Wella Color Recharge

Filters

Wella Color Recharge

Wella Professionals Color Recharge Invigo

Wella Professionals is altijd bezig met het herontdekken van de diepe warme tinten in het haar. Voor een uitdaging op het gebied van kleur deinst Wella Professional niet terug. Daarom zijn ze altijd druk met het innoveren van nieuwe haarproducten op het gebied van kleurverzorging. Deze haarproductlijn richt zich vooral op bruine en rode tinten. Dit zijn warme tinten. Deze Color Recharge zit vol met kleurpigmenten en zorgt ervoor dat de kleur intensief wordt onderhouden. Het zorgt ervoor dat de kleur mooi blijft en dat het diep verzorgd wordt. Deze lijn is gericht op bruine en rode tinten en zijn voornamelijk shampoo’s en conditioners. 

Bruine Tinten

Intensiteit van brunettes te verfrissen of versterken? 

Gebruik dan de Wella Invigo Color Recharge Brunette Conditioner 

Rode Tinten 

De heerlijk rijke formule van de conditioner bevat rode pigmenten en geeft een extra intensieve verzorging aan het haar. Bovendien wordt het haar heerlijk zacht. 

Gebruik dan de Wella Invigo Color Recharge Red Conditioner 

Blonde Tinten

Wella Invigo Blonde Cool Recharge Shampoo zorgt ervoor dat gele tinten in grijs of blond haar geneutraliseerd worden. De shampoo zorgt ervoor dat natuurlijk of gekleurd blond of grijs haar niet vergeelt. De violet pigmenten neutraliseren het haar en voorkomt hierdoor vergeel effect. Wella Color Cool Blonde Recharge Shampoo laat het haar heerlijk zacht aanvoelen. Het haar zal weer prachtig stralen en haar oorspronkelijke kleur terug krijgen.

Gebruik dan Wella Invigo Blonde Cool Recharge Shampoo

Voor optimaal resultaat gebruik dan ook de Wella Invigo Blonde Cool Recharge Conditioner 

Ik heb een vraag over de Wella Professional Color Recharge lijn? 

Mocht je na het lezen van bovenstaande er toch niet helemaal uitkomen, dan kan je natuurlijk altijd vrijblijvend contact opnemen met ons team via [email protected] Wij helpen je graag verder! Bel je liever, dat kan! Ons team is bereikbaar op werkdagen van 9.00-17.00. 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Haarspullen.nl 4.66 / 5 - 4.327 Reviews @ Trusted Shops