Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Goldwell Roughman Paste Stylesign Creative Texture - 100ml

  16,95 8,95

  Goldwell Roughman Paste Stylesign Creative Texture - 100ml

  Productomschrijving

  Goldwell StyleSign Creative Texture Rough Man is een sterke crèmige pasta met een matte finsish. Deze ongekend populaire sterke pasta zorgt direct voor versteviging met absolute controle. Goldwell StyleSign Creative Texture Roughman is ideaal voor een prachtige matte look en is geschikt voor alle haartypen. Zelfs voor het meest stugge haar! De Goldwell Stylesign Creative Texture Rough Man Paste is echt ongekend en niet voor niets een bestseller! Het heeft een holdfactor 4 en houdt het haar gedurende gehele dag in het gewenste model. De sterke pasta biedt het haar kleurbescherming en is ideaal voor zowel man als vrouw.

   

  Wat zijn de belangrijkste kenmerken van Goldwell Stylesign Creative Texture Roughman Paste?

  Hieronder vind je de belangrijkste punten van de Goldwell Stylesign Creative Texture Roughman Paste. Is dit precies wat je zoekt?

  • Mat effect

  • Creamige stylingspasta

  • Directe versteviging

  • Hold 4/5

  • Beschermt je haarkleur 

  • Ook geschikt voor dik haar

   

  Hoe gebruik ik de Goldwell Stylesign Creative Texture Roughman Paste?

  Breng de Goldwell StyleSign Creative Texture Roughman aan op je (handdoek)droge lokken en style het in het gewenste model. 

   

  Waar kan ik ervaringen vinden van de Goldwell Stylesign Creative Texture Roughman Paste?

  Ben je benieuwd naar ervaringen met de Roughman Paste van Goldwell? Dat begrijpt ons team, daarom hebben wij een duidelijke review voor je opgezocht. Daniel Korte legt hier heel duidelijk uit waarvoor de Goldwell Rougman Paste voor geschikt is, tevens laat hij het ook zien met zijn langere lokken.

   

  Is de Goldwell StyleSign Creative Texture Rough Man Paste geschikt voor mijn stugge haren?

  Je hebt alles geprobeerd, of je hebt inmiddels zoveel geprobeerd dat je er een beetje flauw van wordt. Dan is dit toch echt je 'eindstation'! Waarom? Goldwell StyleSign Creative Texture Rough Man Paste is uitermate geschikt voor dikke en stugge haren! Yup, zelfs de meest eigenwijze lokken worden in bedwang gehouden dankzij de Roughman Paste!

   

  Waar kan ik mijn vraag stellen over Goldwell Stylesign Creative Texture Roughman Paste?

  Weet je niet helemaal zeker over de Goldwell Stylesign Creative Texture Roughman Paste aansluit bij jou wensen en behoeftes van je lokken? Vraag om advies bij ons team via [email protected] of bel ons team tijdens kantoortijden om even te sparren.

  Goldwell Stylesign Creative Texture Roughman Paste is verkrijgbaar in een verpakking van 100ml.

  Toon meer

  Reviews

  5 from 5Based on 145 reviews
  Schrijf je eigen review
  5 from 5
  Gebruik al jaren deze Roughman Paste en ben er zeer tevreden over. Geeft net dat beetje goede stevigheid aan mijn fijne en slappe haar, waardoor het goed blijft zitten.
  Zeer zuinig in gebruik !
  Gepost door: Vera op 22 April 2021
  5 from 5
  Zeer makkelijk en snelle levering dus wij zijn tevreden
  Gepost door: Angela op 20 April 2021
  Toon meer

  Aanbevolen

  Speciaal aanbevolen voor jou