• Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters

   Advies nodig?

   Wij zijn doordeweeks telefonisch bereikbaar van 09:00 tot 17:00 uur.

   Schwarzkopf [3D] Men

   Schwarzkopf 3D Men is zoals de titel al zegt speciaal ontwikkeld voor mannen. Mannen houden namen van eenvoudig, niet te moeilijk en gewoon simpel maar goed. En dat is precies wat de 3D Men lijn voor staat. Niet te ingewikkeld, en ze hebben alles wat je nodig hebt. Ook is het zo dat ze niet overal 10 opties in hebben. Ze hebben verzorging, styling Toon meer

   Prijs

   -
   0 Producten

   Geen producten gevonden...

   Schwarzkopf 3D Men is zoals de titel al zegt speciaal ontwikkeld voor mannen. Mannen houden namen van eenvoudig, niet te moeilijk en gewoon simpel maar goed. En dat is precies wat de 3D Men lijn voor staat. Niet te ingewikkeld, en ze hebben alles wat je nodig hebt. Ook is het zo dat ze niet overal 10 opties in hebben. Ze hebben verzorging, styling en kleuring. Hieronder zul je ontdekken wat er is, zodat je snel de juiste keuze kan maken voor jezelf :) 

   3D Men is ontwikkeld op basis van 3 belangrijke peilers, namelijk:

   • Activeert de wortels
   • Verfrist de hoofdhuid
   • Versterkt het haar

    

   Welke shampoos heeft de 3D Men allemaal in het assortiment?

   Als man zijnde is het van belang dat je haren, hoofdhuid en haarwortels goed worden verzorgt. Je wilt namelijk je haren behouden, goed voor de dag komen en als je last van roos hebt wil je dit uiteraard in de categorie verleden plaatsen. Het goede is nieuws is is dat de lijn alleen met wetenschappelijke geteste ingrediënten werken, zodat het duidelijk is dat het ook doet wat het moet doen, geen loze beloftes. Welke shampoos ze hebben, dat lees je hier:

   [3D]Men Anti-Dandruff Shampoo is een anti-roos shampoo die hoofdroos direct op een effectieve manier verwijdert van je haren en je hoofdhuid. Ook gaat het jeuk en rode hoofdhuid tegen. Dit is tevens stap 1 van de 2 stappen die er zijn. Na de shampoo ga je aan de slag met de Anti-Roos Tonic.

   [3D]Men Hair & Body Shampoo is uitermate geschikt voor normale haren. Deze shampoo heeft een verfrissende formule die je verkwikt in de ochtend. Het is een pH neutrale mousse die je haren versterkt en je hoofd, haren en lichaam op een milde manier reinigt. Tevens stimuleert cafeïne de haarwortels, en dat is natuurlijk altijd mooi meegenomen!

   [3D]Men Activator Shampoo is de ideale shampoo die de haardichtheid bevorderd. Oftewel ideal voor dunner wordend haar of dunne haren :) Door het verminderen van haarverlies wordt de haardichtheid bevorderd. Tevens hydrateert deze shampoo je haren, versterkt het je hoofdhuid en stimuleert en activiteit het de haarwortels. Dit resultaat behaal je in de 24 weken durende kuur. Je combineert deze shampoo met de Root Activator Shampoo.

   [3D]Men Deep Cleansing Shampoois uitermate geschikt voor vette haren en een vette hoofdhuid. Deze shampoo maakt je haren volledig schoon in maar liefst 15 seconde! Dat is time-management! Het verwijdert hardnekkige beste en olie. Je haren zijn heerlijk schoon, zacht en handelbaar. Dus geen stroeve haren! Tevens zorgt het ervoor dat je haarstructuur weer hersteld wordt, hydrateert het je haren en hoofdhuid en stimuleert het de haarwortels. 

    

   Welke stylingsproducten zitten er allemaal in de 3D Men mannenlijn?

   Tegenwoordig hebben je merken met 8 soorten wax, 3 soorten haarklei en 5 soorten gel. Bij de 3D Men doen ze het anders. Het is heel eenvoudig, ze hebben 3 stylingsproducten op de markt gebracht. En ze hebben alledrie de belangrijkste pijlers en dat zijn Hold, Textuur en Definitie. Hieronder lees je welke 3 haar stylingsproducten ze hebben.

   3D Men Texture Clay is een krachtige haarklei die een matte finish geeft. Het is uitermate geschikt voor warrige looks, je kan dus de gehele dag re-stylen :)

   3D Men Molding Waxis een soepele, kneedbare cream haarwax die een natuurlijke glans geeft aan je haren. Dit gebruikt je op droge haren.

   3D Men Strong Hold Gel is een sterke haargel die gestructureerd, een prachtige glans geeft en is te gebruiken op handdoek droog haar en droog haar. 

    

   Waar kan ik mijn vraag stellen over de Schwarzkopf Mannen Lijn?

   In je zoektocht naar een goede basic shampoo en/of wax is er veel duidelijk geworden. Echter zijn er nog een aantal dingen onduidelijk voor je. Wij helpen je graag verder zodat alles duidelijk en helder is en jij de juiste keuze kan maken. Stuur je vraag naar [email protected], bel ons team tijdens de kantooruren of kom langs bij ons afhaalpunt in Zwolle.