• Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters

   Advies nodig?

   Wij zijn doordeweeks telefonisch bereikbaar van 09:00 tot 17:00 uur.

   Goldwell Kerasilk

   Goldwell Kerasilk is een luxe haarverzorgingslijn die is ontworpen om het haar te verzachten, glad te maken en te beschermen tegen beschadiging. Het bevat hoogwaardige ingrediënten zoals keratine en zijdeproteïnen om het haar te versterken en te beschermen tegen schade door hitte en chemische behandelingen. De lijn omvat diverse producten, zoals Toon meer

   Merken

   Producttype

   Haartype

   Prijs

   -
   8 Producten

   Goldwell Kerasilk is een luxe haarverzorgingslijn die is ontworpen om het haar te verzachten, glad te maken en te beschermen tegen beschadiging. Het bevat hoogwaardige ingrediënten zoals keratine en zijdeproteïnen om het haar te versterken en te beschermen tegen schade door hitte en chemische behandelingen. De lijn omvat diverse producten, zoals shampoo, conditioner, haarmaskers en stylingsproducten, die zijn ontworpen om aan de specifieke behoeften van verschillende haartypes te voldoen. 

    

   Wat is het best verkochte product van Goldwell Kerasilk ?

   Goldwell Kerasilk Control Shampoo is een shampoo die is ontworpen om pluizig en onhandelbaar haar te temmen. Het bevat hoogwaardige ingrediënten zoals keratine en zijdeproteïnen. De shampoo reinigt het haar grondig en zorgt voor een langdurige gladheid en controle. Het is geschikt voor alle haartypes.

    

   Hoe werken de producten van Goldwell Kerasilk ?

   De producten zijn ontworpen om aan specifieke behoeften van verschillende haartypes te voldoen en kunnen helpen bij het verminderen van pluis, het verbeteren van glans en het herstellen van beschadigd haar. De producten zijn gemakkelijk in gebruik en kunnen helpen bij het creëren van een gezonde en stralende haardos.

    

   Heeft Goldwell Kerasilk ook een Goldwell Color Mask?

   Jazeker, heeft Goldwell Kerasilk deze. Goldwell Color Mask is een haarmasker dat is ontworpen om gekleurd haar te beschermen en te versterken. Het masker voedt en beschermt het haar tegen beschadiging. Het vermindert ook de zichtbaarheid van uitgroei en het verbetert de glans en zachtheid van het haar. Het masker is geschikt voor alle haartypes. 

    

   Welke producten zijn geschikt voor beschadigd haar?

   De producten van de lijn Goldwell Kerasilk Reconstruct. Deze zijn ontworpen om beschadigd en verzwakt haar te herstellen en te versterken. Ook verbeteren ze de glans en zachtheid van het haar en het beschermt tegen verdere beschadiging. De producten zijn gemakkelijk in gebruik en kunnen helpen bij het creëren van een gezonde en stralende haardos. 

    

   Welke lijn is het meest geschikt voor styling ?

   Goldwell Kerasilk Style is een lijn van stylingproducten die zijn ontworpen om het haar te vormen, te definiëren en te beschermen tegen beschadiging. De lijn bevat hoogwaardige ingrediënten zoals keratine en zijdeproteïnen die het haar versterken en beschermen tegen hitte en andere schadelijke invloeden. De producten kunnen helpen bij het creëren van verschillende looks, van glad en glanzend tot volumineus en golvend. De producten zijn makkelijk in gebruik en kunnen helpen bij het creëren van een gezonde en stralende haardos. 

    

   Welke ingrediënten zitten er voornamelijk in de producten van Goldwell Kerasilk?

   De producten van Goldwell Kerasilk bevatten verschillende hoogwaardige ingrediënten waaronder: 

   • Keratine 
   • Zijdeproteïnen 
   • Hyaloveil 
   • Arganolie 
   • Panthenol 
   • Glycerine 

   Deze ingrediënten zijn ontworpen om het haar te voeden, te versterken en te beschermen tegen beschadiging. Ze kunnen helpen bij het herstellen van beschadigd haar, het verbeteren van de glans en zachtheid van het haar en het beschermen tegen verdere beschadiging.

    

   Zijn de producten van Goldwell Kerasilk geschikt voor mijn haar?

   De producten zijn geschikt voor elk haartypes:

   • Kort 
   • Lang 
   • Dik 
   • Dun 
   • Krullen 
   • Stijl 
   • Golvend 

    

   Waar kan ik mijn vraag stellen over Goldwell Kerasilk ?

   Als je vragen hebt over de Goldwell Kerasilk lijn of de producten daarvan. Dan kan je altijd contact opnemen met de klantenservice. Je kunt ze een bericht sturen of als je dringend een vraag hebt kan je ook bellen. Zij geven je advies of helpen je met vragen. Ook kun je via de website een chat sturen, dan krijg je direct antwoord.