• Incl.Excl.
    BTW
  • 0
    Sluiten

    Categorieën

    Filters
      Maandag 16 Juni 2023

      Hoe zorg je voor geblondeerd haar?

      Tegenwoordig is het blonderen van je haar erg populair. Maar hoe zorg je nou goed voor je geblondeerde haar? En welke producten zijn fijn om te gebruiken? Er lopen veel geblondeerde dames rond, maar om deze blonde look te bereiken kun je je haar beschadigen. In deze blog gaan we het daarover hebben. We geven jou tips en tricks voor de beste versie van jouw blonde haar en een haircare routine om jouw haar er stralend uit te laten zien.

       

      Waarom is blond zijn zo populair?

      De zomer komt eraan en veel meiden vinden blond een mooie haarkleur voor in de zomer. Zelfs meiden met bruin haar overwegen om in de zomer lichter te gaan. Blond haar benadrukt de soft features in je gezicht, het geeft een frisse look en juist daarom is het in de zomermaanden een populaire afwisseling na de donkere wintermaanden. Als natural blondie worden je lokken in de zomer nóg lichter en wij hebben de perfecte oplossing om je blonde lokken mooi te houden. 

       

      Hoe blijf je gezond blond?

      Ondanks dat geblondeerd haar er mooi uitziet heeft het ook een keerzijde. Als je het niet op de juiste manier verzorgt, kan het voor een aantal problemen zorgen. Als je het niet met de juiste producten wast, kan je haar geel worden. Maar daar is uiteraard een oplossing voor. Het is belangrijk dat je het blijft wassen met een zilvershampoo. Indola Blonde Expert Insta Cool Shampoo is een geweldige zilvershampoo voor alle blondines! De shampoo neutraliseert je blonde lokken en verzorgt ook nog eens je haren. Wat wil je nog meer? Check hier al onze zilvershampoos. Je haarkleur onderhouden met zilvershampoo is niet het enige waar je rekening mee moet houden. Je haar kan ook beschadigd raken doordat je het vaak blondeert. Daarom heeft je haar na het blonderen extra verzorging nodig. Wissel je conditioner in je hair routine af met een verzorgend masker, dit voedt je haar van binnenuit. Een favoriet van ons is de Indola Blonde Expert Insta Strong Treatment. Dit masker versterkt en herstelt je haar binnen no-time. Daarnaast geeft de treatment je blonde lokken een boost door de Hairbond Technology. Met de Insta Strong Treatment geef jij de juiste voeding aan je haar! Maar ook voor natuurlijke blondines is dit een fijn masker om het haar glad en shiny te maken. Check hier al onze maskers. 

       

      Haircare routine 

      Hoe verzorg je je geblondeerde haar het beste? We zetten het voor je op een rij!

      • Gebruik zilvershampoo! Was je haar eerst goed schoon met een normale shampoo, gebruik daarna zilvershampoo.
      • Gebruik een shampoo zonder parabenen en sulfaten.
      • Houd je haar gehydrateerd door voedende conditioner en haarmaskers te gebruiken.
      • Eindig je douche met een cold water rinse, je haar afspoelen met koud water zorgt ervoor dat de schubbenlaag sluit waardoor je haar meer glanst en minder pluizig is
      • Probeer hot tools zo min mogelijk te gebruiken, doe je dit wel? Gebruik dan een geschikte hittebeschermer. 
      • Bescherm je haar niet alleen tegen hot tools, maar ook tegen de zon. Teveel UV kan voor vergeling zorgen. Je hebt veel shampoo met UV bescherming, zoals de Maria Nila Repair shampoo




      News & updates

      Recente artikelen