• Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters

   Advies nodig?

   Wij zijn doordeweeks telefonisch bereikbaar van 09:00 tot 18:00uur.

   Nioxin Scalp treatment

   Nioxin Scalp Treatment bevat antioxidanten en botanische ingrediënten voor een verfriste hoofdhuidomgeving. Toon meer

   Merken

   Producttype

   Haartype

   Prijs

   -
   6 Producten

   Nioxin Scalp Treatment bevat antioxidanten en botanische ingrediënten voor een verfriste hoofdhuidomgeving. Met behulp van onderstaand overzicht kun je het beste bepalen welk Nioxin System het beste geschikt is voor jouw lokken. Zo weet je zeker dat je de juiste Nioxin Scalp Treatment kiest waar jij en je lokken helemaal blij van wordt. Naast de Nioxin conditioners, beschikken wij natuurlijk ook over de Cleanser Shampoos en Scalp Revitaliser Conditioner .  Zo kun je altijd je lokken een volledig treatment geven, van a tot en met z.

    

   Nioxin Scalp Treatment Systems uitgelegd

   • System 1 is geschikt voor normaal tot dun haar
   • System 2 is geschikt voor fijn, dunner wordend haar
   • System 3is geschikt voor chemisch behandeld haar
   • System 4 is geschikt voor dun en chemisch behandeld haar
   • System 5 is geschikt voor dunner wordend haar, van medium tot dikke structuur, dat natuurlijk of chemisch behandeld is
   • System 6 is voor normaal tot dik haar, dat chemisch behandeld is en dat zichtbaar dunner wordt

    

   Werking Nioxin

   Nioxin pakt 3 oorzaken aan van dunner wordend haar. 

   • Derma (ongezonde hoofdhuid) - Nioxin verwijdert talg dat de haarfollikels kan verstoppen
   • Dichtheid (minder haren) - Nioxin vermindert haarverlies als gevolg van haarbreuk
   • Diameter (dunnere haren) - Nioxin vergroot de haartextuur

    

   Achtergrond Nioxin

   Eva Graham is de oprichtster van Nioxin. Na vele onderzoeken kwam Eva erachter dat “de hoofdhuid een verlenging is van de gezichtshuid en milde ingrediënten nodig heeft om te kunnen ademen en te functioneren”. Nioxin Research Laboratories is opgericht in 1987. Men ontwikkelde formules om het haar en de hoofdhuid te reinigen, herstellen en te activeren.  Tussen 1999 en 2000 begon men Nioxin écht te ontdekken. Ze worden nog steeds tot op de dag van vandaag gezien medicijnvrije alternatief dankzij innovatieve anti-aging technologieën voor haar en hoofdhuid die ze zelf hebben ontdekt in het Nioxin Research laboratories.  In maart 2015 wint Nioxin wéér de prijs voor Favoriete productlijn voor fijn/dunner wordend haar. Dit is namelijk al het 14e! jaar achtereen tijdens de 2015 Stylist Choice Awards.

    

   Service van Haarspullen.nl

   Bij haarspullen.nl kun je in onze online shop Nioxin Revitalizer Treatment online kopen. Wij zorgen ervoor dat je order, die je plaatst vóór 23.00 uur, dezelfde werkdag aan jou wordt verzonden. Bij een bestelling vanaf € 35,- profiteer je van gratis verzending. Daarnaast bieden wij jou de service van achteraf betalen. 

   Heb je een vraag over één van onze producten of onze service? Je kan van ons verwachten dat wij supersnel antwoord geven op al jou vragen via mail. Vaak ook buiten kantooruren. Daarnaast kun je ons ook telefonisch bereiken. Wil je meer informatie? Bekijk dan eens onze veelgestelde vragen. Wij wensen je veel plezier met het shoppen van Nioxin Revitalizer Treatment bij haarspullen.nl.