• Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters

   Advies nodig?

   Wij zijn doordeweeks telefonisch bereikbaar van 09:00 tot 17:00 uur.

   Colour Protect

   Sachajuan Colour Protect. Deze haarverzorgingslijn bestaat uit twee producten is speciaal ontwikkeld voor gekleurde haren. Namenlijk een Colour Shampoo en een Colour Conditioner. Beide haarverzorgingsproducten zorgen ervoor dat je gekleurde haren zolang mogelijk hun prachtige en intense kleuren behouden, zodat jij de salonbeurten kan uitstellen :) Toon meer

   Merken

   Producttype

   Haartype

   Prijs

   -
   2 Producten
   vegan
   Colour Protect Shampoo
   Op voorraad
   17,95

   Sachajuan Colour Protect. Deze haarverzorgingslijn bestaat uit twee producten is speciaal ontwikkeld voor gekleurde haren. Namenlijk een Colour Shampoo en een Colour Conditioner. Beide haarverzorgingsproducten zorgen ervoor dat je gekleurde haren zolang mogelijk hun prachtige en intense kleuren behouden, zodat jij de salonbeurten kan uitstellen :)

    

   Wat maakt de Colour Protect verzorging van Sachajuan zo speciaal?

   Haarverzorging dat speciaal ontwikkeld is voor gekleurd haar zorgt er in eerste instantie voor dat het kleurvervaging tegengaat en dat er enorm veel glans wordt toegevoegd aan haren. Haren die geverfd zijn hebben natuurlijk een enorme stoot gehad, ondanks dat het kleuren van haren al veel minder agressief is dan vroeger :) Door het verven van je haren worden je haren beschadigd, waardoor onder andere je glans verdwijnt. Dat is ook de reden dat haarverzorging voor gekleurd haar altijd glans geeft. 

   Wat maakt de Colour Protect productlijn van Sachajuan dan zo anders dan andere kleurenshampoos en kleurenconditioners? Dat zit in het Ocean Silk Technology en het feit dat de heren van Sachajuan met alleen werkende ingrediënten wilt werken die ook écht iets doen en zo min mogelijk overbodige ingrediënten in hun producten stopt. Dat maakt een enorm verschil voor je haren en het resultaat ervan. 

    

   Wat doet de Colour Protect lijn precies voor mijn haren?

   Deze absolute must have lijn voor gekleurde haren gaan niet alleen kleurvervaging tegen en boosten de glans van je haren, ze gaan verder dan dat. De Colour Protect lijn bevat het Ocean Silk Technology. Deze technologie zorgt ervoor dat je haren weer krachtig en sterk worden, dankzij proteïne en minerale extracten die afkomstig zijn van zeealgen uit de zee. Als je meer informatie wilt over dit systeem dan raden we je aan om naar de hoofdpagina Sachajuan te gaan, daar staat in Jip en Janneke taal uitgelegd wat het precies is en wat het allemaal doet :)

    

   Is de Color Protect Haarverzorging eigenlijk geschikt voor mijn haren?

   Colour Protect Haarverzorging is uitermate geschikt voor gekleurd haren, het maakt niet uit of je stijl haar hebt, waves of zelfs krullen. Als jouw haren geverfd zijn is het enorm belangrijk dat je een shampoo en conditioner gaat gebruiken die doet aan kleurbehoud. Het zorgt er namelijkook voor dat beschadigd haar weer zijdezacht wordt, het gaat split ends aka dode puntjes tegen en het zorgt er gewoon voor dat je haren er weer gezond en stralend uitkomt te zien :) Je haren zullen niet meer futloos zijn, maar krijgen ook echt extra body en zijn gedurende dag beschermt tegen invloeden van buitenaf. Ook bevat deze lijn alleen maar gewichtloze formules zodat je haren niet verzwaard worden. 

   Daarnaast zitten er géén parabenen in zowel de gekleurd haar shampoo en de gekleurd haar conditioner. 

   Het Ocean Silk Technology zorgt er daarnaast ook nog voor dat je hoofdhuid in optimale conditie is en dat het vochtbalans juist is. Dus geen irriterende hof jeukende hoofdhuid meer. Ook zorgt deze technologie ervoor dat de keratine in je haren hersteld worden door de combinatie van aminozuren. Dus je haren worden ook écht sterker gemaakt.    Is de Colour Protect Haarverzorging ook volledig vegan en cruelty free?

   In een wereld waarin we allemaal bewuster worden en willen zijn, is ook een wereld waarin we ons bezig houden met ingrediënten van producten die we gebruiken en ook hoe iets gemaakt wordt. Of de Colour Protect Haarverzorgingsproducten cruelty free zijn en/of vegan is dan ook niet zo'n bijzondere vraag meer. Het komt steeds meer voor, en als je er niks om geeft dan is het natuurlijk altijd mee mooi meegnomen, toch :)

   De Sachajuan Color Protect haarverzorging reeks is cruelty free en het is vegan. Dat wil zeggen dat er geen dieren aan te pas zijn gekomen bij het testen van het product of losse ingrediënten, en ook zul je er geen dierlijke ingrediënten in terug vinden. 

    

   Waar kan ik meer inhoudelijke informatie vinden over de Sachajuan Colour Protect Shampoo en Conditioner?

   Wil je graag gedetailleerde informatie over de Color Protect haarverzorging? Dan verwijzen wij je door naar de productenpaginas van Sachajuan. Voor meer informatie over de shampoo voor gekleurd haar ga naar Colour Protect Shampoo. Voor meer informatie over de conditioner voor gekleurd haar ga naar Colour Protect Conditioner