• Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters

   Haakaa Silicone Colostrum Collector Pack - 6 stuks - 4ml

   28,95

   Haakaa Silicone Colostrum Collector Pack - 6 stuks - 4ml

   Productomschrijving

   Haakaa Silicone Colostrum Collector Pack is een wereldprimeur en dan heb je er maar liefst 6 van met dit pakket! Deze gebruiksvriendelijke en veilige colostrum collectors zijn gemaakt van medisch siliconen zodat het niet schadelijk is voor je lieve baby ♡ Traditioneel wordt colostrum verzameld met een wegwerp injectiespuit die gemaakt is van schadelijk plastic, en dat willen we natuurlijk niet! Toen kwam het team van HAAKAA met dit prachtige wereldprimeur. Nu is het makkelijk om het vloeibaar goud om op te vangen en te bewaren in de diepvries. Je kan het dan gebruiken voor voor en na de geboorte! 

    

   Wat zijn de belangrijkste kenmerken van de Haakaa siliconen colostrum collector?

   In je zoektocht van het hele moedermelk avontuur ben je ook terecht gekomen bij colostrum. En dat is natuurij niet zomaar moedermelk, hier zitten extra voedingsstoffen in die echt fantastisch zijn voor de eerste week, of als je baby'tje extra anti-stoffen nodig heeft. Er gaat niks boven de bescherming van moedermelk! Wil je zeker weten of dat deze collector ook aan je maatstaven voldoet? Dan begrijpen wij als geen ander! Lees snel verder en ontdek het snel in een heerlijk opgesomd rijtje met de belangrijkste kenmerken!

   • Gemaakt van 100% siliconen van medische kwaliteit
   • Zacht knijpbaar siliconen, heeft vacuüm effect op moedermelk druppels op te vangen
   • Verzamelen, bewaren en voeden van colostrum uit dezelfde veilige container
   • Nib zuigt colostrum van de tepel af (kan er ook af)
   • Draagbaar, lekvrij en herbruikbaar
   • Hittebestendig & vriesbestendig
   • Niet giftig & veilig voor pasgeborenen
   • 6 stuks van 4ml
   • Vrij van BPA, PVC en ftalatan

    

   Hoe gebruik ik de Haakaa Colostrum Collector?

   Voordat je de colostrum collectors gebruikt is het belangrijk dat je deze steriliseert met een stoomsterilisatiesysteem of door 2-3 minuten in kokend water te leggen. Je mag absoluut geen bleekmiddelen gebruiken om de collector te reinigen. Dat is niet alleen giftig, het tast ook het product aan. Gebruik alle colostrum in de collector voor één voeding. 

   Colostrum komt vaak al uit de tepels druppelen(lekkende borsten) wat vanaf de 27ste week kan voorkomen. Deze druppels verwijder je dus niet met zoogcompressen, dit kan je nu dus opvangen met deze handige collectors. Je kan het dopje eraf halen en de moedermelk erin laten druppelen, of in de collector drukken en dan zuigt het vacuüm en komt de moedermelk in de collector. 

    

   Waar kan ik mijn vraag stellen over de Colostrum Collectors?

   In je zoektocht naar borstvoeding en moedermelk producten, ben je op de colostrum collector terecht gekomen. Niet zo vreemd natuurlijk. Na het lezen van bovenstaande informatie heb je echter nog een vraag of een aantal vragen. Je kan met deze vraag of vragen altijd bij ons team komen. Wij proberen je altijd zo goed mogelijk te helpen in je zoektocht. Wellicht dat we niet direct de antwoord op je vraag weten, maar dat we je wel in de goede richting kunnen helpen ♡ Je kan je vraag stellen via de mail [email protected] of je kan ons bellen tijdens kantooruren op 038-4582584

   Toon meer

   Reviews

   0 from 5Based on 0 reviews
   Schrijf je eigen review

   Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..