• Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters

   Advies nodig?

   Wij zijn doordeweeks telefonisch bereikbaar van 09:00 tot 17:00 uur.

   Zero Waste Haarspullen

   Zero Waste Producten hebben wij in het leven gebracht om de verspilling van beschadigde haarspullen tegen te gaan. Het wil nog weleens voorkomen dat een product onderweg beschadigd raakt, de inhoud is natuurlijk nog perfect. Nu kunnen wij dat allemaal weggooien, maar hoe tof is het, om deze ongebruikte, nieuwe, maar beschadigde producten alsnog een Toon meer

   Prijs

   -
   1 Product
   Davines Essential Care SU Aftersun (Nieuw)
   Op voorraad
   25,-

   Zero Waste Producten hebben wij in het leven gebracht om de verspilling van beschadigde haarspullen tegen te gaan. Het wil nog weleens voorkomen dat een product onderweg beschadigd raakt, de inhoud is natuurlijk nog perfect. Nu kunnen wij dat allemaal weggooien, maar hoe tof is het, om deze ongebruikte, nieuwe, maar beschadigde producten alsnog een kans te geven. De credits van dit idee gaan naar onze toffe collega Eva, zij is Vegan en houdt ons scherp wat betreft het milieu.

    

   What you see is what you get

   In plaats van afval hebben wij dan een koopje voor u als klant! Wij checken altijd de producten op bruikbaarheid alvorens het een Zero Waste Product wordt, het zal alleen om externe schade gaan. Wij maken per product een foto, iets minder mooi dan de strakke product foto's van de leverancier, maar dan weet je wel precies wat je krijgt. What you see is what you get! 

    

   Pick yours!

   Wij zelf zijn super enthousiast om van onze kant er alles aan te doen om producten nog een kans te geven. Gelukkig (of juist helaas) is er een beperkt aantal Zero Waste Producten. Dit kan per dag variëren en op is echt op. Heel soms zit er ook een volledig nieuw product bij wat niet binnen ons assortiment valt, reden genoeg om deze pagina dus af en toe te checken.