkeerde levering heeft ontvangen of er iets is misgegaan met jouw bestelling, kun je contact opnemen met onze klantenservice via [email protected]. Onze enthousiaste medewerkers staan klaar om je te helpen en samen te kijken naar de beste oplossing. Jouw tevredenheid is onze prioriteit, en wij streven ernaar om eventuele problemen snel en efficiënt op te lossen.

    

   Wanneer kan ik een aankoop herroepen?

   U heeft het recht om binnen een termijn van 60 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 60 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed (of in het geval van levering in delen; het laatste goed of onderdeel van het goed) fysiek in bezit krijgt. Om het herroepingsrecht uit te oefenen moet u ons via een ondubbelzinnige verklaring (bv. schriftelijk per post of e-mail) op de hoogte stellen van uw beslissing de overeenkomst te herroepen.

    

   Hoe kan ik retourneren?

   U dient zorg te dragen dat de producten die u wenst te herroepen in goede staat bij ons magazijn aankomen. Belangrijke aandachtspunten:

   • Voeg een begeleidend schrijven toe met uw ordernummer en toelichting (creditering aankoopbedrag of omruiling van producten)
   • De producten zijn ongeopend en ongebruikt
   • Het pakket dient goed verpakt te zijn, om o.a. lekken of kapotte pakketten te voorkomen

    

   Het retouradres:

   Haarspullen.nl
   t.a.v. Retouren
   Voltastraat 30-32
   8013PM Zwolle

    

   Voor het beoordelen van verbruiksartikelen (zoals shampoo, conditioners, waxen etc) is het niet nodig om ze (de verzegeling) te openen. Doet u dit toch, dan zijn deze producten niet meer te verkopen en is de waardevermindering 100%.

    

   Gevolgen van de herroeping

   Als u de overeenkomst herroept, ontvangt u alle betalingen die u tot op dat moment heeft gedaan, inclusief leveringskosten binnen 7 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van uw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Indien u de order weigert of niet af haalt van een afhaalpunt en u de volledig order wil annuleren, dan brengen wij €2,50 retourkosten in rekening. De retourkosten verrekenen we in de terugbetaling van het orderbedrag. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen u voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.

   NL L 304/84 Publicatieblad van de Europese Unie 22.11.2011
   U dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 60 dagen na de dag waarop u het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons heeft medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. U bent op tijd als u de goederen terugstuurt voordat de termijn van 60 dagen is verstreken. De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor uw rekening. U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

   Vragen of andere onduidelijkheden?

   Bij Haarspullen.nl doen wij er alles aan om uw bestelproces zo eenvoudig en aangenaam mogelijk te maken. Mocht u toch vragen of opmerkingen hierover hebben neem dan contact op met onze klantenservice via onderstaande contactgegevens. Wij helpen je graag verder!