CHI

Filters

CHI

CHI, afkorting van Cationic Hydration Interlink, onderdeel van Farouk Systems USA is een van de snelst groeiende merken in de professionele kapsalons. CHI is doordat alle haarproducten niet getest zijn op dieren, een diervriendelijk merk. CHI heeft een ruim assortiment haarproducten waarbij u kunt denken aan shampoosconditionerstreatments , Silk nog veel meer haarproducten. Daarnaast heeft CHI ook een divers assortiment haartools, zoals de CHI stijltangCHI föhn en CHI krultang. Uiteraard hebben wij ook diverse voordeelsets

 

Welke productlijnen heeft CHI allemaal in het assortiment?

Opzoek naar een écht goede haarverzorgingsregime voor je prachtige haren? Dan zit je al-tijd goed met CHI. CHI is een enorm luxueus en kwalitatief merk die de meest gebroken haren weer helemaal tot 'leven' laten komen. 

CHI bestaat uit verschillende productlijnen:

 

Hoe zit het precies met CHI Haircare?

CHI heeft een zeer ruim assortiment van producten. Er is zeer goed over de collecties en categorie nagedacht, echter als je het voor het eerst ziet begrijpen wij van Team Haarspullen.nl dat het een beetje verwarrend kan zijn. Want hoe weet je nu welk het beste past bij je haar? 

 

Wat is CHI Maintain. Repair. Protect?

Hieronder vallen de volgende lijnen: CHI 44 Iron Guard, CHI Keratin, CHI Silk Infusion, CHI Magnified Volume en CHI Infra. Het is heel duidelijk en simpel, deze lijnen zijn bedoeld om je lokken goed gezond te houden, te verbeteren en te beschermen tegen stylingstools. Dus als je een fervente gebruiker bent van een stijltang, föhn of een stijltang dan raden we één van deze lijnen aan.


Wat zijn de CHI Essential Oils?

Al die namen binnen he term CHI, wat houdt het nou precies allemaal in? En vooral welke lijnen vallen dan ergens onder? Onder de CHI Essential Oils vallen de volgende lijnen,: CHI Black Seed Oil, CHI Rose Hip Oil, CHI Tea Tree en de CHI Argan Oil. Deze lijnen zijn gebaseerd op een specifieke olie die het haar voed en verzorgt Heb je een gevoelige hoofdhuid, of heb je gekleurde haren die extra aandacht kunnen gebruiken? Dan raden wij aan om eens tussen de Essential Oils te kijken :)

 

Farouk The Royal Treatment by CHI

CHI heeft ook al jaren The Royal Treatment. Deze lijn is een zeer exclusieve lijn die gebaseerd is op witte truffel en parels. Dit is echt zo'n lijn waarmee je een luxe, vakantie momentje voor jezelf creëert. Elke dag weer, maar dan heerlijk thuis onder je eigen douche! The Royal Treatment heeft echt alles, van shampoos tot aan douchegel voor je lichaam. En de verpakkingen en uitstraling is echt prachtig, een echte aanwinst ook voor je badkamer ;) Met deze lijn creëer je een complete verzorging voor je lichaam en je haar. 

 

Is CHI geschikt voor mijn haren?

CHI is bekend geworden doordat zij het eerste merk op de wereld waren die styling tools produceerden waarbij het haar van binnenuit wordt gedroogd. Dit komt door de negatieve ionen, waardoor het vocht in het haar blijft behouden. Bovendien hebben de styling tools van CHI slijtvaste platen wat op lange termijn ervoor zorgt dat uw haar niet wordt beschadigd. De elementen zijn volledig keramisch, waardoor het haar wordt beschermd en elastisch blijft. Of u nu verzorgingsproducten voor het haar wilt, of styling producten, alle producten van CHI zijn van hoge kwaliteit en verkrijgbaar op Haarspullen.nl. CHI is zeker geschikt voor je haren, het is echter alleen wel van belang dat je voor de juiste haarverzorging kiest die aansluit bij de behoeftes van je haren en uiteraard de eisen die jij eraan stelt :) 

 

Is CHI vrij van sulfaten, parabenen en siliconen?

CHI heeft haarproducten in het assortiment die vrij zijn van sulfaten, parabenen en siliconen. Wij raden aan om het per product te zien. Het staat namelijk bij elk product aangeven als ze vrij zijn van sulfaten, parabenen of siliconen. Niet alle haarverzorging van CHI is namelijk vrij van bovenstaande ingrediënten, soms helemaal niet en andere haarverzorgingsproducten zijn bijvoorbeeld alleen vrij van sulfaten of parabenen. 

 

Welke CHI stijltang is het beste van dit moment?

CHI is groot geworden met tools, beter gezegd: zij waren de eerste die hiermee kwamen. De vraag rijst dan natuurlijk welke stijltang nou echt het beste is van dit moment! En dat is absoluut de CHI G2. We durven zelfs te stellen dat dit de meest verkochte stijltang van dit moment is. En dat is absoluut niet voor niets! Wil je uitgebreide informatie over deze fantastische stijltang waar al vele klanten intens gelukkig mee zijn? Lees hier verder :)

 

Waar kan ik mijn vraag stellen met betrekking tot CHI Haarverzorging?

Heb je een vraag over CHI haarverzorging of tools? Of wil je graag overstappen naar CHI maar kom je er niet helemaal uit wat de behoeftes van je haren zijn, of welke lijnen van CHI aansluiten bij de behoeftes van je haren? Geen probleem! Ons team helpt je graag verder zodat je goed geïnformeerd de juiste keuze voor je haren kan maken en natuurlijk voor jezelf. Een verkeerde shampoo en conditioner kan best wel funest zijn voor je haren, juist omdat het de behoeftes niet dekt. Dat is juist zo enorm belangrijk, 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box