• Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters

   Maybelline Tattoo Brow Micro Pen Micro Precision

   15,99 7,95

   Maybelline Tattoo Brow Micro Pen Micro Precision

   Productomschrijving

   Maybelline Tattoo Brow Micro Pen kun je natuurlijke, gedefinieerde wenkbrauwen creëren. Door de getande punt teken je als het ware fijne lijntjes. Deze lijntjes lijken op haartjes waardoor je een natuurlijke look krijgt. Deze pen heeft een microblading effect. De inkt formule gaat tot 24 uur mee zonder te vlekken of uit te lopen. Breng de Maybelline Tattoo Brow Micro Pen aan op schone wenkbrauwen. Maak kleine bewegingen door je wenkbrauwen heen en volg de vorm van je natuurlijke wenkbrauw. Gebruik het dikke, platte gedeelte van de punt om je wenkbrauwen nog wat meer aan te zetten.

   Toon meer

   Reviews

   4 from 5Based on 10 reviews
   Schrijf je eigen review
   3 from 5

   Het is een prima pen, al kan hij niet tippen aan de echte. Omdat hij niet consistent is in het afgeven van product moet je soms onnodig over plekken heen of je hebt juist teveel. Dit is niet te regelen. De kleur is ietwat warm, die had ik koeler verwacht. Voor de kleine details gebruik ik hem, maar ik heb nog wel een potlood of poeder nodig. Ik zal deze pen niet weer aanschaffen.

   • +Prima voor de kleine details
   • -Niet consistent in afgifte
   • -Kleur is warm (tegen het rode aan)
   • -Nog steeds een extra product nodig
   Gepost door: Rianne op 24 Mei 2022
   5 from 5
   Geweldig product!! Voorheen liet ik mijn wenkbrauwen verven bij mijn schoonheidsspecialiste.. maar sinds ik deze Tattoo Micropen van Maybelline heb ontdekt is dat niet meer nodig... Het resultaat is zo heel veel beter... erg blij mee!!
   Gepost door: Elly van Doorn op 8 Mei 2021
   Toon meer

   Aanbevolen

   Speciaal aanbevolen voor jou