• Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters

   Advies nodig?

   Wij zijn doordeweeks telefonisch bereikbaar van 09:00 tot 17:00 uur.

   Baby Laundry

   Wassen, wassen en nog eens wassen. Met een kleintje in huis staat de wasmachine vaker aan dan uit. Dankzij de Baby Laundry kun je op een veilige manier de kleertjes van je baby wassen zonder dat je bang hoeft te zijn voor stoffen die schadelijk kunnen zijn voor de gezondheid van je kleintje. Alle wasverzachters en wasmiddelen van Attitude zijn gefo Toon meer

   Merken

   Prijs

   -
   5 Producten

   Wassen, wassen en nog eens wassen. Met een kleintje in huis staat de wasmachine vaker aan dan uit. Dankzij de Baby Laundry kun je op een veilige manier de kleertjes van je baby wassen zonder dat je bang hoeft te zijn voor stoffen die schadelijk kunnen zijn voor de gezondheid van je kleintje. Alle wasverzachters en wasmiddelen van Attitude zijn geformuleerd zonder ingrediënten die irritaties kunnen veroorzaken. De formules van de wasproducten zijn net zo zacht voor je kleren als voor je huid. Ga voor een zorgeloze was met de producten van Attitude. 

    

   Het belang van veilige en natuurlijke wasmiddelen voor baby’s

   De huid van je baby is nog erg teer en dun. Wist je dat de huid van een baby ongeveer 5 keer dunner is dan die van een volwassene? Daarom is het super belangrijk om de babyhuid goed te verzorgen. Deze verzorging zit niet alleen in de verzorgingsproducten, maar ook in de huishoudelijke producten zoals wasmiddel. Wanneer je de kleren van je kindje wast met wasmiddel komen er geuren en stofjes in de kleertjes terecht. Deze geuren en kleurstoffen kunnen de gevoelige huid van je kleintje irriteren en dat wil je natuurlijk het allerliefst voorkomen. Nou is niet wassen niet echt een optie met zo’n kleine smeerpoets, maar de kleren wassen met een verantwoorde wasmiddel is zeker een optie dankzij Attitude

    

   Welke wasproducten vind je terug bij Attitude? 

   Of je nu opzoek bent naar een verantwoorde wasmiddel, wasverzachter of vlekverwijderaar, Attitude heeft het voor je aan het assortiment toegevoegd. De producten van Attitude zijn samengesteld zonder stoffen die schadelijk kunnen zijn voor de gezondheid van jou of je kleintje. Daarnaast zijn alle producten getest door onafhankelijke dermatologen, zo weet je zeker dat je de producten veilig kunt gebruiken. De heerlijke geuren van de wasproducten zijn op een natuurlijke wijze gewonnen zonder dat er chemicaliën aan te pas zijn gekomen. Dit betekent dat de geuren dus ook niet voor een huidreactie zullen zorgen. Wil je toch liever een geurloze wasmiddel? Ook dat is mogelijk bij Attitude.

    

   Wasproducten met een natuurlijk frisse geur

   De geuren van Attitude zijn op een natuurlijke manier gewonnen. Tijdens dit proces is er geen gebruik gemaakt van schadelijke stoffen. Ook wanneer je een gevoelige huid hebt kun je dus gerust kiezen voor deze heerlijk ruikende producten met een geur van peer/nectar. 

    

    

   Wasproducten zonder parfum

   Toch liever een schone was zonder parfum? Attitude heeft wasproducten ontworpen die de was heerlijk schoonmaken zonder dat er parfum aan te pas komt. Onaangename geurtjes worden geneutraliseerd voor een frisse en schone was!

    

    

   Do’s en dont’s op het gebied van baby kleertjes wassen

   Als moeder of vader wil je natuurlijk het beste voor je kind en wil je alles zo goed mogelijk doen. Wanneer je de moedermaffia weer eens achter je aan krijgt is het belangrijk om te onthouden dat het niet perfect hoeft en dat iedereen eigenlijk maar gewoon wat doet. De één vindt dit de beste optie en de ander zweert weer ergens anders bij. Wat voor een ander werkt hoeft niet voor jou te werken. Wanneer jij een beslissing maakt met je moederhart is het altijd goed. 

