• Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters

   Advies nodig?

   Wij zijn doordeweeks telefonisch bereikbaar van 09:00 tot 17:00 uur.

   REF Colour Boosters

   REF Stockholm is een fantastisch merk uit Zweden. REF staat voor Reference of Sweden. REF Stockholm is 100% vegan en cruelty free en dat maakt ze briljant. Zoals we gewend zijn van de mensen uit Zweden is REF Stockholm een kwalitatief merk. Ze hebben een compleet assortiment van haarverzorging én haarstyling. REF Stockholm wil via hun branding nat Toon meer

   Merken

   Producttype

   Haartype

   Prijs

   -
   9 Producten

   REF Stockholm is een fantastisch merk uit Zweden. REF staat voor Reference of Sweden. REF Stockholm is 100% vegan en cruelty free en dat maakt ze briljant. Zoals we gewend zijn van de mensen uit Zweden is REF Stockholm een kwalitatief merk. Ze hebben een compleet assortiment van haarverzorging én haarstyling. REF Stockholm wil via hun branding natural beauty uitstralen en dat doen ze. Natural Beauty is hét rode draad in alles wat ze doen. Prachtige, clean & fresh items die elke badkamer een prachtige, luxe feeling geeft. 

   Wat doet REF Colour Boosters voor jouw haar?

   REF Colour Boosters bestaat uit allemaal verschillende maskers speciaal voor gekleurde haren. Met dit masker wordt de haarkleur beschermd tegen kleurvervaging. Dit masker biedt een intensieve verzorging en is verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat er voor iedere haarkleur een juiste masker te vinden is die voldoet aan de eisen van jouw haarkleur. Het masker is ontwikkeld op basis van quinoa proteïne en beschikt over UV-filter, waardoor jouw haar beschermd wordt tegen de schadelijke invloeden van de zon. Na gebruik van dit masker heeft je haar een gewichtloze glans en zachtheid en is je haar goed gevoed en hersteld.