• Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters

   Advies nodig?

   Wij zijn doordeweeks telefonisch bereikbaar van 09:00 tot 17:00 uur.

   L'Oreal SE Solar Sublime Shampoo

   Houd jij ook zo erg van eindeloos genieten van de zon? So do we! Helaas kan dit slechte gevolgen hebben voor de gezondheid van het haar. De zon bevat schadelijke invloeden die het haar aantasten. UV-stralen beschadigen het haar, waardoor het droog en ongezond eruit gaat zien. Niet alleen de zon tast het haar aan, ook zomerse invloeden als chloorwat Toon meer

   Prijs

   -
   0 Producten

   Geen producten gevonden...

   Houd jij ook zo erg van eindeloos genieten van de zon? So do we! Helaas kan dit slechte gevolgen hebben voor de gezondheid van het haar. De zon bevat schadelijke invloeden die het haar aantasten. UV-stralen beschadigen het haar, waardoor het droog en ongezond eruit gaat zien. Niet alleen de zon tast het haar aan, ook zomerse invloeden als chloorwater en zout van de zee hebben impact op het haar. Balen als de conditie van je haar na een lekker dagje aan het strand onwijs verandert is. Met droge lokken valt lastig te werken en het ziet er ook minder plezant uit.. Laten we daar iets tegen doen! L'Oreal Serie Expert Solar Sublime gaat jou hierbij helpen! Deze lijn die is gecreëerd is door het vertrouwde merk L'Oreal gaat beschadiging door zon, chloor en zout tegen en laat je lokken weer stralen. Na gebruik van deze mooie producten krijgt jouw haar de gezonde glans terug die de zon deed verdwijnen. Intense hydratie is niet te veel gevraagd aan de L'Oreal Serie Expert Solar Sublime lijn! Na gebruik is het haar ook beschermd bij volgende blootstelling aan deze factoren. Wat willen we nog meer? 

   Voor wie zijn de L'Oreal Serie Expert Solar Sublime producten bedoelt?

   L'Oreal Serie Expert Solar Sublime is geschikt voor iedereen! Het maakt niet uit of je geweldige krullen of mooie stijle lokken hebt. Elk haartype heeft dezelfde kans op beschadiging door zon, chloor of zout, vandaar dat iedereen uit de voeten kan met deze lijn. Gelukkig ook maar, iedereen verdient een kans om zijn of haar haar te kunnen herstellen. Mooi weer is leuk, maar het moet niet te kosten gaan van de gezondheid van het haar! Heb jij dus last van de consequenties die de zon, het strand of het zwembadwater met zich meebrengen, met deze producten kom je in ieder geval dicht in de buurt van de gezonde lokken die je hiervoor gewend was!

   Hoevaak kan je de producten van L'Oreal Serie Expert Solar Sublime gebruiken? 

   Omdat de producten van L'Oreal Serie Expert Solar Sublime het haar intens voeden, kan jouw haar hier natuurlijk geen genoeg van krijgen. Gelukkig is het ook volledig toegestaan om de producten dagelijks te gebruiken. Komt dat nou goed uit de zonnige zomermaanden! L'Oreal Serie Expert Solar Sublime voedt het haar intens en laat het weer stralen. Daarnaast is het haar na gebruik zijdezacht. Volkomen begrijpelijk dat we hier het liefst allemaal elke dag van genieten!

   Hoe gebruik je de L'Oreal Serie Expert Solar Sublime producten?

   De L'Oreal Serie Expert Solar Sublime bestaat uit een masker en een shampoo. Beide volledig in het teken van het herstellen van beschadigd haar door de zon, chloor of zout. In de zomer valt dit bijna niet te voorkomen en zijn we allemaal toe aan een hydratatie boost. Komt jouw haar op het punt dat deze producten zeker nodig zijn om nog enigszins met je haar te kunnen werken, dan vind je in dit kopje de manier waarop je L'Oreal Serie Expert Solar Sublime Masker en L'Oreal Serie Expert Solar Sublime Shampoo het best gebruikt. 

