• Incl.Excl.
  BTW
 • BLACK WEEK Tot 71% Korting
  0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters

   Advies nodig?

   Wij zijn doordeweeks telefonisch bereikbaar van 09:00 tot 18:00uur.

   L'Oreal Professional Majirel Cool Cover

   L'Oreal Professional Majirel Cool Cover is ideaal voor het creëren van koele en chroomkleurige reflecties. Het maakt niet uit wat voor haartype je hebt, wil je briljante bronskleurige reflecties met koele ondertint? Dat kan met de L'Oreal Professional Majirel Cool Cover! Yess!! Een prachtige diepe, rijke en intense koele kleur.. helemaal van deze Toon meer

   Merken

   Prijs

   -
   1 Product
   -27%
   Majirel Cool Cover
   Op voorraad
   9,50

   L'Oreal Professional Majirel Cool Cover is ideaal voor het creëren van koele en chroomkleurige reflecties. Het maakt niet uit wat voor haartype je hebt, wil je briljante bronskleurige reflecties met koele ondertint? Dat kan met de L'Oreal Professional Majirel Cool Cover! Yess!! Een prachtige diepe, rijke en intense koele kleur.. helemaal van deze tijd. Het reflecteert zelfs op de donkerste lokken! 

    

   Welke kleuren zijn er allemaal van L'Oréal Majirel Cool Cover?

   L'Oréal Majirel Cool Cover heeft in totaal 36 kleuringen, ben je benieuwd welk dat zijn? Kijk snel hieronder, hier vindt je alle 36 kleuren. Van neutraal tot koel blond:

    

    

   Is de L'Oréal Majirel Cool Cover geschikt voor mijn grijze haren?

   Heb je grijze lokken waar je niet zo blij mee bent, en die liever een andere prachtige kleur wilt geven dan kan je L'Oréal Majirel Cool Cover gebruiken. Let wel, de Cool Cover dekt van 70%-100% van de grijze haren, dit is afhankelijk van je lokken. Wil je zeker zijn dat je grijze lokken geheel worden gedekt? Dat is zeer begrijpelijk, dan raden wij de volgende Maijerel aan:L'Oreal Professional Majirel Haarverf

    

   Is de L'Oreal Majirel Cool Cover een permanente kleur?

   De L'Oreal Majirel Cool Cover is een permanente kleuring die zich ijzersterk houdt onder harde omstandigheden. Uiteraard is het altijd raadzaam om naast de kleuring, producten te gebruiken die speciaal zijn ontwikkeld voor gekleurde lokken. Op deze manier zorgt je extra voor het kleurbehoud en hoef je minder snel de behandeling te herhalen.

    

   Welke Oxydant heb ik nodig voor de L'Oreal Majirel Cool Cover?

   Voor de L'oreal Majierel Cool Cover heb je de L'Oreal Oxydant nodig. Deze zijn er in maar liefst 3 varianten. Namelijk de:

    

   Tot hoeveel tinten maakt de L'Oreal Professional Majirel Cool Cover het haar lichter?

   De L'Oreal Majirel Cool Cover maakt 2-3 tinten lichter. De Cool Cover zorgt voor briljant gekleurde lokken waar je weken plezier van ondervindt. De Cool Cover heeft een langhoudende, permanente kleur die er ook nog eens voor zorgt dat er weinig kleurvervaging optreed. Kleurvervaging is natuurlijk het laatste wat je wilt!

    

   Wat kan je precies doen met de L'Oreal Professional Majirel Cool Cover?

   De L'Oreal Professional Majirel Cool Cover is een permanente haarverf die je lokken een koele en intense dekking geven. Het fijne van de L'Oreal Professional Maijerel Cool Cover is is dat het ook prachtige reflecties geeft op de donkerste haren.

    

   Is de L'Oreal Professional Maijrel Cool Cover 100% vegan?

   Tegenwoordig wordt er steeds meer op gelet, men let erop hoe producten worden gemaakt en wat er precies in zit. Dit is een hele goede ontwikkeling vinden wij, maar niet alle producten gaan hierin mee. De L'Oreal Professional Maijrel Cool Cover is dan ook niet 100% vegan. 
    

   Is de L'Oreal Professional Maijrel Cool Cover cruelty free?

   Ook dit is een zeer goede vraag, hoe graag ons team hier volmondig JA wil zeggen kunnen wij dit helaas niet garanderen. Er is voor zover bij ons niet bekend dat de L'Oreal Professional Maijrel Cool Cover cruelty free is.

    

   Waar kan ik mijn vraag stellen over de L'Oreal Professional Mjirel Cool Cover?

   Kom je er niet helemaal uit, of is er tijdelijk een nummer niet beschikbaar. Neem dan geheel vrijblijvend contact op met ons team, wij helpen je graag verder. Stuur je vraag naar [email protected] of bel ons tijdens kantooruren.