• Incl.Excl.
  BTW
 • GIFTS
  0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters

   DOOP The Rebel - 100ml

   16,95 11,95

   DOOP The Rebel - 100ml

   Productomschrijving

   Doop The Rebel Shiny Pomade is speciaal ontwikkeld voor alle rockers over de hele wereld door de super stevige fixatie. Deze pomade is vergelijkbaar met de klassieke pomades. Stijlen zoals in de jaren ’50 zijn makkelijk te creëren met deze Shiny Pomade van Doop. Denk aan kapsel van o.a. Elvis Presley, James Dean en Johnny Cash. Daarnaast geeft het een mooie glans, is het te gebruiken in lang of kort krullend haar en kunnen er strakke scheidingen mee gemaakt worden. Deze pomade is geschikt voor zowel de man als de vrouw. The Rebel heeft een hold niveau 8 en een glans niveau 9.

   Wat zijn de belangrijkste kenmerken van de DOOP The Rebel Shiny Pomade?

   Ontdek nu in een oogopslag of de DOOP The Rebel Shiny Pomade iets voor je haren is, of dat je toch beter uit bent met een ander variant van DOOP.

   • Extreme fixatie!
   • Pomade
   • Voor kort of lang krullend haar
   • Hold niveau 8
   • Shine niveau 9

    

   Hoe gebruik ik de DOOP Rebel?

   Doop The Rebel Shiny Pomade gebruiken op droog haar. Bij krullen ervoor zorgen dat het haar handdoekdroog is. Breng een kleine hoeveelheid pomade aan op de handpalmen, verdeel het over het haar en creëer de gewenste look.


   Waar kan ik mijn vraag stellen over de DOOP The Rebel?

   Ben je d'r niet helemaal uit of DOOP The Rebel Pomade iets is voor je haren, of dat wellicht de glans iets te extreem zal zijn? Of zit je toch met een andere vraag, stuur ons team een mail via [email protected] of bel ons team tijdens kantooruren. Wij helpen je graag verder en zullen je verder op weg helpen zodat jij de juiste keuze kan maken waar je nog jaren van mag profiteren :)

   DOOP The Rebel Shiny Pomade is verkrijgbaar in een verpakking van 100ml.

   Toon meer

   Reviews

   5 from 5Based on 4 reviews
   Schrijf je eigen review
   5 from 5
   Top gel, erg tevreden mee
   Gepost door: masterbart0 op 15 Maart 2021
   5 from 5
   Goed product snelle levering
   Gepost door: nickvdven op 15 Maart 2021
   Toon meer