• Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters

   Advies nodig?

   Wij zijn doordeweeks telefonisch bereikbaar van 09:00 tot 18:00uur.

   Reconstruct

   Goldwell Kerasilk Reconstruct is een haarverzorgingslijn die is ontworpen om beschadigd en broos haar te herstellen en te versterken. Het bevat keratine en hyaloveil, die het haar diep voeden en hydrateren. Deze lijn bevat een shampoo, haarmasker en een blow dry spray. Het haar blijft soepel en ziet er super gezond, glanzend en verzorgd uit.    Toon meer

   Prijs

   -
   0 Producten

   Geen producten gevonden...

   Goldwell Kerasilk Reconstruct is een haarverzorgingslijn die is ontworpen om beschadigd en broos haar te herstellen en te versterken. Het bevat keratine en hyaloveil, die het haar diep voeden en hydrateren. Deze lijn bevat een shampoo, haarmasker en een blow dry spray. Het haar blijft soepel en ziet er super gezond, glanzend en verzorgd uit. 

    

   Wat is het best verkochte product van Goldwell Kerasilk Reconstruct ?

   Goldwell Kerasilk Reconstruct Shampoo. Deze shampoo is ontworpen om beschadigd en broos haar te herstellen en te versterken. De shampoo voedt en hydrateert het haar diep. De shampoo reinigt het haar zachtjes. Dit product is geschikt voor alle haartypes en kan dagelijks worden gebruikt.  

    

   Hoe werken de producten van Goldwell Kerasilk Reconstruct?

   De producten van Goldwell Kerasilk Reconstruct werken door het haar diep te voeden en te hydrateren met Keratine en hyaloveil. Keratine is een eiwit dat van nature in het haar aanwezig is en dat helpt om het haar te versterken en te beschermen tegen beschadiging. Hyaloveil is een ingrediënt dat helpt om het haar diep te hydrateren en te voeden, waardoor het er gezond en glanzend uitziet. De shampoo reinigt het haar zachtjes, terwijl het haarmasker en  de verzorgingsspray het haar diep voeden en herstellen. Door deze producten regelmatig te gebruiken, wordt het haar sterker, gezonder en glanzender. 

    

   Welke producten zijn geschikt voor blond haar?

   Alle producten van Goldwell Kerasilk Reconstruct zijn geschikt voor blond haar. De shampoo voedt het haar zachtjes en zorgt ervoor dat je haar mooi blond blijft. De blow dry spray zorgt voor extra veel volume in je haar en het haarmasker verzorgt je haar nog beter. Het is goed om af en toe even het masker op je haar aan te brengen, dan krijgt je haar weer een boost van verzorging.    Welke ingrediënten zitten er voornamelijk in de producten van Goldwell Kerasilk Reconstruct?

   De producten van Goldwell Kerasilk bevatten verschillende hoogwaardige ingrediënten waaronder: 

   • Keratine 
   • Zijdeproteïnen 
   • Hyaloveil 
   • Arganolie 
   • Panthenol 
   • Glycerine 

   Deze ingrediënten zijn ontworpen om het haar te voeden, te versterken en te beschermen tegen beschadiging. Ze kunnen helpen bij het herstellen van beschadigd haar, het verbeteren van de glans en zachtheid van het haar en het beschermen tegen verdere beschadiging.

    

   Zijn de producten van Goldwell Kerasilk Reconstruct geschikt voor mijn haar?

   De producten van de Goldwell Kerasilk Reconstruct lijn zijn geschikt voor mensen met beschadigd en broos haar. Verder kun je de producten op elk haartype gebruiken. 

   • Kort 
   • Lang 
   • Dik 
   • Dun 
   • Krullen 
   • Stijl 
   • Golvend 

    

   Waar kan ik mijn vraag stellen over Goldwell Kerasilk Reconstruct?

   Als je vragen hebt over de Goldwell Kerasilk Reconstruct lijn of de producten daarvan. Dan kan je altijd contact opnemen met de klantenservice. Je kunt ze een bericht sturen of als je dringend een vraag hebt kan je ook bellen. Zij geven je advies of helpen je met vragen. Ook kun je via de website een chat sturen, dan krijg je direct antwoord.