    

   We snappen maar al te goed dat je door alle kleertjes de bodem van de wasmand soms niet meer ziet dus om je op weg te helpen hebben we hier een aantal praktische tips voor je op een rijtje gezet. 

    

   Was je nieuwe baby kleertjes gelijk voordat je ze bij je kindje aandoet

   Tijdens de productie van kleding worden schadelijke stoffen zoals hormoonverstoorders gebruikt. Deze stoffen kunnen de gevoelige babyhuid irriteren en zelfs schadelijk zijn voor de gezondheid. Kom je thuis met nieuwe babykleertjes? Stop ze dan altijd eerst even in de wasmachine! 

    

   Pas op met vlekverwijderaars

   Die kleine smeerpoetsen kunnen zorgen voor behoorlijke vlekken in hun nieuwe pakjes. Die wil je natuurlijk het liefst er direct uit hebben, dus je gebruikt een agressieve vlekkenverwijderaar. We snappen dat je de vlekken graag uit de kleertjes wil verwijderen, maar kies dan wel een milde variant. De traditionele vlekverwijderaars zitten namelijk vol met chemicaliën en dit is nooit goed voor de gezondheid van je kleintje. Gelukkig heeft Attitude een vlekverwijderaar ontworpen die je met een gerust hart kunt gebruiken!

    

   Temperatuur van de wasmachine

   Is je baby nou alwéér gegroeid? Of stond de wasmachine op een te hoge temperatuur? Ondergoed kun je gerust wassen op 60 graden zodat alle bacteriën gedood zijn. De overige kleertjes raden we aan om op 30 tot 40 graden te wassen. Je kunt de kleren na het wassen beter aan een waslijn laten drogen. Dit is niet alleen duurzamer, maar hierdoor verslijten de kleren ook minder snel. Dat gebeurt namelijk al snel genoeg wanneer ze beginnen te kruipen en te spelen! De wasmiddelen van Attitude zijn ook geschikt voor een koude was. Hoewel het aan te raden is om de kleertjes heet te wassen zodat alle bacteriën gedood worden, kun je er dus ook voor kiezen om een koude was te draaien en je ecologische footprint te minimaliseren. 

    

   Kies voor een milde wasmiddel, het liefst parfumvrij

   Baby’s zijn zeer gevoelig voor geurtjes en parfum. Daarom is het verstandig om voor een wasmiddel te kiezen die vrij is van parfum. Attitude heeft wasmiddelen ontworpen met een heerlijke geur zonder dat je bang hoeft te zijn dat deze de huid van je kindje zal aantasten. Attitude maakt namelijk gebruik van natuurlijke ingrediënten die zorgen voor heerlijke geuren. Daarnaast wordt er tijdens het winnen van deze ingrediënten geen gebruik gemaakt van schadelijke ingrediënten. Wil je toch liever een parfumvrije wasmiddel? Ook dan heeft attitude een wasmiddelvoor jou. 

    

   Attitude shoppen bij Haarspullen.nl

   Wij bij Haarspullen doen ons uiterste best om een breed assortiment aan te bieden op onze website van producten en merken waar we zelf ook achter staan. Attitude kon hier zeker niet aan ontbreken. We vinden het belangrijk dat jij een weloverwogen keuze kunt maken zodat je tevreden bent met je aankoop. Heb je om deze reden een vraag of wil je graag advies van een professional? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op door een mail te sturen naar [email protected]. Uiteraard zijn we ook telefonisch te bereiken tijdens kantooruren op 038-4582584.

    

   Ben je er helemaal over uit dat een bepaald product precies is wat je nodig hebt? Plaats dan je bestelling voor 23:00 en het wordt dezelfde dag nog verzonden! Veel plezier met je nieuwe aankoop! ♡