• Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters

   Advies nodig?

   Wij zijn doordeweeks telefonisch bereikbaar van 09:00 tot 17:00 uur.

   Natuurlijke deodorant

   Attitude Living Deodorants zijn natuurlijke deodorants die volledig vrij zijn van giftige stoffen, hormoonverstoorders en andere ongezonde ingrediënten. Desondanks zijn de deodorants van Attitude effectief en super prettig in gebruik. Attitude heeft zowel deodorants op basis van baking soda en baking soda vrije deodorants. Wil je meer weten? Lees Toon meer

   Merken

   Prijs

   -
   10 Producten
   natuurlijk
   Deodorant Unscented
   Op voorraad
   9,95

   Attitude Living Deodorants zijn natuurlijke deodorants die volledig vrij zijn van giftige stoffen, hormoonverstoorders en andere ongezonde ingrediënten. Desondanks zijn de deodorants van Attitude effectief en super prettig in gebruik. Attitude heeft zowel deodorants op basis van baking soda en baking soda vrije deodorants. Wil je meer weten? Lees snel verder! 

    

   Wat zijn de belangrijkste kenmerken van Attitude Deodorants?

   In je zoektocht naar een natuurlijke deodorant die ook goed getest is, betrouwbaar is en daadwerkelijk vrij is van giftige stoffen ben je uitgekomen op de deodorant van het merk Attitude. Hieronder hebben wij de belangrijkste kenmerken van de deodorants van Attitude in het algemeen op een rijtje gezet. Check it out en ontdek of één van de 9 deo's binnen je wensenlijstje valt:

   • Plastic Vrij
   • Vrij van aluminum(zouten) en aluin 
   • Makkelijk aan te brengen onder je armen
   • Hypoallergenisch
   • Cruelty free 
   • Vegan
   • Bioafbreekbare verpakkingen
   • Dermatologisch getest
   • Vrij van parabenen, triclosan, steareths, ftalaten, talkpoeder, kunstmatige kleurstoffen en chemische parfum(alleen natuurlijk geur die op niet giftige wijze is getrokken)
   • Alle natuurlijke ingrediënten worden ook onafhankelijk getest op eventueel irriterende onderdelen
   • Officieel EWG VERIFIED™, ECOLOGO®, PETA 


   Wat is de best verkochte deodorant van Attitude Living?

   De keuze is ruim in deodorants bij Attitude, maar wat is nou de absolute best seller van het merk? De Attitude Natural Deodorant Unscented is de absolute best seller. Deze deodorant heeft geen geur, en dat is vermoedelijk de reden waarom deze zo razend populair is. Of dat is omdat mensen parfum vermijden, en daarbij ook geuren waarvan men niet weet of het überhaupt chemisch is of natuurlijk is of omdat men liever geen geur heeft. Laten we eerlijk zijn, je moet soms best diep in het stof duiken om te weten of een ingrediënt nou echt wel okay is of toch weer chemisch blijkt te zijn. Unscented is dan ook zo populair omdat je met vrij weinig onderzoek goed zit. :) Echter zijn alle geuren die gebruikt zijn door Attitude in hun deo's natuurlijk en op een wijze getrokken die niet giftig is en waar geen giftige stoffen voor zijn gebruikt. 

    

   Heeft Attitude ook deo's zonder baking soda?

   Wellicht dat je een extreem gevoelige huid hebt en dat je daarom specifiek opzoek bent naar een deodorant volledig vrij van baking soda. Hoewel de baking soda deo's voor de gemiddelde persoon prima is, is er een groep die echt opzoek is naar een deodorant volledig vrij van baking soda. Waarom? Baking Soda irriteert de oksel teveel. Helemaal als je last hebt van eczeem of acné. Dit is ook het team van Attitude Living opgevallen en zodoende heeft Attitude in 2022 een baking soda vrije deodorant op de markt gebracht. Ze willen namelijk dat elk gezin toegang heeft tot persoonlijke verzorging en huishoudelijke producten die volledig vrij zijn giftige stoffen, of eventuele schadelijke stoffen. 

    

   Wat is het vervangende ingrediënt van de baking soda?

   Wellicht dat je een super overgevoelige huid hebt, een huid met eczeem of een huid met acné. Het is dan belangrijk om te weten wat je precies allemaal smeert. Als je opzoek bent naar een natuurlijke deodorant die volledig vrij is van baking soda is het fijn om te weten wat je dan wel smeert. En dat is bij Attitude Magnesium Hydroxide. Dit ingrediënt wordt veel gebruikt in de DIY verzorgingsproducten, en dan met name de deo's en de foundations. Dit is uiteraard niet zomaar, Magnesium Hydroxide wordt namelijk gebruikt om je huid te verzachten en te beschermen. Ook is de pH waarde van Magnesium Hydroxide 10,3, wat ervoor zorgt dat het een basisch product is. Bovendien zorgt het ervoor dat andere ingrediënten die gebruikt worden die zuur zijn weer in balans worden gebracht. De moleculen van Magnesium Hydroxide zorgen ervoor dat watermoleculen worden geabsorbeerd en tenslotte zorgt het ervoor dat geurtjes worden gemaskeerd. 

    

   Zijn de deo's van Attitude Living ook echt vrij van aluminium en aluminiumzouten?

   Dat aluminium niet goed voor je is is al wel duidelijk, echter zie je nu ook aluminiumzouten voorkomen op ingrediëntenlijsten. Eigenlijk komt dit allemaal op hetzelfde neer. Steeds meer en meer mensen zijn opzoek naar deo's die deze niet bevatten. We willen gewoon veilige producten die niet schadelijk zijn voor onze gezondheid, ook niet op de lang termijn. Attitude loopt voorop als het gaat om veiligheid. Wat ooit begon als veilige schoonmaakmiddelen ontwikkeld door 2 vaders, is nu een complete lijn met volledig veilige producten voor het hele gezin. 

   De deodorants van Attitude zijn dan ook absoluut vrij van aluminium en aluminiumzouten.

    

   Zijn de deo's van Attitude allemaal natuurlijk?

   Natuurlijk is een ruim begrip, en er kan dus ook flink mee gestunt worden. Terwijl we eigenlijk alleen maar veilige, natuurlijke producten en dus ook deodorant willen gebruiken die geen (lange termijn) effect heeft op onze gezondheid. Attitude maakt niet alleen gebruik van natuurlijke ingrediënten, ze zijn ook één van de weinige die natuurlijke ingrediënten test op eventuele irritatie en schadelijke effecten. Waarom? Het team van Attitude vindt het belangrijk dat elk huishouden de mogelijkheid heeft om volledig veilige verzorgingsproducten die ook niet irriterend zijn voor de meest gevoelige huid te gebruiken!  Alle producten van Attitude zijn dan ook een absolute aanrader. Veel voorkomende irritaties zoals jeuk, droge en trekkerige huid of dat een bijvoorbeeld een bodylotion een beetje prikt heb je niet bij Attitude. Juist door hun kunde rondom ingrediënten!