• Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters

   Advies nodig?

   Wij zijn doordeweeks telefonisch bereikbaar van 09:00 tot 17:00 uur.

   L'Oreal Professional Majirel High Lift

   L'Oreal Professional Majirel High Lift is perfect voor het bijwerken met koele tinten, voor het koelste blonde resultaat. High Lift heeft prachtige verschillende tinten blond in het assortiment, van neutrale blonde tinten, koele tonen tot prachtige platinablonde kleuren. En het prachtige is, dat in maar een stap! Hallo L'Oreal!    Welke kleuren Toon meer

   Merken

   Prijs

   -
   1 Product
   -27%
   Majirel High Lift
   Op voorraad
   9,50

   L'Oreal Professional Majirel High Lift is perfect voor het bijwerken met koele tinten, voor het koelste blonde resultaat. High Lift heeft prachtige verschillende tinten blond in het assortiment, van neutrale blonde tinten, koele tonen tot prachtige platinablonde kleuren. En het prachtige is, dat in maar een stap! Hallo L'Oreal! 

    

   Welke kleuren zijn er allemaal van L'Oréal Majirel High Lift?

   L'Orèal Majirel High Lift in totaal 9 kleuringen, ben je benieuwd welk dat zijn? Kijk snel hieronder, hier vindt je alle 9 kleuren. Van neutraal tot koel blonde 

    

   L'Oréal Majirel High Lift As + (Intens)

   L'Oréal Majirel High Lift As

   L'Oréal Majirel High Lift Neutraal

   L'Oréal Majirel High Lift Beige

   L'Oréal Majirel High Lift Gold Violet

   L'Oréal Majirel High Lift Violet

   L'Orèal Maijrel High Lift Violet Ash

   L'Orèal Maijrel High Lift Ash Violet

    

   Dekt L'Oreal Majirel High Lift grijze haren?

   Heb je grijze lokken waar je niet zo blij mee bent, en die liever een andere prachtige kleur wilt geven dan zit je niet helemaal op de juiste plek met L'Oreal Majirel High Lift. De High Lift dekt grijze lokken niet, toch kan het tot 30% van verspreid grijs haar gedekt zijn. Voor gehele grijsdekking zit u goed met de L'Oreal Professional Majirel Haarverf

    

   Is de L'Oreal Majirel High Lift een permanente kleur?

   De L'Oreal Majirel High Lift is een permanente kleuring die lang houdt en ideaal is voor een ijsblond effect. Wil je graag een prachtige koele tint in je haren, dan is de High Lift the way to go. 

    

   Welke Oxydant heb ik nodig voor de L'Oreal Majirel High Lift?

   Voor de L'oreal Majierel High Lift heb je de L'Oreal Oxydant nodig. Deze zijn er in maar liefst 3 varianten. Namelijk de:

   L'Oreal Professional Oxydant 6%

   L'Oreal Professional Oxydant 9%

   L'Oreal Professional Oxydant 12%

    

   Tot hoeveel tinten maakt de L'Oreal Professional Majirel High Lift het haar lichter?

   De L'Oreal Majirel High Lift maakt tot 4.5 tinten lichter. De High Lift zorgt voor de prachtigste koele blond  voor niet gekleurde lokken. 

    

   Hoelang is de ontwikkeltijd van L'Oreal Professional Majirel High Lift?

   De behandeltijd van L'Oreal Professional Majirel High Lift is 50 minuten. De totale behandeltijd hangt natuurlijk af van je salon waar jij je lokken laten verven. Deze zit niet bij de 50 minuten ingecalculeerd. 

    

   Beschermd de L'Oreal Professional Majirel High Lift ook je haren tijdens het kleuren?

   Dat verven niet goed is voor je haren weten allemaal, maar dankzij de ontwikkelingen op dit gebied worden je haren steeds beter beschermd tijdens het kleuren. Wat natuurlijk hartstikke fijn is, hierdoor kan je je haren met een gerust hart verven. De vraag of de Majirel High Lift ook je haren beschermd tijdens het kleuren is dat ook niet zo vreemd en het antwoord is ja. Dankzij de actieve stoffen Ionène en Incell worden je lokken verzorgt en beschermd tijdens het kleurproces. 

    

   Wat kan je precies doen met de L'Oreal Professional Majirel High Lift?

   De L'Oreal Professional Majirel High Lift is speciaal ontwikkeld voor het bijwerken van blonde lokken. Met name koele tinten, maar ook neutraal en en briljante platinum lokken.

    

   Waar kan ik mijn vraag stellen over de L'Oreal Professional Mjirel High Lift?

   Kom je er niet helemaal uit, of is er tijdelijk een nummer niet beschikbaar. Neem dan geheel vrijblijvend contact op met ons team, wij helpen je graag verder. Stuur je vraag naar [email protected] of bel ons tijdens kantooruren. 

   Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »