• Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters

   Over ons

   Allereerst leuk dat je meer over ons wilt weten..

    

   We know, er is online veel keuze... Maar wij doen het net even anders! Bij Haarspullen.nl shop jij al jouw vertrouwde beauty producten voor haar. Daarnaast hebben we ook een ruim aanbod voor mannen, want laten we eerlijk zijn - ook zij denken aan hun uiterlijk en de verzorging ervan. Wij verkopen professionele haarverzorgings en beautyproducten, voor de consument maar we staan ook 24/7 klaar voor de èchte kappers. Ons ruime assortiment bestaat uit: haarverzorging, make-up, skincare, tools en eigenlijk alles om jezelf nóg mooier mee te maken, voor de best mogelijke prijs.

    

   Haarspullen.nl maakt jou nóg mooier! Naast het ruime aanbod voor Haar & Hem, hebben we ook steeds meer beauty producten voor de kleintjes: Baby & Kids. Omdat wij ons steentje willen bijdragen aan een betere wereld voor deze baby & kids, hebben wij onze zero-waste lijn gecreëerd. Zo krijgen producten die beschadigd zijn nog een tweede kans, en krijg jij de kans om je portemonnee te sparen. Naast de best mogelijke prijs, bieden wij je ook het best mogelijk advies met onze inhouse professionals - always happy to help!

    

   Bij Haarspullen.nl shop je echt met no-nonsense. Scherpe prijzen, uitgebreide productbeschrijvingen en een klantenservice die je helpt het juiste product te vinden - want een perfect product, blijkt niet altijd voor iedereen perfect. Wij geven je advies met verstand van zaken en geven je alle informatie die je nodig hebt, so what you see is what you get. Gewoon real!