• Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters

   Advies nodig?

   Wij zijn doordeweeks telefonisch bereikbaar van 09:00 tot 17:00 uur.

   L'Oreal Serioxyl

   Wil je meer informatie over de Serioxol haarverzorging en dunner wordend haar? Scroll dan naar beneden en ontdek :) Toon meer

   Merken

   Producttype

   Haartype

   Prijs

   -
   2 Producten
   -33%
   Serioxyl Advanced Shampoo
   Op voorraad
   15,95

   Haar dat dunner wordt wil niemand, echter komt dit vaak voor. Dit komt voor bij zowel mannen als vrouwen. Een prachtige volle bos met glanzende haren wil iedereen wel, helaas lijkt dit steeds meer een droom en lijkt dit steeds meer op een realiteit die je niet meer kan realiseren. Gelukkig is dat niet zo dankzij de Serioxyl lijn van L'oreal!

    

   Hoe werkt de Serioxol lijn van L'Oreal precies?

   L'Oreal Serioxyl heeft in de kern twee haarserums die de eigenlijk de basis vormen van de Serioxol lijn. Dit zijn de Denser Hair Serum en Thicker Hair Serum. Deze twee varianten haarserums kun je samen gebruiken of apart, afhankelijk van de behoeftes van je haren. Het Denser Haarserum vergoot het aantal haren, wat natuurlijk zorgt voor een dikkere bos met haren. Je zult al resultaat zien na slechts 3 maanden, en vanuit eigen onderzoek van L'Oreal groeien er tot wel 1600 extra haren na deze periode. Ideaal dus voor voller haar of als je last hebt van haaruitval. 

   Het Thicker Hair Haarserum zorgt ervoor dat je haren er vrijwel direct dikker worden en je haardos er dus voller van uitgaat zien! Dit haarserum heeft namelijk effect op de kern van de haarwortel, wat uiteindelijk zorgt voor een haarvezel die sterker is en dikker. Dit haarserum is dus uitermate geschikt voor iedereen, en niet alleen voor mensen die last hebben van haaruitval. Dun haar of futloos haar? Dan is dit een ideaal haarverzorgingsproduct!

    

   Wat zijn de actieve ingrediënten die de kern vormen van de Serioxyl haarverzorgingslijn?

   Voordat je ook daadwerkelijk over gaat tot het proberen van haarverzorging die speciaal is ontwikkeld om haaruitval tegen te gaan of je haren voller te laten lijken, is het belangrijk of het ook echt werkt. En dat de L'Oreal Serioxyl haarverzorging werkt wordt wel duidelijk uit de ingrediënten die worden gebruikt. Hieronder vindt je de belangrijkste ingrediënten die voorkomen in de diverse haarverzorging. 

   Glucoboost is een ingrediënt die de haarwortel voedt. Glucoboost bevat een energiereserve, uiteindelijk zorgt dit ingrediënt ervoor dat je haren dikker en voller worden. 

   Incell is een ingrediënt die enorm vel lijkt op Ceramiden. Incell zorgt er namelijk voor dat het natuurlijke regulatieprodes in je haarlengtes worden hersteld en dus in balans worden gebracht. 

   Intra-Cylan is een verdikkingsmolecuul die de haren dikker maken, oftewel de diameter van het haartje wordt ook daadwerkelijk vergroot! 

   Stemoxydine 5% is een molecuul die ervoorzorgt dat er na 3 maanden tot 1700 haren meer zullen groeien. Je haardichtheid worden hierdoor overduidelijk vergroot. 

   Néo-hesperidine heeft anti-oxiderende eigenschappen. Het zorgt ervoor dat je haren beschermt zijn en voorkomt schade in de haarcellen.

    

   Is er ook een Serioxyl Shampoo voor een gevoelige hoofdhuid?

   Het is veel voorkomend dat mannen of vrouwen met dunner wordend haar ook een gevoelige hoofdhuid hebben. Daarom is het ook belangrijk om je écht te verdiepen in de haarverzorging voor dunner wordend haar voordat je overgaat tot aanschaf van een bijvoorbeeld shampoo. Voor de gevoelige hoofdhuid is de L'Oreal Clarifying Shampoo bij uitstek geschikt. Deze shampoo met een hypoallergene formule zorgt ervoor dat irritaties op je hoofdhuid verdwijnen als sneeuw voor de zon. Zo wordt je hoofdhuid minder gevoelig en neemt de irritaties ook af, en dat is nou precies wat je ook wilt. Uiteraard naast dikker en voller haar :)

    

   Wat kan ik nog meer doen aan mijn dunner wordende haren?

   Als je haar dunner worden dan doe je er daadwerkelijk alles aan om ervoor te zorgen dat dit stopt en ook wordt teruggedraaid. Wij willen je hierbij ondersteunen en met juiste informatie voorzien zodat jij de juiste keuzes kan maken. Wij hebben een zeer uitgebreid artikel geschreven "Ontdek de échte oorzaak van je dunner wordende haren". 

    

   Waar kan ik mijn vraag stellen over mijn dunner wordende haren en Serioxyl?

   Heb je dunner wordende haren en ben je opzoek naar goede haarverzorging. Ben je opzoek naar een haarverzorging die je haren dikker later worden, of je haren laten groeien? Echter is het zo dat je er niet helemaal uitkomt, en zit je wellicht te twijfelen wat nu écht aansluit bij de behoeftes van je haren en hoofdhuid. Schakel dan de hulp in van ons team! Wij helpen je graag verder zodat je uiteindelijk de juiste keuze kan maken waar je haren en jij blij van worden :)