• Incl.Excl.
  BTW
 • GIFTS
  0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters

   Schwarzkopf Blond Me White Blend - 60ml

   16,34 8,90

   Schwarzkopf Blond Me White Blend - 60ml

   Productomschrijving

   Schwarzkopf BlondMe White Blending is speciaal voor wit en geblondeerd/blond haar. Het is de ideale combinatie van oplichten en het camoufleren van wit haar. Het is erg geschikt voor een natuurlijke basis 6 en lichter met 30% wit haar of meer. De crème dient gemengd te worden met één van de Blond Me toners. Gebruik de permanente kleuring op droog haar. Gebruik een royale hoeveelheid voor kracht en lifting. Zorg dat je de crème direct aanbrengt na het mengen. Het licht tot wel 4 tinten op en beschermt de haarvezel tijdens inwerktijd om haarbreuk te voorkomen dankzij de Bonding Technologie.

    

   Hoe werkt het Advanced Bonding Technologie van de Schwarzkopf BLONDME White Blending?

   Het Advanced Bonding Technologie die o.a. zit in de Schwarzkopf BLONDME White Blending bestaat uit 3 stappen. Als eerste stap beschermt het je haarbruggen, als tweede stap zorgt het ervoor dat er nieuwe haarbruggen worden gecreëerd en de laatste stap is de verzorging thuis in de haarverzorgingsproducten. Dankzij deze producten behoudt jij je haarbruggen en je haren in super conditie!

   Wil je weten hoe precies het Advanced Bonding Technologie de haren beschermt, dan raden we aan om naar de pagina BLONDME te gaan. Daar vindt je alle informatie die je nodig hebt rondom BLONDME en haar unieke techniek.

    

   Waar vindt ik meer informatie over de BLONDME complete (ont)kleuring & verzorging?

   Bron: Schwarzkopf-professional.nl

   Onderaan de pagina van BLONDME vindt je een zeer uitgebreide informatie over het productassortiment ontkleuren en kleuren en de verzorgingslijn voor verschillende blondines. Ook vindt je hier een uitgebreide uitleg over de Bonding techniek die BLONDME zo uniek maakt. 

    

   Welke Schwarzkopf BLONDME White Blend kleuren zijn er allemaal?

   Schwarzkopf BLONDME White Blend is verkrijgbaar in de volgende vier kleuren:

   Schwarzkopf BLONDME White Blend Ice

   Schwarzkopf BLONDME White Blend Sand

   Schwarzkopf BLONDME White Blend Irise

   Schwarzkopf BLONDME White Blend Caramel

    

   Dekt de Schwarzkopf Blond Me White Blend mijn witte haren voor de volle 100%?

   Heb je witte lokken en wil je daar graag vanaf? Dan is het een goede vraag om te stellen of de Schwarzkopf Blond Me White Blend je witte lokken ook voor de volle 100% dekt. Niet elke verf heeft deze eigenschap. Dat doet de White Blending van BLONDME zeker, echter let wel op of deze verf geschikt is voor je haren. De White Blending is namelijk geschikt voor een natuurlijke basis 6 en lichter met 30% wit haar of meer. Vallen jouw lokken in deze categorie? Dan is er 100% dekking van witte haren.

    

   Waar kan ik mijn vraag stellen over de Schwarzkopf Blond Me White Blend?

   Heb je een vraag over de Schwarzkopf Blond Me White Blend omdat je niet helemaal zeker weet of dit is wat je zoekt. Neem dan geheel vrijblijvend contact op met één van onze collega's via [email protected] Ook zijn wij te bereiken tijdens kantooruren.

    

   Disclaimer van ons team:

   We willen benadrukken dat het verven van haren specialistisch werk is en mede daardoor nemen wij geen enkele verantwoordelijkheid op mislukte verfbeurten.

    

   haarverf
   Toon meer

   Reviews

   5 from 5Based on 15 reviews
   Schrijf je eigen review
   5 from 5

   Ik ben zeer tevreden van deze producten!

   Gepost door: bury Cindy op 11 Januari 2022
   5 from 5
   Werkt heel goed en ruikt ook nog eens lekker
   Gepost door: R op 14 April 2021
   Toon meer