   Om te beginnen bij L'Oreal Serie Expert Solar Sublime Shampoo. Het gebruik van een shampoo spreek best op zich, maar hoe haal je nou het beste uit je shampoo? Veel mensen weten bijvoorbeeld niet dat je een shampoo ook even in kan laten trekken voor een intensiever resultaat. Zo geef je namelijk de ingrediënten de tijd om hun werk te doen. Ook bij deze shampoo is het belangrijk dat je het product aanbrengt op vochtig haar. Breng een royale hoeveelheid product aan op het haar en masseer het goed in de punten, lengtes en bij de aanzet. Laat het product even lekker opschuimen. Laat L'Oreal Serie Expert Solar Subime Shampoo hierna 3 tot 5 minuten inwerken en spoel het hierna grondig uit. 

   L'Oreal Serie Expert Solar Sublime Masker heeft de zelfde werking als veel ander maskers die je misschien al gewend bent. Neem een royale hoeveelheid van het product in de handpalmen. Verdeel het product gelijkmatig aan over de lengtes en punten van gewassen, handdoekdroog haar. Vermijdt hierbij de aanzet. Masseer het masker vervolgens in met de vingertoppen. Laat hierna het product 3 tot 5 minuten inwerken, zodat alle ingrediënten tot hun doel kunnen komen. Spoel hierna het haar grondig uit en voilà! Stijl het haar nu als gewenst en geniet van gehydrateerde en verzorgde lokken!

   Kan ik L'Oreal Serie Expert Solar Sublime gebruiken als bescherming voor mijn haar? 

   Ja zeker, dit kan! Na het gebruik van dit product is het haar beschermd voor toekomstige blootstelling aan UV-straling. Zo voorkom je dat je de hele zomer met een pluizige bol rondloopt. Wel is het aangeraden om niet vlekkeloos te vertrouwen op deze beschermende werking en wel gebruikt van de producten te blijven maken. De bescherming zal namelijk door de dagen afnemen en op een zeker moment helemaal verdwenen zijn. Blijf dus de producten gebruiken om de bescherming op pijl te houden.

   Is L'Oreal Serie Expert Solar Sublime 100% vegan? 

   Producten die op dieren zijn getest, dat pikken we niet meer! Helaas zijn er nog zat merken die hun producten wel testen op lieve diersoorten. Gelukkig wordt het tegenwoordig steeds meer duidelijk dat dit ècht niet kan! Merken worden bewuster en kiezen voor andere testmanieren en daar zijn wij zeker blij om! Helaas is L'Oreal Serie Expert Solar Sublime dus niet 100% vegan. Wel is L'Oreal onlangs begonnen met een lijn die wel vegan is, dit is L'Oreal Source Essentielle.

   Bevat L'Oreal Serie Expert Solar Sublime parabenen en sulfaten?

   Op het moment kijken mensen steeds bewuster naar de ingrediënten van hun haarproducten. Liever zien we hier geen sulfaten en parabenen in. Sulfaten zijn ingrediënten met een reinigende werking en deze zorgen ervoor dat shampoos op kunnen schuimen. Parabenen zorgen ervoor dat een product langer houdbaar is en bacteriën minder kans hebben om het product te bederven. Maar waarom willen we deze handige ingrediënten nou liever niet in onze producten? Om het even kort en krachtig te houden: Volgens onderzoeken zijn beide niet milieu- en mensvriendelijk. Voor meer informatie hierover wijzen we u graag naar ons bloghierover. 

   Om nu antwoord op de vraag te geven of er sulfaten of parabenen in L'Oreal Serie Expert Solar Sublime zitten: Nee, er zitten geen als parabenen in de producten van deze lijn. Het masker hoeft geen schuimende werking te hebben, vandaar dat er geen sulfaten in verwerkt zijn. In de shampoo zitten dus wel sulfaten, aangezien deze wel moet schuimen en het haar moet reinigen. L'Oreal heeft er dus wel voor gekozen om geen parabenen in L'Oreal Serie Expert Solar Sublime Masker en Shampoo te verwerken. Positief, niet?

   Waar kan ik terecht met mijn vraag over L'Oreal Serie Expert Solar Sublime? 

   Heb je na het lezen nog steeds een vraag of meerdere vragen, neem dan contact op met ons team via de mail op [email protected]. Heb je een snelle vraag, bel ons team dan tussen 9-17 uur. Wij helpen je graag verder met al je vragen! Veel plezier met het shoppen van L'Oreal Serie Expert Solar Sublime producten bij ons op Haarspullen.nl!

   L'Oreal Serie Expert Solar Sublime bestaat uit:

   L'Oreal Serie Expert Solar Sublime Shampoo 300ml

   L'Oreal Serie Expert Solar Sublime Masker 200ml