• Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters

   Advies nodig?

   Wij zijn doordeweeks telefonisch bereikbaar van 09:00 tot 17:00 uur.

   Giftbox

   Geef iemand die je lief vindt een Happy Feeling met een Giftbox van HappySoaps. Deze plasticvrije, verantwoorde cadeaus van HappySoaps zijn een feestje om te geven én om te krijgen. Bij het openen van de doos wordt je gelijk verrast door heerlijke geuren. Zeg gedag tegen onnodige plastic cadeauverpakkingen en verras iemand (of jezelf) met een heer Toon meer

   Merken

   Producttype

   Haartype

   Prijs

   -
   6 Producten

   Geef iemand die je lief vindt een Happy Feeling met een Giftbox van HappySoaps. Deze plasticvrije, verantwoorde cadeaus van HappySoaps zijn een feestje om te geven én om te krijgen. Bij het openen van de doos wordt je gelijk verrast door heerlijke geuren. Zeg gedag tegen onnodige plastic cadeauverpakkingen en verras iemand (of jezelf) met een heerlijk geurend cadeau waar je blij van wordt!

    

   Wat maakt de Giftbox van HappySoaps uniek?

   HappySoaps is niet zomaar een merk, ze hebben een duidelijke visie en een duidelijk verhaal. Ze produceren en verkopen alleen producten waar ze 100% achter staan. Dit zijn producten die goed zijn voor het milieu, voor je huid en voor de natuur. 

    

   ♥ 100% Plasticvrij

   ♥ Palmolievrij

   ♥ 100% Recyclebaar

   ♥ Handgemaakt in Nederland

   ♥ Waterbesparing

   ♥ Vegan en dierproefvrij

    

   Het team van HappySoaps is dagelijks bezig met onderzoek naar nieuwe ingrediënten en de afkomst hiervan. Ze gebruiken alleen natuurlijke ingrediënten omdat deze niet schadelijk zijn voor mens, natuur en de planeet. Elk ingrediënt moet aan de volgende vier criteria voldoen:

    

   1. Het ingrediënt moet 100% (micro) plasticvrij zijn
   2. Het moet bewust geproduceerd zijn en biologisch afbreekbaar
   3. Het moet volledig vegan zijn
   4. Het ingrediënt moet vrij zijn van palmolie

    

   Neem HappySoaps mee op reis!

   Je kunt iemand anders natuurlijk verrassen met een HappySoaps Giftbox, maar voor jezelf  kan een Giftbox ook erg handig zijn. Een Giftbox bevat namelijk verschillende producten van HappySoaps voor een leuke prijs. Ga je bijvoorbeeld binnenkort op reis en ben je nog opzoek naar een aantal fijne verzorgingsproducten? Dan kun je voordelig met de cadeauset van HappySoaps meerdere producten in één keer aanschaffen!

    

   Waar kan ik mijn vraag stellen over de producten van HappySoaps?

   Wil je meer weten over dit innovatie merk? Neem dan eens een kijkje op de hoofdpagina van HappySoaps. Hier lees je alle achtergrond informatie over HappySoaps en ontdek je nog meer fijne verzorgingsproducten. Mocht je nog vragen hebben? Dan kun je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen door te mailen naar [email protected]. Wij zijn er voor jou!