• Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters

   Advies nodig?

   Wij zijn doordeweeks telefonisch bereikbaar van 09:00 tot 17:00 uur.

   Dieren

   HappySoaps staat voor plasticvrije, duurzame producten en daar mag echt iedereen aan geloven zelfs je huisdier! Als je het belangrijk vindt om je eigen haar en huid met liefde te verzorgen, dan vind je het waarschijnlijk ook belangrijk dat jij je trouwe viervoeter dezelfde verzorging kunt bieden. Met de Honden Shampoo Bars geef jij je hond de verzo Toon meer

   Merken

   Producttype

   Prijs

   -
   3 Producten

   HappySoaps staat voor plasticvrije, duurzame producten en daar mag echt iedereen aan geloven zelfs je huisdier! Als je het belangrijk vindt om je eigen haar en huid met liefde te verzorgen, dan vind je het waarschijnlijk ook belangrijk dat jij je trouwe viervoeter dezelfde verzorging kunt bieden. Met de Honden Shampoo Bars geef jij je hond de verzorging die hij of zij verdient. De hondenshampoo is wederom zoals we inmiddels van HappySoaps gewend zijn, vrij van plastic, palmolie, vegan en dierproefvrij. HappySoaps is er voor Happy Animals! :)

    

   Welke hondenshampoo van HappySoaps past er het beste bij mijn hond?

   HappySoaps heeft verschillende Honden Shampoo Bars in het assortiment. Net zoals elk mens uniek is, is ook elke hond uniek. Ze hebben hun eigen karakter en natuurlijk ook uiterlijke kenmerken. Als we willen ontdekken welke shampoo het beste past bij jouw hond kijken we naar de vacht. Elke vacht heeft namelijk een ander verzorging nodig. HappySoaps heeft drie varianten Honden Shampoo Bars ontworpen:

    

   • HappySoaps Honden Shampoo Bar - Universeel, geschikt voor alle lieve hondjes. De Bar reinigt en verzorgt de vacht optimaal. Je hond ruikt weer heerlijk fris en is klaar voor een potje knuffelen!
   • HappySoaps Honden Shampoo Bar - Korte Vacht, de honden shampoo bar bevat enkel natuurlijke ingrediënten die niet schadelijk zijn voor je hond. De hondenshampoo biedt de korte vacht de verzorging en reiniging die het nodig heeft. 
   • HappySoaps Honden Shampoo Bar - Lange Vacht, een lange vacht heeft vaak extra verzorging nodig, het moet bijvoorbeeld geborsteld worden. Deze hondenshampoo biedt de lange vacht de verzorging die het nodig heeft. 

    

   Hoe gebruik je de HappySoaps Honden Shampoo Bar?

   De hondenshampoo is super gemakkelijk in gebruik zodat jouw dierenvriend ook echt je vriendje blijft! 

   Stap 1: Maak de vacht van je hond nat.

   Stap 2: Masseer de Honden Shampoo Bar over de natte vacht totdat er schuim ontstaat.

   Stap 3: Masseer de schuim zorgvuldig in de vacht. 

   Stap 4: Spoel de hondenshampoo helemaal uit de vacht & voilà een kwispelende hond!

    

   Wat zijn de voordelen van de HappySoaps Honden Shampoo Bar? 

   De Hondenshampoo van HappySoaps heeft niet alleen voordelen voor je hond, maar ook voor jou! Hieronder hebben we alle voordelen, waar zelfs jij van gaat kwispelen op een rijtje gezet. 

    

   • Goed voor de portemonnee: één bar gaat minimaal net zo lang mee als drie plastic flessen.
   • 100% vrij van (micro) plastic en palmolie
   • Vegan en dierproefvrij
   • Natuurlijke ingrediënten die lief zijn voor je hond
   • Intensieve reiniging
   • Handgemaakt in Nederland
   • Duurzame, bewuste keuze

    

   Wat zijn de belangrijkste ingrediënten in de HappySoaps Honden Shampoo Bar?

   HappySoaps maakt alleen gebruik van natuurlijke ingrediënten. Dit doen ze bewust omdat deze ingrediënten niet schadelijk zijn voor mens, dier en de planeet. De hondenshampoo bevat verschillende ingrediënten waaronder olijfolie en quinoa. 

    

   Lemongrass

   We houden enorm van onze viervoeters, maar we houden nog net een beetje extra van ze wanneer ze lekker ruiken. Lemongrass zorgt voor een intens frisse geur. 

    

   Olijfolie

   Olijfolie is van nature rijk aan antioxidanten, die de huid en vacht optimaal beschermen tegen negatieve invloeden van buitenaf. 

    

   Shea Butter

   Een verzorgde, gehydrateerde en zachte vacht bereik je in een handomdraai dankzij de Shea Butter.

    

   Quinoa

   Quinoa helpt de vacht te verzorgen en te versterken. Dit komt omdat Quinoa natuurlijke (en dus vegan) eiwitten bevat!

    

   Waar kan ik mijn vraag stellen over de HappySoaps Honden Shampoo Bars?

   Heb je een vraag over de producten van HappySoaps? Twijfel dan niet en neem gerust, vrijblijvend contact met ons op. Stuur een uitgebreide mail met je vraag naar [email protected] of neem telefonisch contact op. Wil je HappySoaps nog beter leren kennen? Neem dan ook eens een kijkje op de hoofdpagina van HappySoaps hier lees je alles over dit innovatieve merk.