• Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters

   Advies nodig?

   Wij zijn doordeweeks telefonisch bereikbaar van 09:00 tot 17:00 uur.

   Glow

   Attitude Oceanly Skincare GLOW lijn is speciaal ontwikkeld voor de doffe huid. De GLOW lijn heeft een prachtige oker gele kleur, alsof het zonnetje straalt in het product! Iedereen wordt van blij van de zon! Deze lijn is gebaseerd op gecapsuleerde vitamine C wat er voor zorgt dat je een gelijkmatige huid krijgt. Daarnaast bevat het phytoglycogen, w Toon meer

   Merken

   Producttype

   Prijs

   -
   5 Producten

   Attitude Oceanly Skincare GLOW lijn is speciaal ontwikkeld voor de doffe huid. De GLOW lijn heeft een prachtige oker gele kleur, alsof het zonnetje straalt in het product! Iedereen wordt van blij van de zon! Deze lijn is gebaseerd op gecapsuleerde vitamine C wat er voor zorgt dat je een gelijkmatige huid krijgt. Daarnaast bevat het phytoglycogen, wat ervoor zorgt dat je huid goed gehydrateerd van wordt! Heel belangrijk! Omdat het team van Attitude het belangrijk dat iedereen het kan gebruiken, maken ze alleen nog maar vegan skincare producten! Krijg weer een radiant huidje met de GLOW lijn!

    

   Wat zijn de belangrijkste kenmerken van de Oceanly GLOW Skincare?

   Wellicht heb je een vermoeden dat dit de nieuwe hit voor je huid wordt, maar ben je er nog niet helemaal zeker van. Om duidelijkheid te geven hebben we alle belangrijkste kenmerken voor je op een rijtje gezet, zodat je snel ziet of de GLOW lijn aansluit bij de behoeftes van je huid of dat je toch beter naar een andere Oceanly lijn kan kijken. Check it out!

   • Ontwikkeld voor de doffe huid
   • Bevat vitamine C en phytoglycogen
   • Hydrateert je huid
   • Geeft je huid weer een GLOW
   • Je kan een complete routine creëren 
   • Vrij van chemische ingrediënten en andere troep
   • Plastic vrij
   • EWG CERTIFIED, PETA CERTIFIED
   • Verpakkkingen zijn biodegradable

    

   Wat voor skincare producten hebben ze in de GLOW lijn?

   Een ieder vindt iets anders fijn in haar skincare routine, waarbij de één helemaal lyrisch is over gezichtsserums, moet een ander er niets van weten. Daarom zetten we hier op een rijtje welk skincareproducten ze allemaal in de GLOW lijn hebben. Op deze manier kan je zelf kiezen wat je fijn vindt en aan je dagelijkse routine toevoegen. Wel zo makkelijk, toch ;)

   Gezichtscream voor de dag

   Gezichtscream voor de nacht

   Gezichtsserum

   Oogcream 

    

   Waar kan ik mijn vraag stellen over de GLOW lijn van Oceanly?

   Wellicht heb je een vraag over één van de skincare producten van de GLOW lijn, dat kan natuurlijk. Je kan altijd even overleggen of sparren met ons lieftallige team! Wij zijn op twee manieren bereikbaar. Dat is uiteraard via de mail [email protected] of je belt ze tijdens kantooruren. Het is maar net wat je fijn vindt! Wij zijn te bereiken via 038-4582584