Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  KASHŌKI Hourglass Styling Brush - 43mm

  22,95 14,75

  KASHŌKI Hourglass Styling Brush - 43mm

  Productomschrijving

  KASHOKI Hourglass Styling Brush 43mm is een van de meest tijdloze collecties van KASHOKI. De zandloperborstel is in elk detail verfijnd om zo aan de hoogste verwachtingen te voldoen. Een mooi design, het gebruik van materialen van de beste kwaliteit en de zorgvuldige aandacht voor details resulteert in een lijn van de meest tijdloze haarstylingproducten. Met een diameter van 43mm wordt er een gemiddelde slag gecreëerd. 

  Hourglass in het kort

  • Kashoki zandloper is gemaakt van keramisch materiaal, bestand tegen temperaturen tot 220 graden Celsius. Hierdoor wordt de borstel niet oververhit en beschadigt het haar niet.
  • Zandlopervorm laat toe om dichter bij de basis van het haar te komen tijdens het stylen om een ​​meer permanent effect van de elastische reflectie van het kapsel te creëren.
  • We hebben de luchtstroom in de borstel tijdens het drogen geoptimaliseerd. Dit versnelt het stylingproces en beschermt het haar tegen uitdrogen.
  • De borstelhandgreep is bedekt met een elastisch, zacht materiaal dat aangenaam aanvoelt, een sterke grip en hoog comfort biedt tijdens het modelleren.
  • We hebben gekozen voor borstelharen met antistatische kenmerken. Het zorgt voor de afsluiting van de nagelriem en elimineert het kroezen.

  Al deze elementen creëren een ideale borstel die het effect geeft van een veerkrachtig, glad kapsel vol gezonde glans. De borstel met een diameter van 43 mm is ideaal voor het stijlen en stylen van lang haar. De borstel is geschikt voor gebruik in huisstyling en in een professionele salon.

  Reviews

  5 Vanaf 5Based on 5 reviews
  Schrijf je eigen review
  4 Vanaf 5
  Fijne borstel om mijn haar mee te stijlen
  Gepost door: sammieklaveren op 15 Maart 2021
  5 Vanaf 5
  Borstel ligt goed in de hand. Beschadigt het haar niet zo als andere borstels en maakt het haar erg stijl.
  Gepost door: massantilse op 15 Maart 2021
  Toon meer

  Aanbevolen

  Speciaal aanbevolen voor jou