Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Hulp nodig?

  Wij helpen je graag!

  Schwarzkopf Sun Protect

  Schwarzkopf Bonacure Sun Protect is ontwikkeld voor onbeschadigd haar, en is dus uitermate geschikt voor je haren tijdens de vakanties naar d zon! De zomer is de tijd van het jaar wanneer we van de zon willen genieten, vaak op het stand of aan het zwembad. Helaas kan de zon, zee en het zwembad de gezondheid van jouw haar in gevaar brengen, en er Toon meer

  Merken

  Producttype

  Haartype

  6 Producten

  Schwarzkopf Bonacure Sun Protect is ontwikkeld voor onbeschadigd haar, en is dus uitermate geschikt voor je haren tijdens de vakanties naar d zon!

  De zomer is de tijd van het jaar wanneer we van de zon willen genieten, vaak op het stand of aan het zwembad. Helaas kan de zon, zee en het zwembad de gezondheid van jouw haar in gevaar brengen, en er minder gezond uit laten zien. Je haar word moeilijk doorkambaar en de kleur van je haar kan vervagen. Je haar beschermen in deze weersomstandigheid is zeer belangrijk!

  BC Sun Protect is makkelijk voor mee op reis en helpt je je zomergloed te behouden! Deze producten reinigen, beschermen en verzorgen het haar voor en na het zonnen. De producten doen zich voor al een soort van beschermend schild voor je haar. BC Sun Protect verwijdert ook zeezout uit je haar en zorgt  voor minder onzuiverheden, terwijl het je zonnebeschadigde haar weer helemaal herstelt.

   

  Welke ingrediënten zitten er in de Schwarzkopf BC Sun Protect lijn?

  BC Sun Protect is speciaal ontwikkeld voor het beschermen, reinigen en verzorgen voor en na blootstelling aan de zon. De formule voedt, beschermt en verzorgt zonnebeschadigd haar, het bevat namelijk:

  • Zee algenextract
   Van de bodem van de oceaan, is dit botanisch extract bekend om zijn intensieve hydratatie en herstelvermogen. Het voorziet het haar en de hoofdhuid van micro-voedselstoffen, zoals vitamines en mineralen.
  • Buriti Olie
   Geoogst van de "levensboom", die in en bij het moeras van de Amazoneregio groeit, is het Buriti fruit bekend voor zijn hoog gehalte van Beta-caroteen, essentiële vetten en vitamines. De olie die gewonnen wordt van dit kostbare fruit werkt als anti-oxidant en vochtinbrenger.
  • UVA / UVB Filter
   BC Sun Protect met UV filter, helpt het haar te beschermen tegen schade veroorzaakt door UV stralen.


  Waar kan ik mijn vraag stellen over Schwarzkopf Bonacure Sun Protect lijn?

  Ben je er nog niet helemaal uit of de Schwarzkopf Bonacure Sun Protect lijn geschikt is voor je haren, of zit je twijfelen tussen twee lijnen? Schakel dan geheel vrijblijvend de hulp in van ons team! Stuur je vraag naar [email protected] of bel ons team tijdens kantooruren. Jij geïnformeerd en blij, wij blij :)