• Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters

   Advies nodig?

   Wij zijn doordeweeks telefonisch bereikbaar van 09:00 tot 17:00 uur.

   Little Leaves

   Little Leaves is de lijn die speciaal is ontwikkeld voor kinderen. Deze volledig veilige lijn is zelfs geschikt voor de meest gevoelige huidjes, doordat ze alles onafhankelijk laten onderzoeken door wetenschappers en dermatologen. Je kunt dus elk item van Attitude met een gerust hart voor je zoon of dochter kopen. Alles is volledig vrij van (eventu Toon meer

   Merken

   Producttype

   Prijs

   -
   6 Producten

   Little Leaves is de lijn die speciaal is ontwikkeld voor kinderen. Deze volledig veilige lijn is zelfs geschikt voor de meest gevoelige huidjes, doordat ze alles onafhankelijk laten onderzoeken door wetenschappers en dermatologen. Je kunt dus elk item van Attitude met een gerust hart voor je zoon of dochter kopen. Alles is volledig vrij van (eventueel) kankerverwekkende stoffen en (eventuele) hormoonverstoorders. Ben je opzoek naar babycare, dan zit je beter met de Attitude Baby Leaves BabyCare.

    

   Uit welke producten bestaat de Little Leaves lijn uit van Attitude?

   De Little Leaves lijn bestaat uit de volgende natuurlijke kinderproducten:

   WATERMELON/COCOS LIJN

   Little Leaves Shampoo/Bodywash 2in1 Watermelon/Cocos deze heerlijke 2in1 shampoo heeft een heerlijke geur en is super praktische voor de spelende kinderen. Een natuurlijke geur, veilige ingrediënten, hypoallergeen en verzorgend voor haren en lichaam.

   Little Leaves Haarontklitter Watermelon/Cocos deze heerlijk geurende haarontklitter is niet alleen fun voor het kind, het is ook praktisch en effectief. Knoopvrije haren en een heerlijke vrolijke geur, ieder kind vind dit fantastisch!

   Little Leaves Schuimende Handzeep Watermelon/Cocos als onze kleintjes handen moeten wassen, moet het op een 100% veilige manier die de handen ook niet uitdrogen. Met het schuim(veilig ingrediënt!) is het ook nog eens extra veel plezier.  

    

   VANILLE & PEAR LIJN

   Little Leaves Shampoo/Bodywash 2in1 Vanille/Pear is een volledig veilige shampoo met een heerlijke geur van vanille en peer. Deze milde shampoo, die ondanks dat deze mild is goed reinigt, verzorgt de huid en de haren. Altijd een feestje onder de douche!

   Little Leaves Schuimende Handzeep Vanille/Pear  is ideaal voor de keren dat onze kinderen de handen wassen. Uiteraard is teveel handen wassen niet goed voor de handen, maar de keren die ze de handen wassen moeten volledig veilig zijn zonder een schadelijk effect te hebben op het kind.

    

   Wat maakt de Kinderlijn van Attitude zo uniek en anders dan andere merken?

   Je ziet steeds meer nieuwe merken die speciaal ontwikkeld zijn voor kinderen die gevaarlijke ingrediënten achterwege laten. Denk daarbij aan synthetische parfum, parabenen en sulfaten. Er gaan echter steeds meer merken verder dan dat, ze kijken naar andere ingrediënten die schadelijk kunnen zijn. Attitude is helemaal uniek, die laat namelijk alles testen door onafhankelijke wetenschappers en ze laten de kinderverzorgingsproducten ook testen door dermatologen. Ze laten zelfs natuurlijke ingrediënten testen die eventueel schadelijk/irriterend kunnen zijn voor de meest gevoelige huid! Ze gaan dus maximaal en dat maakt het merk zo uniek. De meest gevoelige huidjes (zelfs die met eczeem) kunnen hun verzorgingsproducten en kindershampoos gebruiken, zonder er last van te kunnen krijgen. 

    

   Zijn alle Attitude Little Leaves verzorgingsproducten cruelty free of Vegan?

   Steeds meer ouders vinden het belangrijk dat ze verzorgingsproducten voor hun kind gebruiken die cruelty free zijn, oftewel niet getest op dieren. Attitude is absoluut tegen dierentesten en al hun producten en/of ingrediënten zijn niet getest op dieren. Ook produceren ze niet in China, waar het bij wet verplicht is om te testen op dieren. 

   Andere ouders gaan weer verder en willen graag vegan kidscare hebben, oftewel kinderverzorging die geen dierlijke ingrediënten bevatten zoals bijenwas of wolvet. Attitude heeft hier ook rekening mee gehouden zodat ieder gezin carefree verzoringsproducten kan aanschaffen, oftewel Little Leaves is vegan. Attitude is officieel PETA gecertificeerd.

    

   Waar kan ik mijn vraag stellen over de Little Leaves kinderverzorging?

   Ben je na het lezen van bovenstaande informatie gaan nadenken en zit je nog met een cruciale vraag? Stuur je vraag naar ons team via [email protected] of bel ons team tijdens kantooruren. Wij helpen je graag verder zodat jij de beste keuze kan maken voor je kids, op basis van jouw eisen en wensen aan de verzorgingsproducten.